18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AaB-AGF-8. August 2021 18:00

Units 4/10 Vundet
AaB vs AGF
AaB 0.00 (AH)
8. august 2021 18:00
ComeOn
Tippet til 1.76
Udgivet 30. juli 2021 11:47
OBS: højeste odds er 1.85 hos bet365 og den officielle anbefaling.

Der er allerede odds ude på næste runde af Superligaen og en af de kampe, der sprang mig i øjnene var denne. AGF har skuffet stort i starten af denne sæson og lige nu giver det ikke mening at AaB med hjemmebanefordel ikke er større favoritter.

AaB spillede en rigtig god kamp ude mod FCK, hvor de fik 1 point, inden de hjemme mod Midtjylland tabte 1-0. Aalborgensernes niveau er svingende, men de har også mødt de to titelaspiranter og havde vel umuligt forventet meget mere end 1 point i de to kampe. AaB har angriber Rufo skadet, men til gengæld må nyindkøbte Makaric være tæt på klar til en startplads.

AGF leverede måske den største fiasko af et dansk hold i Europa nogensinde, da de røg ud af kvalifikationen til Conference League torsdag aften mod et nordirsk hold, de var storfavoritter til at slå ud, og det er svært at forestille sig andet end, at aarhusianerne må være helt i kulkælderen. AGF spillede en okay kamp mod Brøndby i premieren, men leverede siden en dårlig præstation mod Nordsjælland mellem de to skuffende Conference League kval-kampe, hvor de ikke havde ét eneste skud på mål og kun skabte én chance. Patrick Mortensen har været skadet hele opstarten og det har man i den grad kunne se på en utroligt svag offensiv. Han er dog på vej tilbage, men bliver han klar og starter inde, kommer han næppe i sin bedste form.

Kampens spilles på et ‘corona-udsolgt’ Aalborg Stadion og med et AaB-hold, jeg synes ser bedre ud end AGF pt, synes jeg AaB skal være noget større favoritter end tilfældet er.
Besøg bet365

*Reklamelink


AaB – AGF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 9. august 2021 21:13.

AaB – AGF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar