18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Caroline Wozniacki

Alt du har brug for om Caroline Wozniacki. Overblik over Caroline Wozniackis kampe, resultater og rank. Odds og optakt til Wozniacki.

Om Caroline Wozniacki

Caroline Wozniackis næste kamp


Caroline Wozniackis seneste resultater

Andre sider med Caroline Wozniacki

Caroline Wozniackis turneringer i 2024

DatoTurneringKategoriResultat
1. januar – 7. januarAuckland Classic, Auckland, New ZealandWTA 2501. runde
14. januar – 28. januarAustralian Open, Melbourne, AustralienGrand Slam2. runde
26. februar – 3. martsSan Diego, Californien, USAWTA 2501. runde
6. marts – 17. martsIndian Wells, Californien, USAWTA 1000Kvartfinale
19. marts – 31. martsMiami Open, Miami, USAWTA 10002. runde
1. april – 7. aprilCharleston Open, Charleston, USAWTA 5002. runde
8. april – 13. aprilBillie Jean King Cup, PortugalLandsholdet
23. april – 5. majMadrid Open, Madrid, SpanienWTA 10001. runde
17. juni – 23. juniRothesay Classic, Birmingham, EnglandWTA 250
24. juni – 27. juniWimbledon-kvalifikation, London, EnglandKvalifikation
1. juli – 14. juliWimbledon, London, EnglandGrand Slam

Caroline Wozniacki optakt

Gå direkte til vores seneste Caroline Wozniacki optakt med odds og spiltips her:

Odds og optakt til Caroline Wozniacki - Elise Mertens ved WTA 250 i Birmingham 2024 mandag den 17. juni kloken 11:00.

Odds på Caroline Wozniacki

Tennis er en sport, der giver dig mange odds-muligheder. bet365 tilbyder altid et stort oddsudbud på både Caroline Wozniacki, Clara Tauson og Holger Rune.

bet365 er den førende bookmaker inden for liveodds, så du kan vente, til du har set spillerne an på banen, før du sætter dine mønter på højkant. 

Dansk tennis er i en gylden periode med både Caroline Wozniacki, Holger Rune og Clara Tauson som flittige deltagere i de store tennisturneringer.

De vil formentlig alle tre være direkte kvalificerede – eller få wildcards – til hovedrunden i de største turneringer i den kommende tid, så det er bare med at holde popcornene klar, for det ligner unægteligt en forrygende tid for danske tennisfans, der er i vente. 

Caroline Wozniackis spillestil

Hvis man har fulgt Holger Runes kometagtige opstigen til tennistoppen, vil man vide, at den unge mand spiller en aggressiv og offensiv form for tennis. 

Da Caroline Wozniacki var på toppen, havde hun sine forcer i den defensive del af tennisspillet. Hun var ekstremt atletisk, hurtig på fødderne og i stand til at få næsten alle bolde tilbage over nettet.  

Hendes 1. serv var ofte betegnet som hendes skarpeste og mest offensive våben, når hun sendte boldene af sted med op mod 190 kilometer i timen. Ellers var hun offensivt bedst med den dobbelte baghånd. 

En anden stor styrke i danskerens spillestil handler ikke så meget om selve stilen men om et mindset, der var helt utroligt svært at nedbryde.

En vindervilje. En modstandskraft og en slags stædighed, hvor hun simpelthen nægtede at tabe. 

Det bliver interessant at se, hvordan Wozniacki vender tilbage til den tennisverden, der har udviklet sig spillemæssigt i de senere år, og i dag måske i højere grad kræver offensive våben for at nedbryde modstand på øverste hylde. 

Eller … det vil jo vise sig. Måske er Miss Sunshines legendariske fightervilje og kampkraft nok til at nedbryde alle endnu engang.

Caroline Wozniacki i aktion i 2024. Foto: IMAGO / ZUMA Press

Caroline Wozniackis ranking

Tegningen var der allerede, da Wozniacki var junior. Hun vandt Wimbledon-turneringen og var rangeret som nummer to i verden. Så det var ingen stor overraskelse, at hun buldrede op af kvindernes verdensrangliste, da hun først forlod juniortiden og blev senior. 

På WTA-touren var hun nummer 237 allerede som 16-årig, og to år senere var klatringen mod toppen begyndt, da hun sluttede 2008 som nummer 12. Dét år nåede hun for første gang en WTA-finale – ja faktisk nåede hun fire finaler det år og vandt de tre. 

I 2010 nåede hun så endelig toppen. Efter årevis med hårdt, hårdt slid og med sejr mod Petra Kvitova i China Opens 3. runde – en turnering Wozniacki efterfølgende vandt – kravlede hun til tops på verdensranglisten. 

Wozniacki toppede ranglisten hele 2011 men i 2012 måtte hun overlade topplaceringen og sluttede året som nummer 10. I 2018, da hun vandt Australian Open, generobrede danskeren 1. pladsen på verdensranglisten kortvarigt, men da hun stoppede karrieren i 2020 var det som nummer 35 i verden. 

Se den aktuelle WTA ranking herunder:

Caroline Wozniackis familie

Begge Caroline Wozniackis forældre, Piotr og Anna, var professionelle atleter inden for henholdsvis fodbold og volleyball, og storebror Patrik var også professionel fodboldspiller i Danmark. På den måde er Caroline Wozniacki født ind i en sportsgal familie, og en karriere som sportskvinde var næsten uundgåelig.  

Caroline Wozniackis mor

Carolines mor har selv haft en karriere i sport og været på Polens landshold i volleyball. I firmaet Wozniacki har mor Anna altid været den mest tilbagetrukne, der har sørget for, at alting klappede og var klar til afgang, rejse, hjemkomst og alt det indimellem. En ikke så synlig men ikke desto mindre også vigtig brik af det hele.

Caroline Wozniackis far

Den 60-årige Piotr spillede professionel fodbold i Polen og Tyskland, før han ankom til Danmark og spillede i Odense for B1909. En skade tvang ham til at stoppe med fodbolden, og han kastede sig i stedet ud i opgaven som træner for Caroline. Han er ikke formelt uddannet tennistræner men kan trække på en generel uddannelse som idrætslærer. 

Caroline Wozniackis søskende

Carolines storebror, Patrik, har spillet fodbold for blandt andre FC Nordsjælland,  AB, Frem og Brønshøj. Han har været deltager i Vild med Dans men er i dag tennis-kommentator på TV2 Sport. 

Caroline Wozniackis træner

Beskrivelse følger.

Spil på Caroline Wozniackis næste kamp

Vil du spille på Caroline Wozniackis næste kamp? Det kan du gøre hos alle danske bookmakere. I takt med Caroline Wozniackis kommende kampe nærmer sig, vil du opleve, at spiludbuddet på Caroline Wozniacki odds vokser hos bookmakerne.

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

Se eksperternes spilforslag med Caroline Wozniacki odds

Vi har indtil flere dygtige tennis-eksperter tilknyttet. Spotter de værdi på en kamp med Caroline Wozniacki, kan du altid finde en analyse i vores ekspertpanel.

Se Caroline Wozniackis kampe via live streaming

Vi viser dig, hvordan du live streamer Caroline Wozniacki.

Hvad er Caroline Wozniackis WTA rank?

Se den live-opdaterede stilling med Caroline Wozniackis WTA rank her.

Hvor mange præmiepenge har Caroline Wozniacki vundet?

Se live-overblikket over Caroline Wozniackis præmiepenge her.

Andre sider med Caroline Wozniacki