18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 46,1
TBP 107,7%
Hitrate 47,3%

AaB-Vejle Boldklub-19. May 2021 17:30

Units 5/10 Vandt
AaB vs Vejle Boldklub
AaB vinder
May 19, 2021 17:30
Udgivet May 16, 2021 19:41
Kamp: AaB – Vejle
Tip: 1
Odds: 2.15
Bookmaker: Unibet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Vejle kan ikke bruge 1 point til noget, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at nå 7. pladsen og AaB skal bruge 3 points for at kunne afgøre det selv i sidste spillerunde, hvilket gør krydset uattraktivt for begge hold. Hertil kommer, at hjemmebanefordelen er blevet større end normalt ved, at der ikke må komme fans af udeholdet. Således er 19 af 29 kampe med tilskuere tilbage endt med en hjemmesejr. Med de nuværende odds skulle AaB og Vejle være lige gode, men AaB har stadig en væsentligt bedre trup og efterhånden alle mand fri af skader, så de bør være større favoritter her.

Næsten uanset udfaldet af SønderjyskEs kamp mandag aften mod Lyngby, skal AaB gå efter 3 points her. SønderjyskE spiller nemlig først efter AaB i denne runde, som er den anden sidste i kvalifikationsspillet. Vejle ligger under både AaB, SønderjyskE og OB, så de skal ligeledes bruge 3 points.

AaB mødte søndag Horsens, hvor de skuffende måtte nøjes med 1-1. Her lukkede de dog som 1.45-favoritter og selvom Vejle er et bedre hold end Horsens skal der på ingen måde være så stor forskel. Til kampen kom Hiljemark tilbage fra skade og det betyder, at AaB nu er helt skadesfri efter også Lucas Andersen er vendt tilbage efter et halvt års skadespause. Med de to tilbage har AaB et top6-hold.

Vejle har også gjort det rigtig fint efter de sikrede sig endnu en sæson i Superligaen men til tider har de spillet som et 1. Divisions hold og spillermaterialet er heller ikke til mere end bunden af Superligaen. Deres unge stjernefrø Faghir er ved at være tilbage efter skade men om de vil bruge ham ret meget i de sidste kampe og risikere en skade op mod et forestående stort salg kan jeg have min tvivl om. Midterforsvarer Dennis Kolinger vender tilbage fra karantæne, men midtbanemand Schoop og Kolingers makker i midterforsvaret Mads Greve må stadig forventes at være ude med skader.


AaB – Vejle Boldklub Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AaB
Vejle Boldklub
Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 17:58.

AaB – Vejle Boldklub Head 2 Head


Skriv et svar