18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Caroline Wozniacki næste kamp på TV: Se Caroline Wozniacki spille live

Er du på jagt efter stream til Caroline Wozniacki? Så er du havnet det rigtige sted. I denne artikel viser vi dig, hvordan du nemt kommer i gang med at live streame Wozniackis kampe. Du kan blive klar til at følge den danske tennisstjerne på ganske få minutter. Din Wozniacki-streaming er både nem og 100 % lovlig – og du kan se alle danskerens tenniskampe direkte.

Hvornår spiller Caroline Wozniacki næste kamp?

Caroline Wozniackis næste kamp spilles mandag d. 15. januar 2024 ved Australian Open i Melbourne, Australien mod en endnu ukendt modstander. Se kampen live gratis ved at følge vores guide.

Live stream Caroline Wozniackis næste kamp

Følg denne trin-for-trin og bliv klar til at streame Wozniacki på få minutter:

Trin-for-trin guide til at livestreame Caroline Wozniackis tenniskampe på få minutter

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
  2. Opret konto / log ind
  3. Sørg for at have penge på din spillekonto
  4. Gå til “Sport”, vælg “Tennis” og find Caroline Wozniackis kamp i oversigten
  5. Vælg kampen og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Caroline Wozniackis næste kamp på TV

Det er sikkert som amen i kirken, at du kan se Caroline Wozniackis næste kamp på dansk TV. Den danske tennisstjerne nød ekstrem popularitet forud for sit karrierestop, og da hun nu har valgt at genoptage karrieren, er det bare et spørgsmål om, hvem der snupper rettighederne (det kan skifte fra turnering til turnering).

Hvornår skal Wozniacki spille sin næste TV-kamp? Svaret er simpelt: Enhver Caroline Wozniacki kamp er en TV-kamp.

Caroline Wozniacki gør comeback i 2023. Foto: IMAGO / Joly Victor

Caroline Wozniacki gør comeback i 2023. Foto: IMAGO / Joly Victor

Se Caroline Wozniackis næste kampe live

Du kan altid holde dig opdateret på, hvornår der er Caroline Wozniacki kamp på menuen. Vi anbefaler, at du orienterer dig hos bookmakerne, der typisk er ganske hurtige til at programsætte (og sætte odds på) danskerens kampe – og ellers besvarer vi også altid spørgsmålet “Hvornår spiller Wozniacki?” med klokkeslet i vores dedikerede kampoptakter.

Bemærk: I tennis kommer kampene hurtigt i forlængelse af hinanden. Har Caroline Wozniacki vundet kampen, du lige har siddet og overværet via live streaming, skal du altså ikke være urolig for, at hun ikke umiddelbart vises i kalenderen til dagen efter. Som hovedregel kan du regne med: Har du streamet Miss Sunshine i første runde, kan du også streame i anden, tredje, fjerde etc.

Se Caroline Wozniacki live: Stream de største turneringer med Wozzy

Caroline Wozniacki gør comeback i tennissporten, og da den tidligere verdensetter bare er 32 år, kan hun potentielt komme til at spille i en længere årrække og deltage ved at hav af de mest populære turneringer.

Caroline Wozniacki har allerede sikret sig wildcard til både US Open og Australian Open, så mon ikke, der er en saftig Caroline Wozniacki kamp eller to i vente.

Hvis du er til livestreaming af tennis, så find ud af, hvor du kan streame alle Grand Slam turneringerne på disse sider:

Her kan du streame Wozniackis kampe

I det følgende viser vi dig, hvordan du nemt – og uden abonnement – kan komme i gang med at streame og spille på Caroline Wozniackis kampe. Følg vores trin-for-trin herunder.

Se Wozniacki hos bet365*:

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Sport”, vælg “Tennis” og find Wozniackis kamp i oversigten

5. Vælg kampen og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Læs også: Holger Rune live streaming

Caroline Wozniacki: Næste turnering

Hvornår skal Caroline Wozniacki spille igen? Se tabellen herunder og bliv klogere på, hvornår Caroline Wozniacki spiller næste gang. Hun starter med en mindre turnering i Montreal, men hun har også US Open på ToDo-listen i år.

DatoTurneringKategoriResultat
7. august – 13. augustMontreal, CanadaWTA10002. runde
14. august – 20. augustCincinnati, USAWTA10001. runde
28. august – 10. septemberUS Open, New York, USAGrand Slam
15. januar – 28. januarAustralian Open, Melbourne, AustralienGrand Slam

Caroline Wozniacki gør comeback i 2023 til US Open

Midt i det omskiftelige danske sommervejr skinnede solen pludseligt klarere end længe. Miss Sunshine – aka Caroline Wozniacki – meddelte, at hun genoptager karrieren. 

Efter tre års pause har den 32-årige tidligere verdensetter og Grand Slam-vinder fået mod på mere. 

Hun siger selv, at hun kommer tilbage for at konkurrere i verdenstoppen, og det begynder med Masters 1000-turneringen i Montreal. Motivationen for danskeren til at skifte familielivet med mand og to børn ud med rejser til alverdens tennisbaner kommer primært af to årsager.

Wozniacki vil vise sine egne børn, at alt er muligt, og så vil hun være en inspiration for kvinder over hele verden.

Aldrig har Danseorkesterets udødelig tekst været mere aktuel: ‘Det kom som et chok’, og her drejer det sig så heldigvis ikke om at blive forladt men derimod om en genforening.

Danskeren har allerede haft en flot, flot karriere med i alt 71 uger som verdens nummer 1 på WTA-ranglisten, sejr i Australian Open i 2018 og i alt 30 WTA-titler i 55 finaler. 

Hun har været med ved OL tre gange tidligere, men nu har hun udpeget legene i Paris i 2024 som et af de store mål med comebacket. 

Nu er Wozniacki tilbage på WTA-Touren, og danskeren har allerede fået et wildcard til årets US Open, som begynder 28. august 2023 og slutter 10. august – der er dog finale for kvinderne allerede lørdag 9. august.

Bookmaker vs. TV: Fordele og ulemper ved streaming

Der er visse forskelle på at streame tenniskampe hos en bookmaker og på at overvære kampene i TV. Når du streamer hos bookmakerne, undgår du reklamer.

Du kan altså få den fulde oplevelse, hvor du også er med på sidelinjen, når spillerne tager deres trænersnak ved sidebytte (disse ryger nogle gange i TV, fordi der skal være plads til reklamespots).

Når du streamer hos bookmakerne, er signalet også hurtigere. Der er op til 5 sekunders forskel på bookmakernes streamingsignal og det typiske TV-signal, hvilket bestemt ikke er uvæsentligt, hvis du har lyst til at livebette på tennis.

Og nu vi er ved betting, er den altoverskyggende forskel naturligvis, at du hos bookmakerne har liveodds-sektionen lige ved hånden, når du streamer kampene. Du kan altså følge med i, hvordan oddssætningen ændrer sig fra point til point og dermed slå til på det helt rigtige tidspunkt (da du allerede er logget ind for at streame).


Nogle gange kan du se Wozniacki på stream, men ikke på TV…

Når TV-kanalerne planlægger, skal de tage højde for en række forskellige interesser (og ikke kun tennissens).

Derfor kan du komme ud for, at du helt må misse Caroline Wozniacki på TV – eller at danskerens kamp endda afbrydes undervejs for at give plads til andre programmer.

Tennissporten kan være ret følsom overfor regnvejr, og naturens kræfter kan således udfordre TV-kanalernes planlægning.

Men: Hos bookmakerne bliver kampene altid vist i fuld længde. Hvis der kommer en regnvejrspause, holder signalet simpelthen bare pause, indtil kampene genoptages.

Bookmakerne skal desuden ikke vurdere, om de skal vise Wozniacki frem for eksempelvis nyhedsudsendelser, og derfor kan du opleve, at du har stream til Wozzy hos bookmakerne – mens du ikke kan opleve hende i TV.


Bookmakernes streaming er det “gratis” alternativ til abonnement

Når du streamer hos bookmakerne, foregår det ”gratis”. Vi sætter anførselstegnene, fordi du trods alt skal have penge stående på din sportssaldo for at kunne live streame.

Der er dog intet krav til, hvordan du benytter disse penge. Du slipper for PPV (pay per view) og for månedligt abonnement, men kan frit – og 100 procent lovligt – vælge, hvornår du har lyst til at logge ind og opleve danskeren i aktion.

1️⃣ Kan jeg live streame Caroline Wozniackis næste kamp?

Ja, du kan live streame samtlige Caroline Wozniackis kampe lovligt her.

2️⃣ Hvornår spiller Caroline Wozniacki igen?

Caroline Wozniackis næste kamp spilles mandag d. 15. januar 2024 ved Australian Open i Melbourne, Australien mod en endnu ukendt modstander. Se kampen live gratis ved at følge vores guide.