AaB vs Randers FC – 19. mar. 15:00

Profit
934,3
TBP
106,6%
Hitrate
47,2%
3031 Tips
Fodbold icon
3F Superligaen | Superligaen
AaB vs Randers FC
Over 10 hjørnespark (AH)
Tippet til 1.98
Units 5/10
Tabt -5,00
Udgivet 19. mar. 01:09

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ To hold, der skal angribe i jagten på sejr.

✅ Indlægsglade mandskaber, der involverer sig i kampe med mange hjørnespark.

✅ En god bane i Aalborg, der fordrer spillet med bolden og øger mulighederne for gennembrud.

Det må og skal blive en kamp, hvor begge hold angriber og går benhårdt efter sejren, da man ikke kan bruge meget andet end 3 point. Randers kan gå i top-6 med uafgjort, hvis Silkeborg, OB og FCM max. Henter et point hver, og det virker urealistisk med et direkte møde mellem Silkeborg og FCM. Derfor kan man godt forvente en offensiv affære mellem AaB og Randers, hvor hjemmeholdet presses af endnu en deltager i bunden, da Lyngby er kommet godt i gang.

AaB har ikke præsteret godt med et enkelt point i fire kampe, men der har været fremgang at spore i et par hjemmekampe mod Viborg i pokalen og FCM i Superligaen, hvor man særligt i sidstnævnte dominerede stort.

AaB skal gå efter at vinde, hver gang de går på banen, og man har da også forbedret mulighederne med nogle gode forstærkninger, selvom Kasper Jørgensen er skadet og Helenius ikke har vist sig som en målscorer. Dog synes jeg, at AaB de seneste kampe har vist et mere offensivt udtryk, hvor både Sousa og Prip er begyndt at vise nogle af deres evner, som tidligere har gjort dem til profiler i Vejle og Horsens.

En offensiv affære med jagtende mandskaber, bør komme til at kaste en del hjørnespark af sig, og statistikkerne taler også for en kamp, der kan give mange af slagsen. Randers har dækket linjen i hele 14 af 21 kampe i denne sæson i Superligaen, mens det for AaB’s vedkommende er sket 12 ud af 21 gange.

I det omvendte opgør kom der 11 hjørnespark og de seneste tre opgør i Aalborg mellem de to hold har givet hjørnespark over linjen. Græsbanen på Aalborg Portland Park er i god stand, og det taler for dette spil, da det øger chancerne for gennembrud og chanceskabende fodbold. Både Randers og AaB slår mange indlæg, og det er ikke uvant at satse på gennembrud over siderne.

Andreas Poulsen er også ude ligesom back-kollegaen, Kasper Jørgensen. Derudover er Bakhiz ude, og så har Granli været nede med sygdom, mens Thelander forlod midtugens træning. De to sidstnævte forventes dog at være tilbage, men et Thelander-fravær vil ikke forringe spillet.

Randers har Tosin Kehinde med igen, og selvom han næppe snupper en startposition, så kan den hurtige og udfordrende kantspiller godt tilspille sig nogle hjørnespark.

Det skal ganske enkelt blive en offensivt præget kamp, hvor minimum et hold hele tiden skal jagte et resultat. Det må øge chancerne for hjørnespark og med en ret normal linje, så synes jeg, vi har et spil med solid værdi her – særligt med statistikkerne i overens retning.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

AaB – Randers FC Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

AaB
Randers FC
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 19. mar. 14:56.

Forventede startopstillinger AaB – Randers FC

AaB: Skader og karantæner

Randers FC: Skader og karantæner

AaB – Randers FC Head 2 Head

Flere Tips

23. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:45
Units 2/10
Tippet til 2.08
20:45
Units 1/10
Tippet til 3.25
Vis flere

Skriv et svar