18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wimbledon live stream

Hvis du gerne vil live streame og spille på Wimbledon 2023, skal du læse videre. Du kan nemlig helt lovligt se et udvalg af kampene fra Wimbledon direkte hos bet365, mens du spiller med. Du skal blot oprette en konto via linket herunder – så er du klar til at nyde de direkte billeder fra Wimbledon 2023 hos bet365, hvor du også har mulighed for at spille med. Wimbledon afvikles fra d. 3. til d. 16. juli.

Få adgang til live stream af Wimbledon 2023

Ved at oprette en konto hos bet365, er du sikret live-billeder af kampene fra Wimbledon, som du også kan spille på – uanset om du foretrækker Clara Tauson og kvinderne eller Holger Rune og herrerne. Følg guiden herunder og kom godt i gang.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Søg din kamp fra Wimbledon frem

5. Start streaming af kampen

OBS. Geo-restriktioner kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto, eller hvis du har foretaget et væddemål inden for de seneste 24 timer. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og spil på Wimbledon 2023 hos bet365 – KLIK HER!

Wimbledons historie

Turneringen i Wimbledon har aner helt tilbage fra 1877, hvor Spencer Gore blev den første vinder nogensinde. I de første mange år var de deltagende amatører, og det var først i 1968, at professionelle spillere fik mulighed for at deltage i turneringen. Historiens mest vindende herrespiller er Roger Federer, der har snuppet titlen ved otte lejligheder (senest i 2017). Fra 2013 til 2016 delte Andy Murray og Novak Djokovic titlerne imellem sig. Hos kvinderne var Martina Navratilova meget dominerende med sine ni titler fra 1978 til 1990. I nyere tid har Serena Williams været en meget flittig vinder (syv titler).

Hvornår afholdes Wimbledon-turneringen?

Wimbledon-turneringen er en sommerbegivenhed i England, da årstiden er den eneste, der egner sig til udendørs tennis. Turneringen afvikles i 2023 fra d. 3. til d. 16. juli, og alle kampene afvikles i dagtimerne (dansk tid).

Stream og odds på Wimbledon 2023 hos bet365 – KLIK HER!*

Live stream andre tennis-turneringer

Er du skudt i tennis, kan du med fordel oprette en konto hos bet365. Udover at udbyde spil og vise kampe fra Wimbledon tilbyder bookmakeren også live streaming og spilmuligheder til mange andre tennisturneringer – både de små af slagsen, men også de store Grand Slams.

Australian Open
Følg med i sæsonens allerførste Grand Slam i det australske. Turneringen starter allerede i midten af januar, så med en bruger hos bet365 har du altså mulighed for at blive indendørs i det kolde danske vintervejr og se og spille på nogle af de største stjerner på hardcourt-underlaget i Australien.

French Open
Tennissæsonens anden Grand Slam spilles i Frankrig, nærmere bestemt Paris. Denne turnering kan du ligeledes følge tæt med bet365, hvor der også er gode muligheder for at spille med.

US Open
bet365 tilbyder naturligvis også spil til og live streaming af kampe fra kalenderårets sidste Grand Slam, US Open. Du kan altså følge med i, hvem der har udholdenheden og styrken til at snuppe årets sidste store titel.

Du kan se og spille med på både computer, tablet og smartphone.