18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stort Frederik Løchte interview: Medierne mangler forståelse for Holger Rune

SpilXperten har haft Frederik Løchte Nielsen på besøg til et eksklusivt interview, inden Wimbledon skydes i gang, hvor den tidligere Wimbledon-vinder taler om sine enorme forventninger til Holger Rune, ligesom Clara Tauson og Caroline Wozniacki også vendes i interviewet.

Danmark råder over nogle af verdens allerbedste tennisspillere, og både Holger Rune, Clara Tauson og Caroline Wozniacki er med, når hovedturneringen ved verdens mest prestigefyldte tennisturnering skydes i gang på mandag. 

Vi satte os ned med Frederik Løchte Nielsen, der har et indgående kendskab til alle tre danskere, og han gav sit perspektiv på alt det, du måske sidder og ønsker svar på. 

Hele videoen kan ses på SpilXpertens YouTube-kanal, men du kan læse et udklip fra interviewet i denne artikel, inden du giver dig i kast med at se interviewet. 

Alamy

Holgers personlighed står ud i en kedelig generation

Når snakken falder på Rune, så falder snakken ofte naturligt på hans temperament. Det er noget, som danskeren har arbejdet meget med, så det bliver brugt i de rigtige situationer på en konstruktiv måde.

Under Roland Garros blev det ligeledes kendt, at Rune er begyndt at benytte sig af meditation, som man allerede har set effekten af. Løchte Nielsen mener dog slet ikke, at danskerens temperament er så slemt, som det bliver gjort til. 

“Snakken omkring hans temperament viser måske også, hvor kedelig en generation der har været. Hvis han havde spillet i 80’erne eller 90’erne, så havde det været fuldstændig normalt. Han havde endda nok været en, man ikke engang lagde mærke til.”

“Men fordi de andre er så `vanilje´, så står han jo lidt ud. Da jeg var på den alder, der var jeg langt værre, end han er.

“Det ser måske bare lidt mere voldsomt ud, fordi der ikke er så mange som ham, og fordi der er kamera på ham 24 timer i døgnet. Jeg har aldrig rigtig syntes, at det er så galt. Han er ung, og for mig er det bare et signal om, hvor meget han vil det.”

Alamy

Aneke Rune lader sig ikke skubbe rundt

Bag enhver stærk mand står en stærk kvinde, og i Holgers tilfælde har den kvinde ofte været hans mor, Aneke Rune. 

Løchte Nielsen understreger, at hun har været altafgørende, når hun har taget de nødvendige kampe på Holgers vegne, når medierne har haft svært ved at lade den danske stjerne være i fred. 

“Det ser måske bare lidt mere voldsomt ud, fordi der ikke er så mange som ham, og fordi der er kamera på ham 24 timer i døgnet. Jeg har aldrig rigtig synes, at det er så galt. Han er ung, og for mig er det bare et signal om, hvor meget han vil det.”

Han kan ikke engang være inde i fitnesscentret, uden at der kommer nogle af de akkrediterede mennesker for at tale med ham, og det er endda fra folk, der bør kunne forstå situationen , som alligevel kommer hen og generer.”

“De river og flår i ham overalt, hvor man er nødt til at bede dem om at give ham noget fred. Aneke er heller ikke en, der lader sig skubbe rundt. Hun tager de kampe på sin søns vegne, og det tror jeg, er rigtig vigtigt for ham.”

Husk, at du kan følge med på vores sociale medier, hvor der løbende også kommer indhold ud fra interviewet, som ikke ses i den ovenstående video.

Skriv første kommentar

Skriv et svar