18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 44,7
TBP 106,4%
Hitrate 49,4%

Aalborg Pirates-Odense Bulldogs-3. September 2021 19:30

Units 5/10 Vundet
Aalborg Pirates vs Odense Bulldogs
Begge hold scorer mindst 2 mål
3. september 2021 19:30
bet365
Tippet til 1.74
Udgivet 2. september 2021 08:43
Odense Bulldogs har scoret en del mål i deres træningskampe og ser også forstærket ud i offensiven. Aalborg har holdet til, at de sagtens kan score en del mål i deres kampe. Aalborg har en stærk offensiv bredde på holdet, hvor der er flere spillere, der kan score målene.

Derfor skal du spille den:
Aalborg har en stærk offensiv, der kan stille med tre stærke kæder, der alle kan score mål. I træningskampene har Aalborg også været stærke i powerplay, hvilket hjælper på den ene del af spillet her.
Odense har vist sig målfarlige i træningkampene i denne sæson, og deres seneste fire af dem ville dette spilforslag været gået hjem. Ikke at træningskampe har alt at sige, men Odense har forstærket sig godt offensivt til denne kamp.
Aalborg har taget en del udvisninger i træningskampene, hvor man i Esbjerg endte med at tage hele syv styks, uden at Esbjerg dog fik udnyttet det.

Det skal du holde øje med:
Aalborg har en stærk målmand, og en stærk defensiv, der kan lukke ned for de fleste hold. Aalborg kommer med store dele af den samme defensiv som sidste sæson, hvor man var det hold, der lukkede færrest mål ind af alle hold. Sidste sæson var Odense også det hold, der scorede færrest mål af alle, men der er hentet forstærkninger ind til denne sæson.
Nu er det turneringskampe, hvilket gør, at der står mere på spil end i træningskampene, og det kan gøre, at man stiller mere defensivt op, og ikke satser så meget i kampene, som man har gjort tidligere.

Team News:
Aalborg Pirates er måske uden en enkelt spiller til kampen. Emil Marcussen (forward) udgik i den seneste træningskamp, da han var for at blokere et skud, men der er ikke noget nyt omkring hans deltagelse i kampen.

Odense Bulldogs var uden Christopher Kamph (back), Martin Larsen (back) og Radek Cip (forward) senest mod Rødovre Mighty Bulls i en træningskampe, hvor Odense lykkedes med at score tre mål.

Indbyrdes:
I sidste sæson vandt Aalbrog alle seks kampe over Odense, men der var i fire af dem, hvor begge hold scorede mindst to mål. De to kampe, hvor begge hold ikke scorede to mål, vandt Aalborg til 0. I første runde sidste sæson var det også Odense, der var på besøg i Aalborg, hvor Aalborg måtte ud i overtid for at sikre sig sejren.

"Let's Beat The Bookies"

Aalborg Pirates – Odense Bulldogs Odds


Aalborg Pirates – Odense Bulldogs Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar