AB Gladsaxe vs Nykøbing FC – 28. mar. 15:00

Fodbold 2. Division
AB Gladsaxe
Nykøbing FC
28. mar.
16:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

28. mar.
16:00
Over 2,5
Vundet +3,40

Units

4/10

Tip-boosters:

  • To hold, der kan tillade sig at gå efter sejren
  • AB med en forstærket offensiv
  • Nykøbing med en shaky defensiv

Analyse

Det omvendte opgør fra 1. runde endte ganske vist 0-0. AB har kun spillet 8 ud af 19 kampe over, og deres seneste to kampe er endt 1-1. Alligevel synes jeg, det lugter af mål i dette opgør af flere årsager. Begge hold ligger pt. i top-6. Nykøbing med 8 point ned til Fremad Amager på 7. pladsen og AB med 5 points afstand. Det er ikke matematisk sikkert, men det lugter meget af, at man kommer i top-6 og med en sejr kan man så godt som sikre sig det.

Derfor kan man sagtens tillade sig at gå efter sejren, og holdene bør sådan set satse på de tre point i jagten på at spille sig med i toppen, hvor der ganske vist er langt, men hvor indbyrdes opgør i et slutspil vil give muligheden. AB spillede 1-1 i seneste kamp ude mod Skive, men der blev skabt xG til 3,5 i kampen og forrige kamp mod førerholdet fra Esbjerg skabte man også selv mere end til en enkelt scoring.

AB har i hollandske Frieriks en farlig angriber, der har lavet 10 mål i sæsonen. Tilmed har man nu hentet Ahmed Hassan, som tidligere har gjot sig i netop Nykøbing, mens en spændende japaner ved navn Yamaya også er hentet ind. Unge Hlynsson har man hentet i Breidablik til den offensive midtbane, og AB har spillet med de økonomiske muskler for at lave en stærk offensiv, der bør blive bedre og bedre som kampene skrider frem.

De har gode forudsætninger mod en lidt vaklende Nykøbing-offensiv, hvor brødre-stopperparret Gärtig er blandt mange unge på Claus Jensens hold, der den seneste tid har haft svært ved at sætte prop i med 6 indkasserede mål i to kampe. Claus Jensen spillede med et meget ungt hold i kampen mod Roskilde, og mon ikke, han igen finder tilbage til folk som Bredahl, Delwin og Ole Jakobsen på de offensive positioner. Man er også i besiddelse af Asger Højmark, som tidligere har bombet for Hillerød, og Nykøbing har sådan set en stærk offensiv, der endnu ikke har fundet rytmen.

Der er naturligvis en fare for, at holdene tager det ene point, hvis den mod slutningen står 1-1. Det kan bringe dem tættere på top-6, men vil også bringe dem længere fra oprykningsmulighederne, som begge klubber havde som ambition fra starten af sæsonen. I de seneste kampe dette forår, har deres udtryk dog ikke peget i den retning, også derfor tror jeg sagtens, at vi kan se mange mål i opgøret. Prisen er i hvert fald fornuftig.

Flere spilforslag

26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Corinthians vs Gremio Serie A
26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Club Brugge vs KV Mechelen Jupiler Ligaen
26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Drogheda United vs Waterford FC Premier Division
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
FC København vs AGF 3F Superligaen
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Flamengo vs Atletico GO Serie A
5. aug.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:30
Holdforfølgelse (M)
9. aug.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Vitesse vs Telstar Eerste Divisie

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar