18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.93
4/10
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Tipped at 1.93
Higuain-avatar
21. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
21. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

2.12
4/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 2.12
Higuain-avatar
21. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
2/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 1.98
BettingGuru-avatar
21. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Viborg
Brøndby IF
Tipped at 1.95
Higuain-avatar
21. jul.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

1.75
1/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 1.75
Frank Pilantra-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

2.37
4/10
Lyngby
FC København
Tipped at 2.37
Higuain-avatar
22. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Mali U23
Israel U23
Tipped at 1.78
Kjaer-avatar
24. jul.
21:00

Wozniacki åbner Miami Masters med fransk modstand

Franske Clara Burel er modstanderen til Caroline Wozniacki i 1. runde af Miami Masters. Danskeren er klar favorit hos bookmakerne efter den overbevisende præstation ved Indian Wells Masters, hvor Wozniacki nåede kvartfinalen. Clara Burel – Caroline Wozniacki går i gang klokken 19:00 tirsdag d. 19. marts 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Caroline Wozniacki spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Caroline Wozniacki - Clara Burel tirsdag den 19. marts 2024 ved WTA Miami Masters

Caroline Wozniacki åbner Miami Masters med duel med franske Clara Burel. (Foto: IMAGO / Newscom World)

En lille tå kan vælte stort læs

Sikke en turnering Caroline Wozniacki bragede af i Indian Wells. Fire flotte sejre på stribe fra kinesiske Lin Zhu og Donna Vekic i de to første runder til Volynets og Kerber i tredje og fjerde runde. 

Og til den jævnbyrdige og spændende kvartfinale mod verdens nummer 1 og den senere vinder af turneringen, Iga Swiatek. Det var imponerende af danskeren.

Hun måtte trække sig fra kampen mod Swiatek med en skadet tå, og selv om lejren har bebudet, at Caroline er klar til kamp igen i Miami – hvor hun nærmest er på hjemmebane – kan det jo godt være, at skaden driller mere end forventet. 

Det må man ikke håbe, for hvis danskeren kan ramme samme fine niveau igen, vil der virkelig være muligheder for at forbedre ranglisteplaceringen yderligere. 

De fire sejre i Indian Wells sendte Wozniacki fra nummer 204 og 75 pladser frem, så hun aktuelt er nummer 129. Det er ikke usandsynligt, at hun rammer top 100 meget snart. 

Lodtrækningen i Miami har maget det således, at vinderen af Wozniacki og Burel møder Anhelina Kalinina, der godt nok er nummer 36 på ranglisten, men ukraineren har fået en horribel begyndelse på sæsonen og fik bare én kamp i Indian Wells. 

Slår Wozniacki også ukraineren, venter formentlig en kamp mod verdens nummer 2, Aryna Sabalenka. Det vil givet være en svær opgave. Sabalenka skal dog først slå vinderen af Babosa og Halep, og det kan blive vanskeligt nok i sig selv. 

I 4. runde venter så formentlig en af de to seedede, Samsonova eller Krejcikova. Det er nummer 15 og 21 i verden, så det bliver absolut heller ingen walkover. 

Og når Wozniacki endnu engang til kvartfinalen, vil det formentlig være kinesiske Zheng eller brasilianske Haddad Maia, der venter – om end stærke navne som Stearns, Azarenka og Boulter også byder sig til. 

Burel jagter første WTA-titel

Clara Burel er bare 22 år. Den højrehåndede unge dame er født i Rennes, og hun har i karrieren indtil nu hentet fem titler på ITF- og Challengerniveau. 

Det har knebet mere med WTA Touren, men hun bliver hele tiden bedre, og med finaler som junior i både Australian Open og US Open er der ingen tvivl om, at talentet og evnerne er der. 

2024 har indtil videre budt på ni sejre i 15 kampe. De seks nederlag har hver gang været mod stærk modstand som senest Gauff i Indian Wells eller Sloane Stephens i Dubai Masters. 

Hun har blandt andre slået ukrainske Kalinina, der venter i en eventuel 2. runde, og amerikanske Pegula.

Det er dog kun én gang tidligere blevet til sejr i 1. runde af en Masters, men måske er der trøst at hente for franskmanden i, at det var i Miami Open i 2022.  

Det er blevet til to finaler på WTA Touren, og det var begge gange på gruset i schweiziske Lausanne i henholdsvis 2021 og 2023, hvor hun tabte i tre sæt begge gange til først slovenske Zidansek og derefter italienske Cocciaretto. 

Burel er en tricky modstander, og hun vil elske at sende Wozniacki ud af spotlyset og selv sole sig i opmærksomheden.

Odds og optakt til Caroline Wozniacki - Clara Burel tirsdag den 19. marts 2024 ved WTA Miami Masters

22-årige Burel arbejder sig langsomt frem mod verdenstoppen. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Match up: Clara Burel vs. Caroline Wozniacki

Det er første gang, Clara Burel og Caroline Wozniacki står over for hinanden.

Clara Burel – Caroline Wozniacki odds

Caroline Wozniacki er klar favorit i kampen hos bookmakerne. Du kan få odds 1,53 hos bet365* på sejr til danskeren.

Tror du mere på fransk sejr, kan du få fingre i odds 2,55 hos Unibet* på sejr til Burel. 

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Wozniacki fortsætter de flotte takter

Hvis der er noget, Caroline Wozniacki for alvor mestrer på tennisbanen, er det kontraspillet. At forsvare sig bravt og derfra vende forsvar til angreb med særligt den solide baghånd. 

Fra det perspektiv er Clara Burel en perfekt modstander, for franskmanden ynder at slå spillet stort op og jagte flotte vindere med en vis aggressivitet. 

Det er jo som skabt til Wozniacki, og fornemmelsen er da også, at hvis danskeren rammer niveauet fra Indian Wells, kan hun få endnu en god oplevelse i Miami. 

Burel har godt nok tvunget både Sloane Stephens og Coco Gauff ud i tre sæt i de seneste uger, men vi tror, at danskeren har værktøjerne til at afmontere Burel. 

På vejen til kvartfinalen i Indian Wells afgav Miss Sunshine kun ét enkelt sæt, og vores bud til denne kamp er også, at Wozniacki vinder i to sæt. 

Buddet herfra: Caroline Wozniacki -1,5 

*Reklamelink

Unibet
2,45
Caroline Wozniacki -1,5
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar