AaB vs Fredericia – 17. maj.

Fodbold 1. Division
AaB
Fredericia
17. maj.
20:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

17. maj.
20:00
Over 3,25 (AH)
Tabt -5,00

Units

5/10
Over 3,25 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Intet på spil og to offensive mandskaber
  • AaB det mest målrige hold i rækken
  • AaB skal give hjemmepublikum en sejr og gå offensivt til værks

Analyse

Det er to af de mest offensive mandskaber i rækken, og AaB er rykket op, mens Fredericia blot spiller om 3-6. pladsen. Dermed er der intet på spil, og mandskaberne kan spille frit og kaste lidt ekstra ind i offensiven, fordi man ikke risikerer noget. AaB har tabt deres seneste tre kampe og har skuffet gang på gang ift. at sikre sig oprykningen. Den kom så alligevel, da Kolding besejrede Fredericia i seneste runde, men AaB har ikke været på banen siden, og mon ikke de kommer med frisk motivation oven på oprykningen og en iver efter at give hjemmepublikummet noget succes og underholdning.

AaB har fortsat været stærke offensivt, selvom deres niveau har været meget svingende. Man får lavet en del mål, men udfordringen er, at man også indkasserer en hele del og Fredericia har lidt samme stil – og samme sygdom, da man også sjældent går fra banen uden at indkassere mål. Fredericia har mistet en del profiler til dette forår, men alligevel har man vist sig godt frem offensivt, hvor Christian Gammelgaard har været den store profil.

Fredericia spiller altid frisk og offensiv fodbold, og det kommer de højest sandsynligt også til her. Fredericia vandt seneste opgør med 2-1 på hjemmebane i en regnfuld affære, hvor AaB brændte et hav af chancer og scorede hele 3,5 på xG trods blot en enkelt scoring. De fire foregående møder er endt med 4 mål eller flere hver gang, og Fredericia har haft gode match ups, hvor man har kunnet udfordre en halvtung bagkæde. Det kommer hurtige Frederik Carstensen til at kunne gøre igen, og spiller man med en lidt mere løs tilgang i defensiven, så bliver der plads.

Jeg forestiller mig, det bliver en åben kamp, hvor begge tør slippe tøjlerne og gå efter sejren – og hvor AaB skal overbevise hjemmepublikummet, at man har noget at gøre tilbage i Superligaen. Med et stadion, der bliver fyldt godt op og et flot forårsvejr, så kan motivationen for at spille frisk offensiv fodbold næppe være større.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar