18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Caroline Wozniacki næste kamp på TV: Se Caroline Wozniacki spille live

Er du på jagt efter live stream til Caroline Wozniacki? Så er du havnet det rigtige sted.

Vi viser dig, hvordan du nemt kommer i gang med at live streame Wozniackis kampe, hvis du ikke har den rigtige TV-kanal. Du kan se Caroline Wozniackis næste TV-kamp direkte, og 100 % lovligt, via live streaming.

Hvordan live streamer jeg Caroline Wozniackis kampe?

  1. Opret en konto hos bet365*
  2. Se alle kampe live
Live stream Wozniacki her*

For at live streame hos bet365, skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimumbeløbet.

Hvornår spiller Caroline Wozniacki næste kamp på TV?

Caroline Wozniackis næste kamp er mod Sara Errani ved WTA 1000 i Madrid. Kampen spilles onsdag den 24. april 2024 klokken 17:00. Se kampene live gratis ved at følge vores guide.

Live stream Caroline Wozniackis næste kamp

Følg denne trin-for-trin og bliv klar til at live streame Wozniackis næste TV-kamp på få minutter:

Trin-for-trin til at live streame Caroline Wozniackis tenniskampe på få minutter

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
  2. Opret konto / log ind
  3. Sørg for at have penge på din spillekonto
  4. Gå til “Sport”, vælg “Tennis” og find Caroline Wozniackis kamp i oversigten
  5. Vælg kampen og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Caroline Wozniackis næste kamp på TV

Det er sikkert som amen i kirken, at du kan se Caroline Wozniackis næste kamp på dansk TV. Den danske tennisstjerne nyder igen ekstrem popularitet efter sit comeback, og det er det bare et spørgsmål om, hvem der snupper TV-rettighederne (det kan skifte fra turnering til turnering).

Hvornår skal Wozniacki spille sin næste TV-kamp? Svaret er simpelt: Enhver Caroline Wozniacki kamp er en TV-kamp. Vi giver dig altid din konkrete TV-kanal i vores seneste optakt:

Vi viser dig også, hvordan du kan se Holger Runes næste kamp på TV og Clara Tausons næste kamp på TV.

Andre sider med Caroline Wozniacki

Se Caroline Wozniackis næste kampe live

Du kan altid holde dig opdateret på, hvornår der er Caroline Wozniacki kamp på menuen. Vi anbefaler, at du orienterer dig hos bookmakerne, der typisk er ganske hurtige til at programsætte (og sætte odds på) danskerens kampe – og ellers besvarer vi også altid spørgsmålet “Hvornår spiller Wozniacki?” med klokkeslet i vores dedikerede kampoptakter.

Bemærk: I tennis kommer kampene hurtigt i forlængelse af hinanden. Har Caroline Wozniacki vundet kampen, du lige har siddet og overværet via live streaming, skal du altså ikke være urolig for, at hun ikke umiddelbart vises i kalenderen til dagen efter. Som hovedregel kan du regne med: Har du streamet Miss Sunshine i første runde, kan du også streame i anden, tredje, fjerde etc.

Se Caroline Wozniacki live: Stream de største turneringer med Wozzy

Caroline Wozniacki har gjort comeback i tennissporten, og da den tidligere verdensetter bare er 33 år, kan hun potentielt komme til at spille i en længere årrække og deltage ved at hav af de mest populære turneringer.

Caroline Wozniacki har allerede deltaget ved både US Open og Australian Open efter sit comeback, så mon ikke, der er flere saftige Caroline Wozniacki kamp på TV i vente.

Hvis du er til livestreaming af tennis, så find ud af, hvor du kan streame alle Grand Slam turneringerne på disse sider:

Caroline Wozniacki gør comeback i 2023. Foto: IMAGO / Joly Victor

Caroline Wozniacki gjorde comeback i 2023 og ventes at spille i mange år endnu. Foto: IMAGO / Joly Victor

Her kan du streame Wozniackis kampe

I det følgende viser vi dig, hvordan du nemt – og uden abonnement – kan komme i gang med at streame og spille på Caroline Wozniackis kampe. Følg vores trin-for-trin herunder.

Se Wozniacki hos bet365*:

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Sport”, vælg “Tennis” og find Wozniackis kamp i oversigten

5. Vælg kampen og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Caroline Wozniacki kampprogram og resultater

Caroline Wozniacki: Næste turnering

Hvornår skal Caroline Wozniacki spille igen? Se tabellen herunder og bliv klogere på, hvornår Caroline Wozniacki spiller næste gang.

DatoTurneringKategoriResultat
1. januar – 7. januarAuckland Classic, Auckland, New ZealandWTA 2501. runde
14. januar – 28. januarAustralian Open, Melbourne, AustralienGrand Slam2. runde
26. februar – 3. martsSan Diego, Californien, USAWTA 2501. runde
6. marts – 17. martsIndian Wells, Californien, USAWTA 1000Kvartfinale
19. marts – 31. martsMiami Open, Miami, USAWTA 10002. runde
1. april – 7. aprilCharleston Open, Charleston, USAWTA 5002. runde
8. april – 13. aprilBillie Jean King Cup, PortugalLandsholdet
23. april – 5. majMadrid Open, Madrid, SpanienWTA 1000
7. maj – 19. majRom Open, Rom, ItalienWTA 1000
27. maj – 9. juniFrench Open, Paris, FrankrigGrand Slam

Bookmaker vs. TV: Fordele og ulemper ved streaming

Der er visse forskelle på at streame tenniskampe hos en bookmaker og på at overvære kampene i TV. Når du streamer hos bookmakerne, undgår du reklamer.

Du kan altså få den fulde oplevelse, hvor du også er med på sidelinjen, når spillerne tager deres trænersnak ved sidebytte (disse ryger nogle gange i TV, fordi der skal være plads til reklamespots).

Når du streamer hos bookmakerne, er signalet også hurtigere. Der er op til 5 sekunders forskel på bookmakernes streamingsignal og det typiske TV-signal, hvilket bestemt ikke er uvæsentligt, hvis du har lyst til at livebette på tennis.

Og nu vi er ved betting, er den altoverskyggende forskel naturligvis, at du hos bookmakerne har liveodds-sektionen lige ved hånden, når du streamer kampene. Du kan altså følge med i, hvordan oddssætningen ændrer sig fra point til point og dermed slå til på det helt rigtige tidspunkt (da du allerede er logget ind for at streame).


Nogle gange kan du se Wozniacki på stream, men ikke på TV…

Når TV-kanalerne planlægger, skal de tage højde for en række forskellige interesser (og ikke kun tennissens).

Derfor kan du komme ud for, at du helt må misse Caroline Wozniacki på TV – eller at danskerens kamp endda afbrydes undervejs for at give plads til andre programmer.

Tennissporten kan være ret følsom overfor regnvejr, og naturens kræfter kan således udfordre TV-kanalernes planlægning.

Men: Hos bookmakerne bliver kampene altid vist i fuld længde. Hvis der kommer en regnvejrspause, holder signalet simpelthen bare pause, indtil kampene genoptages.

Bookmakerne skal desuden ikke vurdere, om de skal vise Wozniacki frem for eksempelvis nyhedsudsendelser, og derfor kan du opleve, at du har stream til Wozzy hos bookmakerne – mens du ikke kan opleve hende i TV.


Bookmakernes streaming er det “gratis” alternativ til abonnement

Når du streamer hos bookmakerne, foregår det ”gratis”. Vi sætter anførselstegnene, fordi du trods alt skal have penge stående på din sportssaldo for at kunne live streame.

Der er dog intet krav til, hvordan du benytter disse penge. Du slipper for PPV (pay per view) og for månedligt abonnement, men kan frit – og 100 procent lovligt – vælge, hvornår du har lyst til at logge ind og opleve danskeren i aktion.

Caroline Wozniackis comeback

Midt i det omskiftelige danske sommervejr skinnede solen pludseligt klarere end længe. Miss Sunshine – aka Caroline Wozniacki – meddelte, at hun ville genoptage karrieren. 

Efter tre års pause havde den tidligere verdensetter og Grand Slam-vinder fået mod på mere. 

Hun sagde selv, at hun kom tilbage for at konkurrere i verdenstoppen, og det begyndte med Masters 1000-turneringen i Montreal.

Motivationen for danskeren til at skifte familielivet med mand og to børn ud med rejser til alverdens tennisbaner kom primært af to årsager: Wozniacki ville vise sine egne børn, at alt er muligt, og så ville hun være en inspiration for kvinder over hele verden. Nu er hun i gang.

Aldrig har Danseorkesterets udødelige tekst været mere aktuel: ‘Det kom som et chok’, og her drejede det sig så heldigvis ikke om at blive forladt men derimod om en genforening.

Danskeren har allerede haft en flot, flot karriere med i alt 71 uger som verdens nummer 1 på WTA-ranglisten, sejr i Australian Open i 2018 og i alt 30 WTA-titler i 55 finaler. 

Hun har været med ved OL tre gange tidligere, men nu har hun udpeget legene i Paris i 2024 som et af de store mål med comebacket. 

NU er Wozniacki tilbage på WTA-Touren!

1️⃣ Kan jeg live streame Caroline Wozniackis næste kamp?

Ja, du kan live streame samtlige Caroline Wozniackis kampe lovligt hos bet365*.
Geo-restriktioner gælder. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

2️⃣ Hvornår spiller Caroline Wozniacki igen?

Caroline Wozniackis næste kamp er mod Sara Errani ved WTA 1000 i Madrid. Kampen spilles onsdag den 24. april 2024 klokken 17:00. Se kampen live gratis ved at følge vores guide.

Andre sider med Caroline Wozniacki