18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AC Horsens-FC Helsingør-6. August 2021 19:00

Units 4/10 Tabt
AC Horsens vs FC Helsingør
AC Horsens vinder Draw No Bet
6. august 2021 19:00
ComeOn
Tippet til 1.95
Udgivet 6. august 2021 09:06
OBS: højeste odds er 1.98 hos bet365 under asian handicap på linjen der hedder 0.0.

Helsingør er blevet spillet ned hele morgenen, uden jeg er helt klar over hvorfor. De har fået de to spillere Callum McCowatt og Eli Just tilbage fra OL, men de har kun trænet med en enkelt gang. Jeg går ud fra Nicolai Geertsen er tilbage fra skade, men ellers har jeg ikke kunnet finde nogle team news. Helsingør har mødt Fremad Amager i en kamp, hvor de ikke skabte ret meget mod et ellers svagt Fremad-hold og så har de mødt kriseramte Esbjerg, som næsten skulle spille et helt nyt hold sammen. Her fik Helsingør først fat i anden halvleg. Begge kampe vundet, men ikke voldsomt overbevisende.

Horsens har domineret stort i begge deres første kampe, og stort set intet givet væk, men måtte se sig slået i første kamp af et yderst effektivt Køge-hold, der scorede 2 mål på 0.21 xG. Et Køge-hold, som i øvrigt er nævnt som en mulig outsider til oprykning. Efterfølgende slog de Fremad Amager, som Helsingør mødte i første kamp med 4-1, en kamp som Horsens godt kunne have vundet større. Her scorede den unge angriber Casper Tengstedt i øvrigt hattrick. Horsens har ingen fravær til kampen.
Besøg bet365

*Reklamelink


AC Horsens – FC Helsingu00f8r Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 7. august 2021 09:13.

AC Horsens – FC Helsingu00f8r Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar