18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
13:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Wozniacki sigter mod French Open i amerikanske Charleston

Caroline Wozniacki er på en klokkeklar mission i amerikanske Charleston, når hun møder Mccartney Kessler. Danskeren skal samle ranglistepoint, så hun kan komme direkte med i French Open. Det kræver en semifinaleplads i WTA 500 Charleston Open. Caroline Wozniacki – Mccartney Kessler går i gang klokken 18:30 mandag d. 1. april 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Caroline Wozniacki spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Wozniacki - Kessler ved Charleston Open 2024.

Caroline Wozniacki har blikket rettet mod French Open. (Foto: IMAGO / Media Punch)

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Caroline Wozniacki
McCartney Kessler
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 1. apr. 18:31.

Wozniacki jagter de store oplevelser

Som tidligere nummer 1 i verden og Grand Slam-vinder er det næppe lysten til slidsomme kvalturneringer i obskure hjørner af verden med WTA 250 og ukendte spillere, der trækker i danskeren. 

Hun vil spille toptennis. I Grand Slams og Masters. Det kræver – som hun har fået indtil nu – en forlomme i form af wildcards eller en placering på ranglisten, der sender hende direkte i de sjove turneringer. 

Med en aktuel placering som nummer 126 er hun lige præcis uden for det sjove selskab, men indsatsen ved de to Masters-turneringer i Indian Wells og Miami har været opmuntrende. 

Derfor har Caroline Wozniacki da også taget handsken op, når nu French Open nøler med at tildele danskeren et wildcard. Så spiller Wozniacki sig da bare yderligere op af ranglisten og sikrer deltagelsen selv. Er i hvert fald planen. 

Hun skal til semifinalen for at sikre sig en direkte billet til French Open, og en semifinale i Charleston vil formentlig betyde, at danskeren ikke stiller op til Billie Jean King Cup i perfekt tilstand, men det er altså hendes prioritering lige nu. 

I første runde allerede mandag aften møder Wozniacki amerikanske Mccartney Kessler, mens det i en forventet 2. runde vil være en gentagelse af duellen fra Miami mod Anhelina Kalinina, der står på tapetet. 

Dér kan Wozniacki så passende tage revanche for nederlaget i maratonkampen på mere end 3 timer.  

Derfra kan modstanden i 3. runde blive 4. seedede Kasatkina, og sejr her vil sende danskeren i kvartfinale mod enten Keys eller Navaro, før en semifinale nok vil byde på 1. seedede Pegula eller 6. seedede Alexandrova. 

Det er en tricky affære, men i Indian Wells havde Wozniacki verdens nummer 1, Swiatek, under pres i 1. sæt, før danskeren trak sig skadet i begyndelsen af 2. sæt.

Kessler på vej frem

Den 24-årige amerikaner Mccartney Kessler er aktuelt nummer 122 i verden. Altså 4 pladser bedre end Wozniacki. Indtil videre. 

Kessler er med her i Charleston via to kvalkampe mod først Giavara og derefter Vickery. Begge kampe i to sæt, men hvor det kun tog knap en time af afmontere Giavara, kæmpede Vickery mere mod og hev kampen helt ud i 2 timers varighed.

Kesslers meritter byder på titel i WTA 125 i Puerto Vallarta i Mexico i år, og også i 2024 har hun en ITF-titel fra Rom, USA. Tidligere har hun været i yderligere to ITF-finaler med en sejr og et nederlag. 

Hun er skolet fra University of Florida, og hendes indledning på året vidner om, at der kan være mere i vente. Hun fik et wildcard til Australian Open og nåede 2. runde i sin debut i hovedturneringen i Grand Slam. 

Hun fik også et wildcard til Indian Wells Masters efter ITF- og WTA 125-sejrene i Rom, USA og Puerto Vallarta, Mexico, men i Indian Wells røg hun ud i 1. runde. 

Så var det bedre ugen efter, hvor Kessler spillede WTA 125 i Charleston og nåede kvartfinalen efter to kvalsejre og sejre i 1. og 2. runde mod top 100-spillerne Zhu (#62) og Rakhimova (#95).

Odds og optakt til Wozniacki - Kessler ved Charleston Open 2024.

Mccartney Kessler er kommet gennem kvalifikationen, men hun får det svært mod Wozniacki. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Match up: Caroline Wozniacki vs. Mccartney Kessler

De har ikke mødt hinanden før.

Caroline Wozniacki – Mccartney Kessler odds

Caroline Wozniacki er klar favorit hos bookmakerne. Du kan få odds 1,42 hos Betsson* på dansk sejr. 

Kan du se for dig, at Kessler vinder, kan du fylde lommerne med 3,20 gange indskuddet hos bet365*. 

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Bum! Bum! og sejr til Caroline

Lige da tvivlen havde sneget sig ind, og tanken om et fejslagent comeback pressede på, viste Wozniacki klassen. 

Hendes kampe i Indian Wells har i allerhøjeste grad fået forhåbningerne op for, at hun igen kan spille med blandt de allerbedste. 

Hun skal finde en balance, så fysikken holder, og det kommer nok kun gennem gentagne gange at presse sig selv ved at nå langt i en turnering. 

For hver gang, danskeren går dybt i en turnering, vil hun stå lidt bedre rustet til næste gang. Det vil så nok kræve en lidt tættere pakket kalender, hvis det skal lykkes. 

Her er hun i hvert fald på en klar mission om at sikre ranglistepoint, og så spilder hun hverken unødige kræfter, tid eller sæt på en amerikansk kvalspiller. 

Den her vinder Caroline Wozniacki i to sæt. 

Erfaring, evner og den aktuelle formtop vil sende hende forbi Kessler, der da nok også viser fremskridt men på et helt andet niveau end danskeren. Et lavere niveau forstås. 

Buddet herfra: Caroline Wozniacki -1,5 

*Reklamelink

Nordicbet
2,10
Caroline Wozniacki -1,5
Gå til Nordicbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar