18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Caroline Wozniacki odds

Caroline Wozniacki er Danmarks helt store tennisambassadør. Miss Sunshine har spillet professionel tennis, siden hun var 15 år gammel, og som 20-årig opnåede hun en placering som nr. 1 på verdensranglisten. Hun har vundet +25 WTA-turneringer, og hun er så småt på vej tilbage til den absolutte verdenselite i tennis. Er du klar over, at du kan se alle Caroline Wozniackis kampe uden at betale for noget dyrt abonnement? Hos Bet365 er det muligt for dig at live streame samtlige danskerens tenniskampe, hvis blot du har en enkelt krone stående på din spilkonto.


Odds på Caroline Wozniacki og tennis

Hos Bet365 kan du altid oddse på Caroline Wozniacki og alle de andre på WTA-touren, uanset om der spilles mindre turneringer, Grand Slams eller OL. Der er altid gode odds at hente, så hvis du vil spille på Wozniacki, Muguruza, Halep eller en helt fjerde, så er Bet365 et besøg værd. Husk også, at Bet365 er den førende bookmaker inden for liveodds, så hvis du gerne vil vente og se kampen an, før du placerer dit spil, så er der rig mulighed for at gøre netop dette hos Bet365.

Selvom Caroline Wozniackis karriere nu er gået på hæld, er det ikke slut med dansk tennis på den helt store scene. Således er både Holger Rune og Clara Tauson allerede begyndt at bide fra sig.


Live stream Caroline Wozniackis kampe

Som vi kort nævnte i indledningen, er det faktisk muligt for dig at live streame alle Caroline Wozniackis kampe med en spilkonto hos Bet365. Det gælder uanset, om danskeren stiller op i en mindre turnering i Båstad, eller om hun prøver kræfter med de allerbedste ved US Open. Du har et direkte signal til både WTA-, ATP-, Challenger- og (til tider) ITF-touren hos Bet365, hvis blot du sørger for at have en enkelt krone stående på din spilkonto. Der er ikke noget abonnement forbundet med streamingtjenesten, og der er heller ikke nogen skjulte gebyrer. Du kan live streame Caroline Wozniacki via både mobil, tablet og computer.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Sport”, vælg “Tennis” og find Wozniackis kamp i oversigten

5. Vælg kampen og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.


Carolines karriere

Caroline Wozniacki har været igennem noget af en rutsjebanetur i løbet af sin karriere. Hun debuterede som juniorspiller i 2005, og allerede året efter vandt hun juniorudgaven af Wimbledon samt sin første turnering som seniorspiller. I 2008 vandt Wozniacki sin første WTA-turnering, da hun overraskende spillede sig til sejren i Nordic Light Open i Stockholm. I 2009 nåede den danske tennisdarling helt til finalen ved Grand Slam-turneringen US Open, og i 2010 opnåede hun, som den første dansker nogensinde, en førsteplads på verdensranglisten. Mange mente, at titlen som verdensetter var uberettiget, men ikke desto mindre forsatte Wozniacki med at levere flotte resultater. Tennisspillerens navn var på alles læber, og man ventede spændt på, hvornår hendes første Grand Slam-sejr mon ville komme. I 2012 fulgte dog en resultatmæssig nedtur samt et styrtdyk på verdensranglisten. I 2012-sæsonen var hun placeret som nummer ti på verdensranglisten, og i de følgende år gik det ned ad bakke. Man skimtede chancen for et comeback i 2014-sæsonen, hvor Wozniacki viste forbedret form, men det var ikke nok til at genfinde fordums styrke. I 2015 var hun nede på en 17. plads på verdensranglisten, og efter både dårlig form og skader røg hun helt ned som nummer 60 i verden. I de seneste år har Caroline Wozniacki genfundet spilleglæden, og danskeren er – som en konsekvens heraf – strøget tilbage i verdenseliten. I 2017 var hun helt oppe at snuse til verdensranglistens 5. plads, og måske der er endnu mere godt i vente for den 27-årige dansker de kommende år?