AaB vs Sønderjyske – 24. feb. 13:00

Fodbold 1. Division
AaB
Sønderjyske
24. feb.
13:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

24. feb.
13:00
Over 3 mål
Vundet +4,56

Units

4/10
Over 3 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • To offensivt stærke mandskaber med et pænt målsnit
  • Der kommer knald på Aalborg Stadion i 1. runde
  • Et stort pointforspring giver næsten frie tøjler

Analyse

Der er lidt i kakkelovnen til en underholdende affære, når SønderjyskE gæster Aalborg i et vaskeægte topbrag i NordicbetLigaen. Begge hold ligger lunt til en oprykning tilbage til Superligaen, da man topper med henholdsvis 41 og 42 point, og derfor har et stort forspring til Kolding på 3. pladsen, der har 32 point og endda har spillet en kamp mere end disse to.

Med det store forspring kan begge hold tillade sig at gå lidt mere offensivt til værks, fordi man ikke er synderligt presset nedefra, og dermed bør det ikke blive taktisk låst – slet ikke med så mange runder tilbage af sæsonen. Begge hold er da også relativt offensivt anlagte, og især SønderjyskE har været stærke offensivt med hele 50 scoringer i 18 kampe og et snit på næsten 4 i deres kampe.

AaB har forsøgt det samme, men har ikke været så skarpe, og derfor har man forsøgt at forstærke sig med bl.a. Mathias Jørgensen, som er hentet i Esbjerg. AaB snitter næsten 3 pr. kamp, og selvom man på stats er det bedste hold defensivt med kun 14 indkasserede mål i 18 kampe, så er det et højt antal taget i betragtning, at alle havde forventet, at nordjyderne ville spadsere igennem denne række. Så suverænt har det på ingen måde været.

AaB har mistet Lucas Andersen, men har stadig gode offensive kort som Younez Bakiz, Melker Widell og unge Oliver Ross, som bør blomstre endnu mere i den kommende sæson. Helenius er også fortsat i klubben, mens man har solgt Tim Prica. Til gengæld har man udover angriber, Mathias Jørgensen, hentet endnu en spændende offensiv spiller i Adejedji fra HB Køge.

SønderjyskE har formået at holde fast i stammen og Peter Buch Christiansen, som med 16 mål er suveræn topscorer i rækken, skal forsøge at bombe videre. Det omvendte opgør endte 1-1, men der var chancer til mere, og jeg har en forventning om, at dette opgør vil blive præget af mere offensiv fodbold, fordi man har det store pointforspring.

Der ventes mange mennesker i Aalborg til sæsonåbneren. Det er en topkamp, og lørdagens vejr bliver forårsligt, så der er masser af gode grunde til, at motivation og spilleglæde er i top hos spillerne. Vi satser på, at det giver min. 3 mål og gerne flere!

Empoli vs SSC Napoli
Empoli

Uafgjort

SSC Napoli

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Girona vs Cadiz LaLiga
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Le Havre vs Metz Ligue 1
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:30
Freiburg vs Mainz 05 Bundesliga
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Santa Fe vs America de Cali Primera A Apertura
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Vitoria vs Bahia Serie A
22. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
AC Milan vs Inter Serie A
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Bayer Leverkusen vs VfB Stuttgart Bundesliga
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar