18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 67,6
TBP 107,3%
Hitrate 46,2%

12 de Octubre-San Lorenzo-21. May 2021 00:15

Units 3/10 Tabte
12 de Octubre vs San Lorenzo
12 de Octubre 0.00 (AH)
May 21, 2021 00:15
Udgivet May 19, 2021 17:28
Kamp: 12 de Octubre – San Lorenzo
Tip: 1 +0
Odds: 2.25
Bookmaker: Betfair
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Copa Sudamericana. 12 de Octubre fra Paraguay tager imod San Lorenzo fra Argentina. Værterne skal bruge en sejr for at holde håbet om videre avencement i live mens San Lorenzo er ude og er defensivt svækket.

12 de Octubre har spillet et fint Copa Sudamericana gruppespil, med blot ét nederlag på fire kampe. Med to kampe tilbage har de tre point op til førstepladsen og skal derfor bruge en sejr her. I liga regi har de været mindre imponerende med 18 point fra 16 kampe men mon ikke Copa Sudamericana har fyldt mere Apertura sæsonen. På trods af den ringe placering har de fået point i syv af de sidste otte kampe, så der er forbedring at spore. Seneste i Copa Sudamericana blev midtbanemand Manenti (fast/rotation) udvist og sidder derfor ude her.

San Lorenzo havde en lige ved og næsten Copa de la Liga Profesional, hvor de måtte se play-off pladserne ryge på en bedre målscorer. I Copa Sudamericana har det være værre med blot ét point efter fire kampe og dermed et farvel inden det rigtig startede. Hjemme i Argentina har de ikke nogen forpligtelser de kommende måneder og mon ikke de to resterende gruppe kampe bare skal overståes. Til kampen her er mange spillere fraværende. 1. målmand Monetti (fast), 2. målmand Devecchi (backup/rotation), midterforsvar Donatti (fast/rotation), venstreback Rojas (fast) samt højreback’ene Pitton (fast) & Herrera (rotation/fast). Længere fremme er midtbanespillerne Cabral (rotation), Elías (fast) & Rodríguez (fast) samt angriber Di Santo (fast/topscorer) også fraværende. San Lorenzo har på den baggrund udtaget fire fra deres ungdomshold og lokale medier spekulere i at flere backup spillere kommer i kamp.

12 de Octubre har alt at vinde mens San Lorenzo kommer svækket og umotiveret. 12 de Octubre’s formkurve er opadgående og de kunne dårligt få et bedre tidspunkt at møde et Argentinsk hold på. San Lorenzo er det bedre hold og en større klub men med kampens omstændigheder i menté, skal 12 de Octubre være tættere på 50/50 på +0 linjen. Måske endda -0,5 favoritter.


12 de Octubre – San Lorenzo Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

12 de Octubre
San Lorenzo
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 21. maj 2021 00:14.

12 de Octubre – San Lorenzo Head 2 Head


Skriv et svar