AaB-AGF-8. August 2021 18:00

AaB vs AGF
Under 2.5 mål
18:00 8. august 2021
Tippet til 1.85
Units 1/10
Vundet
Udgivet 8. august 2021 08:26
Et klassisk jysk opgør på Portland Park venter i den sene Superligakamp søndag aften. AaB startede sæsonen godt ud med 2-2 i Parken, men efterfølgende har de faldet i deres offensive niveau. Både mod SIlkeborg og FC Midtjylland, var det tydeligt. At AaB både mangler en kreatør, men også en decideret angriber, som kan afslutte tingene i den sidste ende.

Det har meget været det samme tilfælde for AGF, der har savnet Patrick Mortensen. Senest blev det til et nederlag mod Randers, men før det udviklede skandalen i Larne sig. Det manglende niveau fra AGF har også været forståeligt, når man tænker på mængden af profiler som der er blevet solgt over sommeren.

Begge hold har set ud til at være tilfredse med uafgjort i de fleste af deres kampe indtil videre, og AGF vil nok heller ikke være skuffet hvis de bare tager ét enkelt ude her.

Op til sæsonstart havde de to klubber også arrangeret en træningskamp. Her så vi to hold, der kendte hinanden godt og kampens første og eneste mål faldt i det 94. minut.

AaB – AGF Odds


AaB – AGF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar