AB Gladsaxe vs Middelfart – 6. apr. 14:00

Fodbold 2. Division
AB Gladsaxe
Middelfart
6. apr.
15:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

6. apr.
15:00
Middelfart vinder
Vundet +3,80

Units

4/10
Middelfart vinder 1.95*

Tip-boosters:

  • Krisen kradser i AB med uro mellem trup og cheftræner
  • Middelfart har vist stærk form med tre sejre på stribe
  • AB har topscorer Tim Freriks i karantæne

Analyse

Der venter et interessant opgør i grundspillets sidste runde af den danske 2. division. AB kæmper for en plads i top-6, hvor Skive og Fremad Amager ånder dem i nakken. Middelfart spiller med om oprykning, hvor der efter en god pointhøst i foråret nu kun er tre point op til Roskilde på den oprykningsgivende 2. plads.

Middelfart kommer med 3 sejre på stribe og masser af selvtillid, og de viste i forrige runde, at man har kvalitet til at rejse til Sjælland og hente tre point, da man slog en anden kriseramt klub – Fremad Amager – med 3-1 på udebane. Middelfart har forstærket sig til denne sæson, hvor man rykkede op fra 3. division, og derfor har imponeret ret markant. Til dette forår har man også hentet forstærkninger, hvor Mads Hansen og Mikkel Hyllegaard er lejet i SønderjyskE, og selvom sidstnævnte kun har haft indhop, så bør han med sin fart få stor indflydelse.

Middelfart er stærke organisatorisk, men har også fået godt gang i målscoringen den seneste tid, og man har en ganske stærk trup over hele linjen med en del spillere, der har erfaring fra elitemiljøer på ungdomssiden eller fra større adresser i seniorverdenen.

Hos AB har man med investorer i ryggen også oprustet, men AB har ikke ramt det forventelige niveau, og der har været langt mellem snapsene i dette forår, hvor man blot har hentet to point i fem kampe. Der er enormt meget uro, da spillertruppen ad flere omgange har været hos ledelsen og i medierne for at klage over cheftræner, David Roufpanahs behandling af spillertruppen.

Det forlyder, at flere spillere truer med at forlade klubben, hvis AB ikke skrider ind overfor det dårlige arbejdsmiljø, som cheftræneren under amerikanske ejere har fået skabt. Det kan ikke undgå at sætte sine spor, og AB komme da også med to meget grumme nederlag i bagagen, da man i forrige runde tabte 3-2 hjemme til Nykøbing efter en scoring i overtiden, mens Fremad Amager vandt 1-0 i mandags på en scoring på direkte frispark i 5. minuts overtid. En grim skæbne, som må sætte sine spor oven i den dårlige stemning, som klubben pt. er ramt af.

Nu møder man så et formstærkt mandskab, der spiller for erobre oprykningspladsen fra Roskilde, og som i det omvendte opgør også besejrede AB. Middelfart kan stille i stærkeste opstilling, mens AB har Tim Freriks i karantæne, og det er naturligvis en stor svækkelse, at den hollandske topscorer skal sidde over, da han har stået for 11 ud af AB’s 25 sæsonscoringer. Dem kommer AB til at mangle, og AB kan komme i klemme i top-6-ræset, hvis Skive eller Fremad Amager formår at vinde deres kampe. Det kan blive en fordel for spillet, hvis AB er nødt til at åbne op undervejs, for Middelfart er et ganske stærkt omstillingshold.

Cagliari vs Fiorentina
Cagliari

Uafgjort

Fiorentina

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar