18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Aarhus Fremad-Middelfart-29. May 2021 14:00

Units 3/10 Tabt
Aarhus Fremad vs Middelfart
Uafgjort
29. maj 2021 14:00
Udgivet 29. maj 2021 07:36
Kamp: Aarhus Fremad – Middelfart
Tip: X
Odds: 3,60
Bookmaker: Betfair
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det omvendte opgør var et festfyrværkeri, da Aarhus Fremad vandt 4-3 på et mål i overtiden. Så livligt tvivler jeg på, at det bliver her. Aarhus Fremad er favoritter, og de står da også som det stærkeste hold, men Middelfart ligger faktisk på samme antal expected points som Aarhus Fremad og har spillet til mere, end de har fået.

Aarhus Fremad kan med et enkelt point sikre sig adgang til næste sæsons 2. division. De har en svær udekamp mod B93 i sidste runde, og derfor kan topholdet sagtens nøjes med det ene point, der sikret dem top-6. Med nederlag er man godt stillet pga. målscore, men pointet vil gøre, at man afgør det selv, og det kan få betydning, hvis man i slutminutterne kigger mod et enkelt point.

Det samme gælder for Middelfart, som med et enkelt point går forbi Brabrand og præcist sikrer sig en placering i top-6 før sidste runde. Det sker på en bedre målscore end Brabrand. I sidste runde har Middelfart et hjemmebaneopgør mod Frem. Middelfart kan håbe, at Frem slår B93 og sikrer sig top-6, så de intet har at spille for i sidste runde. Omvendt vil et nederlag til Frem betyde, at Middelfart kan gå forbi dem i sidste runde, hvis de vinder.

Aarhus Fremad har vist rigtigt god form i foråret, og jeg ser dem som markedet da også som favorit. Den største udfordring er, at Middelfart kæmper lidt med defensiven, og det kan blive problemet ift. X’et her. Det bør dog have betydning, at begge kan leve med X – især hvis det står lige med 15-20 min. tilbage af kampen, hvor der så ikke vil være grund til at jagte og risikere mål imod. Oddset er uanset hvad for højt, og det tager jeg imod.


Aarhus Fremad – Middelfart Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Aarhus Fremad
Middelfart
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 29. maj 2021 14:00.

Aarhus Fremad – Middelfart Head 2 Head


Skriv et svar