18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Tipped at 3.40
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00

George Loffhagen – Holger Rune: Odds og optakt den 4. juli 2023

Edit: Kampen blev udsat efter 1. sæt på grund af regnvejr. Den spilles i stedet færdig onsdag. Hvis vejret tillader det
Det er ukendt land for Holger Rune, når han tirsdag i 1. runde i Wimbledon møder verdens nummer 367, den engelske wildcard-spiller George Loffhagen. Det er vist fair at sige, de til daglig befinder sig i to forskellige verdener i tennissporten. George Loffhagen – Holger Rune går i gang klokken 12:00 tirsdag d. 4. juli 2023, og du kan se kampen direkte på DR1 eller DRTV. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Foto: Steven Paston / AP / Ritzau Scanpix

Foto: Steven Paston / AP / Ritzau Scanpix

Rune skal gøre rent bord og gemme kræfterne

Det ligner en ganske overkommelig lodtrækning for Holger Rune med en dyst mod verdens nummer 367 i 1. runde af Wimbledon.

Det er jo en meget god måde allerede at forbedre sit hidtil eneste resultat på græsset, som var et 1. runde-exit sidste år. 

Græssæsonen har absolut været opmuntrende for Holger Rune, og tre sejre i fire betydende kampe er jo én ting, som forhåbentlig sætter sig på selvtilliden. 

Noget andet er den spirende fornemmelse for græs, som danskeren har udviklet, og hans velkendte lyst til at gro, lære og blive bedre – som sandt at sige har været mest tydelig på de øvrige underlag – er begyndt at stikke snuden frem. 

I kampene på Queens kunne man næsten fra duel til duel se danskeren suge til sig af elementer, der handlede om alt fra bevægelse til position ved slagene og til, hvad der virkede for ham undervejs. 

Græssæsonen er kort, så det er netop med at suge til sig, så man kan udvikle spillet bedst muligt på den tid, der er til rådighed. 

Holger har værktøjerne i form af en stor serv, som bliver bedre og bedre krydret med et offensivt mindset, der på grus mest viser sig i form af de aggressive angrebsslag fra baglinjen, men som på græs viser sig ved flere og flere ture frem til nettet for at angribe boldene og modstanderen derfra. 

Vejen videre bliver tornet, vanskelig og udfordrende. Der er ingen grund til at spilde unødige kræfter på en britisk wildcard-spiller. Det her skal Rune afgøre i en ruf. 

Loffhagen havde opgivet tenniskarrieren …

Den i dag 22-årige George Loffhagen har haft en bemærkelsesværdig karrierevej.

Som junior blev han anset for et kæmpe talent med naturlig flair for særligt en stor forhånd og en serv, der kunne udvikle sig til et farligt våben. 

Han spillede både Wimbledon og US Open som junior og nåede tredje runde i begge turneringer.

Under Wimbledon 2018 blev han inviteret til at træne med Rafael Nadal, og han kæmpede ofte tætte dueller med Musetti, der i dag er blandt de 20 bedste i verden. 

Siden kneb det med at finde rytmen og formen, og i august 2021 besluttede han i stedet at satse på en uddannelse.

Han spillede ikke det følgende år, og han var optaget på Loughborough University til at begynde september 2022. En tenniskarriere var bare et minde i bakspejlet på det tidspunkt. 

Men da han begyndte på uddannelsen, indså han hurtigt, at han hellere ville være tennisspiller, så han vendte tilbage til sin ungdomstræner og satte gang i ketsjeren igen. På det tidspunkt var han nærmest faldet ud af bunden af verdensranglisten. 

2023 begyndte Loffhagen som nummer 983 på ranglisten. Seks måneder senere har han været i fire finaler og vundet to titler og er nu nummer 367.

I forrige uge i Nottingham nåede han kvartfinalen med sejre mod blandt andre nummer 130, Virtanen, og nummer 155, Shang, før han tabte til nummer 95, Koepfer, i tre sæt: 5:7, 6:4, 3:6.

Loffhagen er født i skyggen af anlægget på Wimbledon og vil helt sikkert være en darling for hjemmepublikummet.

Med de 475.000 kroner han får for at ‘nå’ til 1. runde, vil han i øvrigt mere end fordoble sin samlede indtjening i karrieren indtil nu. 

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Match up: George Loffhagen vs. Holger Rune

De to spillere har ikke mødt hinanden tidligere. 

George Loffhagen – Holger Rune odds

Det er Holger Rune, der er temmelig klar favorit hos bookmakerne i denne kamp. Hos Nordicbet* kan du få 1,06 på sejr til danskeren.

Løfter Loffhagen sig selv til uanede højder og vinder kampen, kan du vinde skejserne retur 11 gange med Nordicbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Holger hiver en sikker sejr i land

For en uge siden anede de færreste af os, hvem George Loffhagen er. Så ukendt er han på tennistouren. 

Selv om han er – eller snarere har været – et stort talent, så er han altså 22 år og ligger nummer 367 på ranglisten. Han er på vej frem. Afgjort, men en topplacering er vel trods alt svær at forestille sig. 

For eksempel en placering som nummer seks? Hvor danske Holger Rune ligger. Rune har til Wimbledon fået sin træner, Lars Christensen, tilbage. 

Slut med blot at have mor Aneke og en fysisk træner i ryggen. Nu sidder Lars på sin plads, og det må helt sikkert give en form for tryghed for Rune. 

Forhåbentlig er det ikke en tryghed, han har brug for til denne kamp, hvor han bør være klasser bedre end Loffhagen. 

Men senere – når modstanden hedder Tiafoe, Alcaraz eller Medvedev – vil der være en genkendelighed med Lars siddende i boksen.

Her skal Rune bare bygge videre på sin spirende kærlighedsaffære med spillet på græs og sikre sig en smertefri og uproblematisk sejr i tre sæt. Det tror vi på, han gør.

Buddet herfra: Holger Rune vinder 3:0

*Reklamelink

Nordicbet
1,57
Holger Rune vinder 3:0
Gå til Nordicbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩Skriv et svar