18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 875,5
TBP 106,9%
Hitrate 47,1%

AaB-AC Horsens-16. May 2021 14:00

Units 4/10 Tabte
AaB vs AC Horsens
Over 3 mål
May 16, 2021 13:30
Udgivet May 15, 2021 22:20
Kamp: AaB – Horsens
Tip: Over 3 (Asian)
Odds: 1,98
Bookmaker: Bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg tror på mange mål i Aalborg, når allerede nedrykkede Horsens gæster. AaB er i den grad blandt de hold, der har udnyttet tilskuernes tilbagevenden bedst med to sejre og masser af mål til følge. Stemningen i Aalborg har virkelig løftet holdet og skabt en atmosfære, hvor der spilles offensivt og underholdende fodbold.

AaB spiller for den vigtige 7. plads, der kan give dem en play off-kamp om europæisk deltagelse i næste sæson, og med den form AaB viser og med Lucas Andersen tilbage, vil AaB ikke være uden chancer i sådan et opgør.

Jeg forventer, at AaB vil blæse til angreb fra start og igen blive båret frem af fansene. AaB har spillet kreativ og god fodbold, og Horsens bør få problemer med at holde defensiven, der har været meget åben i denne sæson, og som har indkasseret seks mål i de seneste to kampe, hvor Lyngby i seneste opgør skabte rigeligt med chancer.

Jens-Berthel Askou kommer til at stille med flere unge spillere i en trup, der trænger til et mindre generationsskifte. Det giver noget sårbarhed defensivt, men ofte også noget gåpåmod i offensiven. Horsens har spillet med et mere offensivt udtryk under den nye træner, og de skaber pænt med chancer, men er også udfordret i det defensive, og de kommer helt sikkert på overarbejde mod AaB’s dynamiske offensiv.

Det seneste opgør vandt Horsens 1-0. Her skabte AaB mange chancer, men var uskarpe. Denne kamp har en hel anden betydning for Horsens, der er rykket ned, og det giver mulighed for at spille helt frit, mens man ikke behøves at være så påpasselige i det defensiven. AaB skal gå efter sejren, og det bør give en kamp, hvor holdene slipper håndbremsen.

Hiljemark er tilbage for AaB, mens Pedro Ferreira sandsynligvis også er til rådighed. Horsens er uden Pohl og Jonas Thorsen.


AaB – AC Horsens Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 18. juni 2021 16:30.

AaB – AC Horsens Head 2 Head


Skriv et svar