18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 875,5
TBP 106,9%
Hitrate 47,1%

Aarhus Fremad-Frem-15. May 2021 13:30

Units 4/10 Tabte
Aarhus Fremad vs Frem
Uafgjort
May 15, 2021 13:30
Udgivet May 15, 2021 07:16
Kamp: Aarhus Fremad – Frem
Tip: X
Odds: 3,80
Bookmaker: Betfair

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dette går primært som et motivations-X, da begge hold ligger i en situation, hvor de sagtens kan bruge X’et, og hvor det nærmest er vigtigere at undgå nederlag frem for at opnå en sejr, da man alligevel ikke kan rykke op.

Frem er relativt habile defensivt, og jeg tror, de kommer med et afventende udtryk, da de som øverste hold bedst kan klare sig med X’et. Frem er da også det hold i rækken, der spiller flest uafgjorte, og derefter kommer Aarhus Fremad faktisk.

I det omvendte opgør spillede de da også X, men i en langt mere underholdende affære, der endte 2-2 i en kamp, hvor Aarhus Fremad var totalt dominerende. De skal da også være favoritter i opgøret her på Riisvangen, men jeg tror godt, de kan få udfordringer med at åbne Frem op, hvilket hjemmeholdet har slidt med imod flere af bundholdene i sæsonen, og en af årsagerne til, at man ikke spiller med om oprykning.

Faktisk har de præsteret flot sæsonens igennem på xG, og det skal da også nævnes, at man kommer med flere sejre på stribe og et flot forår. Jeg kan bare ikke overse et odds i det leje på en kamp, hvor begge hold sagtens kan klare et X for at blive i top-6, som er enormt vigtig.


Aarhus Fremad – Frem Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 20:37.

Aarhus Fremad – Frem Head 2 Head


Skriv et svar