Aalborg Pirates-Frederikshavn White Hawks-10. September 2021 20:15

Aalborg Pirates-Frederikshavn White Hawks
X2
20:15 10. september 2021
Tippet til 2.05
Units 5/10
Tabt
Udgivet 8. september 2021 22:52
Sæsonens første lokalbrag, og sandsynligvis tæt på fuldt hus i Gigantium i Aalborg. Kampen, som de har hungret efter i lang tid grundet corona. Aalborg kommer til kampen med to sejre, mens Frederikshavn sejrede onsdag aften i Herlev. Aalborg mangler en vigtig defensiv brik, mens Frederikshavn er uden de store skader til kampen. Som Aalborg mand håber jeg på Aalborg, men som oddsene er sat, så er det Frederikshavn pointvejen, at jeg ser værdi.

Derfor skal du spille den:
Aalborg mangler Nikolaj Carstensen (back), der er blevet tildelt karantæne efter en episode i kampen mod Herning. Efter at have set den på video, så er karantænen god nok, men han bliver svær at undvære til denne kamp, da man ser lidt svag ud på backsiden i øjeblikket. Det vil enten give mere spilletid til de øvrige fem backs, eller så får unge Jonas Wilquin spilletid i kampen.
Frederikshavn sejrede onsdag aften i Herlev, hvor de tog en sikker sejr på 5-1 mod et amputeret Herlev hold, men kampen skal stadig vindes. Frederikshavn spillede med alle fire kæder og brugte ikke mange kræfter på sejren.
Kigger man på indbyrdes kampe i Aalborg, så er det gået X i ordinær tid i fire af de seneste fem opgør, hvor man så har delt sejrene efter overtid eller straffeslag.
Frederikshavn har også flere spillere, der har spillet i Aalborg, så de har et godt kendskab til Aalborg, og hvordan de kan vil spille og skyde.

Det skal du holde øje med:
Aalborg har et stærkt hold offensivt, og de vil uden tvivl sætte Frederikshavn under pres store dele af kampen. Aalborg har en god hjemmebane, hvor de fleste hold har det svært.
Aalborg vil have størstedelen af publikum i ryggen, hvor der forventes op mod 5000 tilskuere, og på en fredag aften mod lokalrivalerne, så skal man nok forvente, at der kommer masser af støtte til Aalborg. Dog kan de også hurtigt vende sig mod Aalborg, hvis Aalborg ikke kommer foran, og ikke spiller en god kamp.
Frederikshavn spillede onsdag aften i Herlev, og vil først være hjemme torsdag nat, og med skole og arbejde om torsdagen, så kan det være et lidt slidt hold, der spiller kampen.

Team News:
Aalborg Pirates er uden Nikolaj Carstensen (back) og Emil Marcussen (forward) til kampen. Især savnet af Carstensen bliver stort til denne kamp, da man er nede på seks backs, hvor en af dem ikke har spillet meget de seneste sæsoner.

Frederikshavn White Hawks er uden Alexander Bumagin (forward), hvilket de vil være et stykke ind i sæsonen. Ellers kommer Frederikshavn uden skader.

Indbyrdes:
Kigger man på kampene i Aalborg, så er fire af de seneste fem kampe endt med uafgjort efter ordinær tid, hvor de har delt sejrene i forlænget spilletid eller straffeslag. Det sidste opgør endte med en klar sejr til Aalborg på 4-0.

"Let's Beat The Bookies"

Aalborg Pirates – Frederikshavn White Hawks Odds


Aalborg Pirates – Frederikshavn White Hawks Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar