18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.83
1/10
Botafogo RJ
Internacional
Tipped at 1.83
Frank Pilantra-avatar
20. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

1.96
1/10
Silkeborg IF
Sønderjyske
Tipped at 1.96
Dagens BetBuilder-avatar
21. jul.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
21. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
2/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 1.98
BettingGuru-avatar
21. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

1.75
1/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 1.75
Frank Pilantra-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Mali U23
Israel U23
Tipped at 1.78
Kjaer-avatar
24. jul.
21:00

Caroline Wozniacki favorit i Wimbledon mod amerikanske Parks

Wildcard til Caroline Wozniacki betyder, at danskeren træder ind i 1. runde i Wimbledon, og 1. runde byder på kamp mod Alycia Parks fra USA. Caroline Wozniacki er nummer 91 ved næste opdatering af verdensranglisten, mens Parks er placeret som nummer 121. Caroline Wozniacki – Alycia Parks går i gang klokken 16:00 tirsdag d. 2. juli 2024, og du kan se kampen direkte på DRTV. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Caroline Wozniacki spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Caroline Wozniacki - Alycia Parks ved 1. runde i Wimbledon mandag den 1. juli 2024 klokken 12:00.

Caroline Wozniacki kommer til Wimbledon med mange spørgsmålstegn i bagagen. (Foto: Mathias Schulz / ZUMA Press Wire / Alamy Stock Photo)

Caroline Wozniacki vs Alycia Parks
Caroline Wozniacki

vs

Alycia Parks

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Holder fysikken hos Wozniacki til det hele?

Måske er det bare rutineret og rettidig omhu, når Caroline Wozniacki trækker sig efter glid, fald og slid. Men måske er det også, fordi kroppen er under pres. 

Det første vil være klogt. Det andet vil være bekymrende. 

Det så ellers lovende ud i Bad Homburg, hvor danskeren vandt over Svitolina og Kudermetova, før hun trak sig fra kvartfinalen mod Emma Navarro. 

Måske var det bare forebyggende, fordi Wozniacki havde en god følelse og var stærkt spillende, og hun følte, det var nok for at være klar til Wimbledon. 

Forhåbentlig er hun helt klar, for hun skal på tæer fra start. Wimbledon er den eneste Grand Slam, hvor Wozniacki ikke tidligere har været i mindst kvartfinalen. 

4. runde er seks gange blevet endestationen for den sejrsvante dansker. 

Slår hun Alycia Parks, vil vejen frem gå via canadiske Leylah Fernandez, der er seedet 30 og umiddelbart er en modstander, danskeren godt kan banke. 

Det ser lidt værre ud med Elena Rybakina. Verdensranglistens nummer 4 kan potentielt vente allerede i 3. runde, og hun er stærk.

Lykkes det for Wozniacki at komme helt til 4. runde, siger seedningen, at hun kan forvente at løbe ind i Samsonova, der er verdens aktuelle nummer 15. Heller ikke let. 

Skulle Wozniacki for første gang nogensinde spille sig i en Wimbledon-kvartfinale, kan det blive mod for eksempel Pegula eller Ons Jabeur. 

Derfra venter navne som Swiatek, Gauff eller Sabalenka. Det er en vanskelig rute for Wozniacki. 

9 sejre på stribe til Parks

Alycia Parks har haft et 2024, der har budt på gevaldige op- og nedture. Det begyndte så frygteligt skidt for den 23-årige amerikaner. 

Sidste år nåede Parks helt op som nummer 40 på verdensranglisten, og det er hendes bedste placering nogensinde. Nu er hun nede som nummer 121. 

Parks tabte 16 af sæsonens første 19 kampe. Skiftet fra hardcourt til grus gjorde intet for hende, og det så truende ud, da hun i sæsonens første græskamp tabte til Pliskova i Rothesay Open i Nottingham, England. 

Derfra rejste hun til italienske Gaiba og spillede en WTA 125-turnering. Hun måtte endda gennem kvalifikationen for at få lov at være med. 

Noget klikkede i Veneto Open tæt på Venedig og Verona. For Parks vandt sin kvalkamp og så vandt hun også de følgende fem og sluttede som turneringsvinder. Wow. 

Den flotte form tog hun med til Wimbledon-kvalifikationen, hvor det blev til tre sejre og en billet til 1. runde i hovedturneringen. 

Sidste år var Parks direkte kvalificeret til 1. runde, og her slog hun tyske Friedsam men blev sendt ud af Bogdan i 2. runde. 

Nu står hun her så igen. Med et opsving af de store og ni sejre på stribe. Er det nok for Parks til at besejre Caroline Wozniacki?

Odds og optakt til Caroline Wozniacki - Alycia Parks ved 1. runde i Wimbledon mandag den 1. juli 2024 klokken 12:00.

Alycia Parks har vundet sine seneste 9 kampe på stribe. (Foto: Mathias Schulz / ZUMA Press Wire / Alamy Stock Photo)

Match up: Caroline Wozniacki vs. Alycia Parks

Det er første gang, Wozniacki og Parks mødes.

Caroline Wozniacki – Alycia Parks odds

Der er nydelige 1,57 gange gysserne at hente hos bet365* på sejr til Wozniacki. 

Tror du mere på Parks, kan du hos Unibet* parkere 2,55 gange indsatsen i tegnebogen, hvis amerikaneren vinder.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Fugl, fisk eller Batwoman?

Det er svært at sige, hvor Caroline Wozniacki står lige nu. Både på det helt store plan, hvor hendes far mere eller mindre har varslet, at comebacket er slut, når US Open slutter. 

Det kan betyde, at der er så lidt som tre turneringer tilbage for Wozniacki med Wimbledon, OL og US Open på menuen. 

Men en smule succes og fornemmelsen af, at de store finaler ikke er så langt væk, kan måske vække kampgejsten hos danskeren, så hun hænger i lidt længere. 

Først gælder det Alycia Parks i Wimbledons 1. runde, og også her er det svært at læse Wozniackis næste træk.

Hvor ramt er hun på fysikken? Hvor meget er forudseende forsigtig- og varsomhed? Det er svært at sige. 

Derfor går vi med en kamp, der bliver afgjort i to sæt. Enten er Wozniacki helt sig selv, og så bør hun være mere erfaren og bedre spillende end Parks. 

Eller også er fysikken ikke helt, hvor den skal være, og så kan en 23-årig amerikaner i medvind meget vel vise sig for stor en opgave for danskeren.

Buddet herfra: Under 2,5 sæt

*Reklamelink

Unibet
1,56
Under 2,5 sæt
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar