18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.82
6/10
LA Lakers
Indiana Pacers
Tipped at 1.82
Andreas Krogh-avatar
10. dec.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

3.15
2/10
LA Lakers
Indiana Pacers
Tipped at 3.15
Andreas Krogh-avatar
10. dec.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.95
1/10
Tainan City
Chao Pak Kei
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
10. dec.
07:00
sport-icon

Anbefalet til

1.59
2/10
AC Taipei
Taichung Futuro
Tipped at 1.59
BettingGuru-avatar
10. dec.
09:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
1/10
Nice
Reims
Tipped at 1.95
Dagens Spil-avatar
10. dec.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

3.15
1/10
Everton
Chelsea
Tipped at 3.15
Mads Larsen-avatar
10. dec.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00

Grigor Dimitrov – Holger Rune: Odds og optakt den 10. juli 2023

Holger Rune og Grigor Dimitrov mødes mandag i 4. runde i Wimbledon. Danskeren kom videre fra et fire timer langt drama mod Fokina lørdag, mens Dimitrov godt nok fik sin kamp bidt over og måtte spille færdig søndag, men samlet set tog det blot en time og 41 minutter for Dimitrov at banke Tiafoe. Grigor Dimitrov – Holger Rune går i gang klokken 17:30 mandag d. 10. juli 2023, og du kan se kampen direkte på DR1 eller DRTV.

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Foto: Adrian Dennis / AFP / Ritzau Scanpix

Foto: Adrian Dennis / AFP / Ritzau Scanpix

Vanvittigt! Vidunderligt! Holger-magi!

Det er svært for alvor at få armene ned efter det drama, Holger Rune og Alejandro Davidovich Fokina leverede lørdag i Wimbledon

Fem udmarvende sæt med en rutsjebanetur af modvind, medvind og mere modvind og medvind til begge spillere undervejs i kampen. 

Det endte med matchtiebreak i femte sæt, og da Fokina var foran 6:2 og 8:5 så det kulsort ud for danskeren, men han kæmpede videre og holdt sig i kampen og tog de sidste fem point og vandt altså tiebreaken 10:8.

Nu står han så i fjerde runde, og det næsten allermest positive, der er at sige om det, er, at han endnu ikke har ramt hverken en konstant stime eller sit absolutte topniveau.

Det har været slingrende, og danskeren har været under pres og i tiebreak i alle tre kampe. Første runde mod Loffhagen varede godt to timer. 

I anden runde mod Baena skulle der to timer og 40 minutter til, og lørdagens kamp var endnu længere med lige knap fire timers spil. 

Forhåbentlig fortsætter trenden ikke, for så kan det jo blive en decideret maratonkamp mandag mod Dimitrov. 

Holger Rune tager jætteskridt for tiden i spillet på græs, og han bliver tydeligt mere og mere komfortabel med udfordringerne på underlaget. 

Er det perfekt på nuværende tidspunkt? Heldigvis ikke, for der er masser af udviklingspotentiale i den unge dansker, der er på tærsklen til endnu en Grand Slam-kvartfinale. Hvis altså han kan banke sin bulgarske modstander. 

Dimitrov er talentfuld og meget farlig

Det var en overraskelse for de fleste, at Grigor Dimitrov bankede Frances Tiafoe i tredje runde. Endnu mere overraskende var det, at det var en stensikker sejr. 

Cifrene 6:2, 6:3, 6:2 antyder, at det var en magtdemonstration af den 32-årige bulgarer. Tilbage i 2014 var han i semifinalen i Wimbledon, og i år er han med i den fine turnering i London for 13. gang. 

Aktuelt er Dimitrov nummer 24 på verdensranglisten, men hans højeste position var tilbage i 2017, hvor han var helt oppe som nummer tre. 

I interviewet efter sejren mod Tiafoe blev Dimitrov spurgt til kampen mod Holger Rune, og han svarede: Han er 20. Jeg er 32. Han er ung, talentfuld og meget farlig. Det er jeg også. Bortset fra ung

Herligt kvikt svar fra bulgareren, der virker i komplet balance, og som om han tydeligt ser vejen til endnu et flot Wimbledon á la 2014 for sig. 

Ud over semifinalen i Wimbledon har karrieren også budt på semifinaler i Australian Open og French Open, og Dimitrov er i det hele taget en omstillingsparat spiller, der gør sig på alle underlag. 

Mod Tiafoe spillede bulgaren solidt og lavede meget, meget få fejl. Han vil givet have en listig taktik klar til at tage toppen af Holger Runes kvaliteter også. Det vil vise sig mandag, om det virker.

Foto: Sebastien Bozon / AFP / Ritzau Scanpix
Foto: Sebastien Bozon / AFP / Ritzau Scanpix

Match up: Grigor Dimitrov vs. Holger Rune

De har endnu ikke ikke mødt hinanden.

Grigor Dimitrov – Holger Rune odds

Præstationerne i turneringen indtil nu har fået bookmakerne til at tildele Dimitrov en svag favoritrolle, så du lige nu får pengene igen 1,72 gange hos Marathonbet*, hvis Dimitrov vinder.

Det betyder omvendt, at der er nydelige 2,12 gange skejserne retur hos Marathonbet*, hvis Holger Rune snupper sejren i kampen.  

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Holger hæver niveauet endnu mere og når kvartfinalen

Grigor Dimitrov har endnu ikke afgivet et sæt i sine foreløbig tre kampe i årets Wimbledon. Det ser ekstremt fokuseret og målrettet ud for bulgareren. 

Det gør det også for Holger Rune. I perioder. Danskeren er nok nummer seks på verdensrangslisten. Men han er også bare 20 år, og der er stadig udsving. Heldigvis. 

For det fortæller os, at han slet ikke har ramt sit reelle topniveau endnu. Og da slet ikke på græs.

Der er muligheder for forbedringer mange steder hos danskeren, og der bliver arbejdet intenst på at få det til at ske hver dag.

Vi kan næppe forvente – og vel heller ikke tåle – et drama á la kampen mod Fokina, men det kan sagtens blive et kæmpe slagsmål igen. 

Dimitrov er nok nede som nummer 24 på ranglisten, men i år har han slået ud over Tiafoe også Taylor Fritz og Hubert Hurkacz fra top 10. 

Vi tror nu alligevel, at Holger Rune har fået så meget boblende selvtillid og medvind ud af sejren mod Fokina, så han tager sejren her.

Buddet herfra: Holger Rune vinder

*Reklamelink

Marathonbet
2,12
Holger Rune vinder
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩Skriv et svar