18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 30,7
TBP 104,4%
Hitrate 47,0%

AaB-OB-17. September 2021 19:00

Units 3/10 Vundet
AaB vs OB
AaB vinder
17. september 2021 19:00
Unibet
Tippet til 2.08
Udgivet 16. september 2021 20:19
Besøg Unibet

*Reklamelink

AaB er inde i en rigtig god stime, hvor de er ubesejret i 6 kampe. Optimismen er stor omkring klubben og der meldes således tæt på udsolgt til kampen mod OB – det plejer altså kun ske mod FCK og Brøndby. Det skal alt andet lige give et kæmpe boost for aalborgenserne og trods en i forvejen pæn favoritværdighed, kan jeg godt klemme lidt værdi ud af de nuværende odds.

AaB har fået skabt et rigtig godt fundament, hvor deres 3-/5-mands bagkæde ikke giver meget væk i åbent spil. De havde deres udfordringer senest mod Viborg, som scorede 2 mål på dødbolde, men Viborg må også betegnes som dødbolds-kongerne i ligaen. Samtidig virker det til spillerne bliver mere og mere sikre i træner Cifuentes’ spillestil. Som nævnt ovenfor bliver opbakningen enorm set med AaB-briller og det kan næsten ikke undgå at smitte af på spillerne. Et udsolgt stadion gør alt andet lige hjemmebanefordelen større. AaB er formentlig uden Kasper Kusk, men han har ikke spillet fast i denne sæson alligevel.

OB startede (som sædvanligt vil man næsten sige) sæsonen godt, men siden er præstationerne bare blevet dårligere og dårligere. De fik en sejr senest mod SønderjyskE, men det var altså med mål på to afrettede skud. De solgte i de sidste dage af transfervinduet keeper Oliver Christensen og hans afløser Hans Christian Bernat har sikkert masser af potentiale, men er på kort sigt en nedgradering og har set skidt ud ved flere af de mål, de har indkasseret siden.

Min egen powerranking af holdene, som jeg ser dem aktuelt:

FCK
Midtjylland
AaB
Randers
Brøndby
FC Nordsjælland Silkeborg
Viborg
OB
AGF
SønderjyskE
Vejle

AaB – OB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 17. september 2021 18:56.

AaB – OB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar