Superligaen Mesterskabsspil | Superligaen
Tippet til 3.30
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 8. apr. 08:52

Blot to point adskiller AaB og Randers forud for fredagens opgør. Og det er egentlig et meget godt pejlemærke på styrkeforholdet mellem de to jyske klubber. AaB tabte senest med 0-1 til FCK, mens Randers hentede en fin sejr i Brøndby. Det ser ud til at de to klubber har mulighed for at kæmpe med om bronzen og dermed tæller hvert et point. Et point til hver i dette opgør er der ingen af klubberne, der kan være utilfredse med.

AaB skal forsøge at rejse sig efter nederlaget til FCK. Egentlig var aalborgenserne bedst i første halvleg, men de formåede ikke udnytte deres gode periode, og så sikrede FCK sejren til sidst. Bemærkelsesværdigt er det, at AaB har været bedst på udebane. I forårets fire kampe på eget græs er det blot blevet til en sejr og en uafgjort.

Randers fik en hård start på foråret, men har efterhånden spillet sig varme. Syv point i de seneste tre kampe er det blevet til. Særligt sejren i sidste weekend mod Brøndby var imponerende. Der viste Randers en imponerende defensiv organisation og fine offensive takter.

Det er virkelig marginaler, der kommer til at afgøre kampen. De indbyrdes opgør viser også en utrolig jævnbyrdighed mellem de to mandskaber. De seneste tre opgør er endt med et X, og mon ikke vi får et fjerde i træk i her?