18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wimbledon live stream

Hvis du gerne vil live streame og spille på Wimbledon 2024, skal du læse videre. Du kan nemlig helt lovligt se et udvalg af kampene fra Wimbledon direkte hos bet365*, mens du spiller med. Du skal blot oprette en konto via linket herunder – så er du klar til at nyde de direkte billeder fra Wimbledon 2024 hos bet365, hvor du også har mulighed for at spille med. Wimbledon afvikles fra d. 3. til d. 16. juli.

Wimbledon mobil, abstrakt cirkel design, baggrunde, ramme, symbol, skilt, etiket.

Få adgang til live stream af Wimbledon 2024

Ved at oprette en konto hos bet365*, er du sikret live-billeder af kampene fra Wimbledon, som du også kan spille på – uanset om du foretrækker Clara Tauson og kvinderne eller Holger Rune og herrerne. Følg guiden herunder og kom godt i gang.

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
  2. Opret konto / log ind
  3. Sørg for at have penge på din spillekonto
  4. Søg din kamp fra Wimbledon frem
  5. Start streaming af kampen

OBS. Geo-restriktioner kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto, eller hvis du har foretaget et væddemål inden for de seneste 24 timer. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og spil på Wimbledon 2024 hos bet365 – KLIK HER!

KLIK HER, hvis du vil se vores optakt m. vinderbud til Wimbledon 2023.

Holger Rune er klar til Wimbledon. Foto: IMAGO/Ibrahim Ezzat

Hvornår afholdes Wimbledon-turneringen?

Wimbledon-turneringen er en sommerbegivenhed i England, da årstiden er den eneste, der egner sig til udendørs tennis. Turneringen afvikles i 2024 fra d. 3. til d. 16. juli, og alle kampene afvikles i dagtimerne (dansk tid).

Stream og odds på Wimbledon 2024 hos bet365 – KLIK HER!*

Wimbledons historie

Turneringen i Wimbledon har aner helt tilbage fra 1877, hvor Spencer Gore blev den første vinder nogensinde. I de første mange år var de deltagende amatører, og det var først i 1968, at professionelle spillere fik mulighed for at deltage i turneringen.

Historiens mest vindende herrespiller er Roger Federer, der har snuppet titlen ved otte lejligheder (senest i 2017). Fra 2013 til 2016 delte Andy Murray og Novak Djokovic titlerne imellem sig, og sidstnævnte har desuden vundet Wimbledon hvert år fra 2018 til 2022 (turneringen blev ikke afholdt i 2020 pga. corona).

Hos kvinderne var Martina Navratilova meget dominerende med sine ni titler fra 1978 til 1990. Serena Williams var også en meget flittig vinder (syv titler).

Live stream andre tennis-turneringer

Hvis du kan lide livestreaming af tennis, kan du med fordel oprette en konto hos bet365. Udover at udbyde spil og vise kampe fra Wimbledon tilbyder bookmakeren også live streaming og spilmuligheder til mange andre tennisturneringer – både de små af slagsen, men også de store Grand Slams.

Australian Open
Følg med i sæsonens allerførste Grand Slam i det australske – Australian Open. Turneringen starter allerede i midten af januar, så med en bruger hos bet365 har du altså mulighed for at blive indendørs i det kolde danske vintervejr og se og spille på nogle af de største stjerner på hardcourt-underlaget i Australien.

French Open
Tennissæsonens anden Grand Slam spilles i Frankrig, nærmere bestemt Paris. Du kan også følge French Open tæt med bet365, hvor der også er gode muligheder for at spille med.

US Open
bet365 tilbyder naturligvis også spil til og live streaming af kampe fra kalenderårets sidste Grand Slam, US Open. Du kan altså følge med i, hvem der har udholdenheden og styrken til at snuppe årets sidste store titel.

Du kan se og spille med på både computer, tablet og smartphone.

Hvem sender Wimbledon 2024?

Wimbledon 2024 sendes live og gratis fra d. 3/7 til d. 16/7 på Bet365’s live streaming service. Vores trin-for-trin guide hjælper dig med at optimere din oplevelse og sikre, at du ikke går glip af en eneste kamp.

Kan man live streame Wimbledon 2024?

Ja, du kan live streame alle kampe fra Wimbledon 2024.

Er det lovligt at live streame Wimbledon 2024 hos bookmakerne?

Ja, det er lovligt at live streame Wimbledon 2024 hos bookmakerne.

Kan jeg se Wimbledon 2024 uden reklamer?

Ja, du kan live streame Wimbledon 2024 uden reklamer.