18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

AB – B93-26. September 2021 13:00

Units 4/10 Vundet
AB vs B93
B93 Draw no bet
26. september 2021 13:00
bet365
Tippet til 1.80
Udgivet 25. september 2021 21:27
Et vigtigt københavner-opgør i toppen af 2. division. Begge mandskaber har før været en del af den danske Superliga, og nu kæmper de om at holde sig til i toppen af 2. division, hvor begge er med som kandidater til oprykning i en tæt række, hvor de to nedrykkere har præsteret forfærdeligt og næppe bliver en del af oprykningskampen. Derfor er alt åbent, og jeg mener, B93 skal være en seriøs outsider efter Næstved.

Det unge mandskab har igen i denne sæson præsteret godt, og man kommer med tre sejre på stribe, hvor man sågar har holdt clean sheet i de seneste to kampe. Det er normalt udfordringen for B93, der er rigtigt stærke på bolden og ofte har meget possession. Kan man gøre defensiven solid, så bliver man en stærk oprykningskandidat, og hvis man ser på B93 nederlag forinden striben af sejre, så var man klart mest på bolden både hjemme mod Næstved og ude mod Thisted, hvor man i begge opgør skabte flest chancer.

B93 er det hold i rækken, der er stærkest på bolden, og jeg synes, gæsterne står med en stærk match up her, hvor AB har haft det svært mod modstandere, der er gode til at skabe kampene. Mod HIK blev man spillet under græsset. Det samme mod Hillerød, mens det også var tilfældet i store perioder mod Næstved. AB er sammen med netop B93 det mest scorende hold i 2. division og kigger man på xG, så ligger AB da også højt. Dykker man lidt ned i tallene, så har AB faktisk haft lidt udfordringer med at skabe chancer og 10 af deres 16 mål er da også kommet i to kampe, da man ude slog Thisted 6-1 og Skive med 4-1 i seneste runde, hvor xG var enormt højt pga. straffe og tap ins fra kort afstand.

Det har ikke været det generelle billede, og jeg tror, AB får svært ved at skabe chancer mod B93, fordi de bliver udfordret på at få fat i bolden, og i perioder vil komme til at stå lavt for at forsvare, og dermed have meget langt til mål.

Kigger man på de to mandskaber, så synes jeg, B93 på papiret er noget stærkere end AB. B93 har i Carrara, Dhaflaoui og Erenbjerg en virkelig stærk fronttrio, og styrken hos B93 har været at kunne sammensætte erfarne med unge talenter, hvor flere U19-spillere har taget et godt skridt op i 1. holds-truppen. Thomas Nørgaard er stærk i den disciplin. Tobias Christensen er hentet i Vendsyssel, men har slidt med en skade i opstarten. Har gjort sig i et par indhop den seneste tid, og kan man få gang i ham, så har man et virkeligt godt alternativt offensivt.

AB har nogle fine individualister i offensiven, og B93 skal være påpasselige ved omstillinger imod og situationer, hvor de isoleres med deres offensive spillere. AB har haft svært ved at sætte det sammen i spil og kan B93 bevare den organisation, som de spillede med mod HIK og Middelfart, så har de gode chancer for at vinde her til odds 1,80, mens en pointdeling vil give indsatsen retur.

AB – B93 Odds


AB – B93 Head 2 Head


Skriv et svar