18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 875,5
TBP 106,9%
Hitrate 47,1%

Aarhus Fremad-SfB-Oure FA-8. May 2021 13:00

Units 4/10 Vandt
Aarhus Fremad vs SfB vs Oure FA
Aarhus Fremad -1.75 (AH)
May 8, 2021 13:30
Udgivet May 7, 2021 22:03
Kamp: Aarhus Fremad – Oure
Tip: Aarhus Fremad -1,75 asian
Odds: 1,94
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Oure er så godt som rykket ned, og de har her en svær udebanemodstander, når de gæster Riisvangen og Aarhus Fremad, der har vist god form og kæmper om topplaceringerne i adgang til næste sæsons 3. bedste række. Her ligger Aarhus Fremad lige over ”stregen”, og det kræver en sejr her, hvis man skal holde den position. Aarhus Fremad har været gode i foråret, og de står godt til Oure, som rigtigt gerne vil spille.

I det omvendte opgør dominerede Aarhus Fremad stort og vandt 4-1. 17-7 i afslutninger og 4,21 i xG mod Oures 0,3 vidner om overlegenhed. Dette endda i en periode, hvor Fremad ikke var supergodt kørende. Aarhus Fremad står godt til Oure, fordi de formår at strukturere et pres og de unge Oure-drenge er ret ultimative i deres stil, hvor de vil spille bolden ud fra keeperen med flade pasninger. Det er charmerende, men Oure har ikke haft kvaliteterne til det, og det har kostet i det lange løb.

Oure har på den baggrund også lukket suverænt flest mål ind, og de kommer i problemer mod Aarhus Fremad, der har en stærk og bred offensiv, som man har fået pænt gang i. Fremad kommer med tre sejre i fire kampe, og nederlaget kom til førerholdet, Jammerbugt, hvor man tabte 3-0, men faktisk var klart farligst og dygtigst på bolden. Aarhus Fremad skuffede i efteråret og kom for mange point efter til, at oprykningen nu er et tema, selvom man var favoritter fra starten.

Til gengæld er kampen om kvalifikation til den kommende sæsons 3. bedste række tæt, og her har Fremad meget at kæmpe for. Trods en dårlig start på sæsonen er Aarhus Fremad alligevel 3. bedste mandskab i rækken ud fra xP, og det vidner også om et stærkt hold, der bør være niveauer over Oure. Oure rykker ned, hvis de ikke vinder, og selvom nedrykning er 99,9% sikkert i forvejen, så kan et mål imod godt tømme udeholdet for energi ved tanken om sikret nedrykning. Derfor tror jeg godt, det kan blive rigtigt grimt.


Aarhus Fremad – SfB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Aarhus Fremad
SfB-Oure FA
Odds are subject to change. Last updated 8. maj 2021 14:01.

Aarhus Fremad – SfB Head 2 Head


Skriv et svar