18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AaB-FC Midtjylland-24. July 2021 18:00

Units 1/10 Vundet
AaB vs FC Midtjylland
FC Midtjylland vinder
24. juli 2021 18:00
bet365
Tippet til 2.50
Udgivet 24. juli 2021 04:18
Mens AaB fik en godkendt start på sæsonen med et point i Parken, så måtte Bo Henriksen og FC Midtjylland sande, at de ikke ramte niveau i deres første kamp mod OB, hvor de endte med at tabe 2-1.

AaB leverede overordnet set en god præstation i Parken, selvom 2-2 målet var lidt af en gave, og så blev de også hjulpet på vej af det røde kort til Boilesen. Ikke desto mindre var AaB med i kampen og havde rigtig fine perioder i kampen, hvor de lagde pres på FC København.

FC Midtjylland rejste sig i midtugen efter skuffelsen i sæsonpremieren mod OB. På en svær udebane på Celtic Park formåede ulvene at få 1-1. I næste uge venter returopgøret på MCH Arena. Det forventes dog stadig, at Bo Henriksen stiller i stærkeste opstilling mod AaB. De to offensive profiler Sisto og Dreyer har vist glimt af deres enorme potentiale, men uden at brænde banen af en hel kamp. Evander spillede en rigtig fin kamp mod Celtic. Kan FC Midtjylland ramme samme niveau som mod Celtic, og særligt de tre offensive kreatørere, så bør de have gode chancer mod et AaB-hold, der er svære at blive kloge på, og hvor der er langt fra bund- til topniveau.

FC Midtjylland har et godt tag på AaB med syv sejre i de seneste 10 opgør, heriblandt sejre de seneste tre gange de har været på besøg i Aalborg.

AaB – FC Midtjylland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 26. juli 2021 06:48.

AaB – FC Midtjylland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar