18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AaB-FC Nordsjælland-27. August 2021 19:00

Units 5/10 Tabt
AaB vs FC Nordsjælland
Under 2.5 mål
27. august 2021 19:00
Mr Green
Tippet til 2.25
Udgivet 24. august 2021 20:20
Besøg Mr Green

*Reklamelink

AaB – FC Nordsjælland lyder ikke som en målfattig kamp, men det er to hold, som har set rigtig solide ud defensivt i deres sidste kampe, og så virker det voldsomt, at hovedlinjen er en 2.75 mållinje.

AaB har ikke givet mange chancer væk, siden de tabte 1-0 til Midtjylland i anden runde. Mod Silkeborg gav man 1.57 xG væk, men efterfølgende holdt aalborggenserne AGF på 0.55 xG indtil 88. minut, hvor AGF så brændte et par store chancer, der fik deres xG tal til at skyde i vejret. Før det 88. minut var der aldrig rigtig tvivl om resultatet, hvor AaB var foran 2-0 og derfor naturligt stillede sig lidt tilbage. Efterfølgende tillod AaB 0.75 xG mod Vejle og 0.68 mod Randers, som scorede på et lidt klodset begået straffe, der kom af en situation, som ikke for alvor var farlig. Siden Midtjylland-kampen har aalborggenserne ikke lukket mål ind i åbent spil. Det skyldes i høj grad forsvarsstyrmand Thelander og den genfødte defensive midt Pedro. I den anden ende har de dog også svært ved at skabe de helt åbne chancer, og det er derfor ikke tilfældigt, at deres sidste 5 kampe er gået under 2.5 mål.

FC Nordsjælland er det hold, der har tilladt færrest chancer i ligaen efter FC Midtjylland – knap 1 xG i snit og har blot indkasseret 4 mål i 6 kampe. Så skal det med, at de ikke har mødt hverken Midtjylland eller FCK, men ikke desto mindre er det imponerende og vidner om et godt organiseret hold. De har skabt pænt med chancer, men har som nævnt også mødt relativt overkommelig modstand. Viborg, AGF, SønderjyskE, OB og Vejle ligner alle hold, der kommer til at spille nedrykningsspil bedømt ud fra de første 6 kampe. Nordsjællands angreb er ungt og relativt uerfarent, så jeg tror de får det sværere mod en stærk AaB-defensiv.

I min optik skal under 2.5 mål være svag favorit.

AaB – FC Nordsju00e6lland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AaB
FC Nordsjælland
Odds are subject to change. Last updated 27. august 2021 18:56.

AaB – FC Nordsju00e6lland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar