18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 841,7
TBP 106,7%
Hitrate 47,0%

AC Horsens-AaB-25. April 2021 13:30

Units 5/10 Tabte
AC Horsens vs AaB
Over 2.5 mål
April 25, 2021 13:30
Udgivet April 24, 2021 09:03
Kamp: Horsens – AaB
Tip: Over 2,5 mål
Odds: 1,88
Bookmaker: Bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

AaB kan som sådan godt bruge uafgjort og et enkelt point, da man har et pænt hul til nr. 8 i kampen om play off-pladsen. Det kan Horsens til gengæld overhovedet ikke, og det bør være med til at give en åben kamp, hvor der bliver plads til at angribe. Jeg var også på over 2,5, da de to hold mødtes senest, og der var vi voldsomt heldige med to overtidsscoringer.

Det ligner en umulig mission for Horsens, men de skal alligevel gå efter det, og jeg kan se to scenarier, som også har været lidt gældende i deres kampe. Enten kommer de ud med et stærkt og powerfuldt udtryk eller også møder de tidlig modgang og så åbner det op for mål imod.

Horsens kan true AaB på standarder, men man skal passe på den anden vej, hvor Lucas Andersen har givet AaB-offensiven nyt liv, hvilket har klædt nordjyderne. Man spillede en livlig kamp mod OB, da man vandt 3-2, og jeg synes generelt, at tilskuere på stadion var med til at give en mere levende kamp og en mere levende atmosfære, hvilket jeg igen tror bliver positivt for målchancerne i rundens superligakampe.

Horsens har haft det svært i defensiven, og AaB skal naturligvis forsøge at udnytte, at Horsens er et såret dyr. Man kan lave et seriøst hul til de øvrige med tre point her og 7. pladsen vil redde en smule af æren hos Cifuentes og AaB.

Van Weert og Ahlmann udgik i kampen mod AaB og er tvivlsomme, men det var positivt for AaB, at både Van Weert og Prica kom på tavlen. Horsens mangler fortsat Jannik Pohl, mens Jonas Gemmer er karantæneramt. Derudover er der ikke fravær.


AC Horsens – AaB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. april 2021 13:57.

AC Horsens – AaB Head 2 Head


Skriv et svar