Aalborg Pirates vs Frederikshavn White Hawks – 23. september 2022 20:00

Avatar
Profit
42,1
TBP
105,0%
Hitrate
48,8%
203 Tips

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Aalborg har en stærkere og bredere trup end Frederikshavn.
  2. Frederikshavn er ramt af en del skader i øjeblikket.
  3. Aalborg skaber en del chancer, og kæderne er allerede godt spillet sammen, hvilket hjælper til at skabe muligheder.

Lokalbrag i Aalborg, hvor Frederikshavn kommer på besøg. Aalborg har bredden, mens Frederikshavn skal sætte deres lid til en storkamp af Galansky i målet, hvis der skal noget med hjem fra Aalborg. Frederikshavn er ramt af nogle skader, hvilket rammer bredden på Frederikshavn, hvilket kan gøre, at Aalborg kan køre på med fire stærke kæder.

Derfor skal du spille den:
På papiret er Aalborg et af de stærkeste hold i ligaen, og de har en nærmest skræmmende bredde på holdet. Aalborgs tredjekæde vil næsten kunne være 1. kæde i de fleste af de andre klubber i ligaen. Det vidner om et meget stærkt hold, mens Frederikshavn har sadlet en del om til denne sæson, hvor man vil satse mere på unge spillere, der måske ikke får så meget spilletid i andre klubber, hvilket gør, at holdet er svækket en del, hvis Frederikshavn mangler nogle profiler, hvilket de ser ud til at gøre til denne kamp.
Aalborg har en stærk hjemmebane, og med næsten 5.000 mand i ryggen, så kommer de til at ligge et godt pres på modstanderne. Aalborg sejrede senest i Rødovre med 2-5 i en kamp, hvor de i store dele af kampen kørte rundt med Rødovre og sejren burde have været noget større.
Er Aalborg foran med ét mål mod slutningen, så er der muligheder for, at Frederikshavn satser uden målmand, og dermed kan en scoring i tomt mål komme mod slutningen.

Det skal du holde øje med:
Det er et lokalbrag, og det skal man naturligvis have med i beregningen, og det er også noget, som bookmakerne har kig på i dette opgør. Frederikshavn har ikke tabt mange kampe med min. 2 mål til Aalborg de seneste sæsoner, men holdet er også et andet sted i øjeblikket. Hvis Frederikshavn kan stå for det første pres, som de uden tvivl vil komme under, så kan de gå hen at gøre kampen tættere, end man måske forventer.
Frederikshavn har en stærk målmand i Tadeas Galansky, der har en fortid i Aalborg og kender størstedelen af spillerne fra Aalborg, og dermed deres skudmønstre. Aalborg har ikke været helt så effektive, som man havde håbet i de seneste par kampe, hvor man har skabt masser af chancer, men effektiviteten har ikke været i top.

Team News:
Aalborg Pirates er uden Mikkel Højbjerg (forward), hvilket man dog har været siden starten af september.

Frederikshavn White Hawks var uden Jesper Dahlroth (back), Jesper Jensen (forward) Jacob Møller Jensen (forward) og Jonas Jakobsen (forward), hvilket er en klar svækkelse af holdet.

Indbyrdes:
Ikke mange af de seneste kampe indbyrdes er endt med storsejr til Aalborg, men holdene er også andre steder i denne sæson, end de seneste sæsoner. Frederikshavn satser mere ungt, mens Aalborg virker til at have en stærkere trup i denne sæson.

“Let’s Beat The Bookies”


Aalborg Pirates – Frederikshavn White Hawks Odds


Aalborg Pirates – Frederikshavn White Hawks Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 1/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.91

hbspt.forms.create({ region: “eu1”, portalId: “25231212”, formId: “bbee8e8f-aef4-4a16-b368-25c3d2310d07” });

Skriv et svar