18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Wimbledon odds

Skal du spille på Wimbledon 2022? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi giver dig her odds på vinderen hos både herrerne og kvinderne, og så kigger vi også nærmere på de allerstørste favoritter i turneringen, inklusive Roger Federer. Vi bringer de bedste odds på Wimbledon 2022, som afvikles fra mandag d. 27. juni til og med søndag d. 10. juli.

Odds på Wimbledon

*Reklamelink


Odds på Wimbledon 2022

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på vinderen af Wimbledon 2022. Du ser dem herunder.


Hvem vinder Wimbledon (herrer)?

Novak Djokovic: 1,27 – SPIL HER >>*

Matteo Berrettini: 6,50 – SPIL HER >>*

Denis Shapovalov: 14,00 – SPIL HER >>*

Hubert Hurkacz: 15,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere Wimbledon odds på herrevinderne.

Odds er senest opdateret d. 9. juli 2021 kl. 12:55. Odds kan ændre sig.


Hvem vinder Wimbledon (kvinder)?

Ashleigh Barty: 4,90 – SPIL HER >>*

Aryna Sabalenka: 8,00 – SPIL HER >>*

Garbine Muguruza: 10,00 – SPIL HER >>*

Coco Gauff: 17,00 – SPIL HER >>*

Iga Swiatek: 17,00 – SPIL HER >>*

Angelique Kerber: 21,00 – SPIL HER >>*

Jelena Ostapenko: 21,00 – SPIL HER >>*

Elena Rybakina: 26,00 – SPIL HER >>*

Barbora Krejcikova: 30,00 – SPIL HER >>*

Belinda Bencic: 31,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere Wimbledon 2021 odds på kvinderne.

Odds er senest opdateret d. 30. juni 2021 kl. 08:33. Odds kan ændre sig.


Wimbledon optakt: Djokovic har kursen mod en Golden Slam

Serbiske Novak Djokovic er klar turneringsfavorit hos herrerne, og skulle det lykkes for verdensetteren at triumfere ved Wimbledon, er han oppe på tre Grand Slam-sejre i det indeværende kalenderår. Djokovic har nemlig allerede triumferet ved både Australian Open og French Open, og selvom serberen måtte igennem nogle hårde og opslidende kampe mod først Rafa Nadal og siden Stefanos Tsitsipas, inden han kunne lade sig krone i det franske, har han en fysik og en mentalitet, der gør, at man altid skal regne med ham på den helt store scene.

De næste bejlere i rækken vurderes til at være “de unge”, Daniil Medvedev og Stefanos Tsitsipas. Sidstnævnte havde en 2-0-sætføring i French Open-finalen mod Djokovic, men formåede ikke at komme over målstregen – det bliver spændende at se, hvordan han håndterer skuffelsen. Daniil Medvedev er en meget uortodoks spiller, der nåede hele vejen til finalen i Melbourne, og som generelt trives på de lidt hurtigere underlag.

Opdater d. 30/6: Stefanos Tsitsipas tabte i straight sets til Frances Tiafoe i 1. runde.

Rafa Nadal? Han har været udfordret på gruset, med flere nederlag og “preskampe” end vanligt, så det bliver interessant at se, om han kan hanke op i sig selv på græsset, hvor han ikke får foræret så meget på sin topspin.

Opdatering inden turneringsstart: Rafa Nadal har trukket sig fra Wimbledon.


Hvor står Roger Federer forud for Wimbledon 2021?

Novak Djokovic forhindrede Rafa Nadal i at trække fra i tremandskapløbet om at være dén spiller, der har fundet flest Grand Slam-titler, og dermed har 39-årige Roger Federer stadig en chance for at trække i front. Forud for Wimbledon står schweizeren og Rafa Nadal begge på 20 GS-titler, mens Novak Djokovic er lige i hælene på dem med 19 GS-titler.

Roger Federer deltog ved French Open, hvor han vandt tre kampe, inden han trak sig forud for sin kamp mod Matteo Berrettini – simpelthen for at passe på kroppen frem mod græssæsonen (som markerer hans suverænt bedste chance for at tage en Grand Slam-titel).


Spilforslag: Vinder af Wimbledon 2021

Oddset på Novak Djokovic er røget helt i bund, og det er ikke interessant at kigge serberens vej til nuværende odds 1,67. Det er væsentligt at bemærke, at Djokovic har vundet årets to første Grand Slam-turneringer, og at han er meget sulten efter sin Golden Slam, men han var nede 0-2 i sæt mod Stefanos Tsitsipas i French Open-finalen, og panseret er ikke SÅ uigennemtrængeligt, at vi kan hoppe ombord til 1,67. Men hvem så?

Alexander Zverev befinder sig i den modsatte del af lodtrækningen, og selvom han historisk ikke har leveret et topresultat ved Wimbledon, har tyskeren et topniveau, der gør ham konkurrencedygtig på græsset i de allerstørste kampe.

SpilXperten.com anbefaler: Alexander Zverev vinder Wimbledon til odds 20,00 – SPIL HER >>*

Anbefalingen er skrevet d. 28. juni 2021 kl. 10:40. Odds kan ændre sig.


Wimbledon optakt: Har Serena Williams et sidste skud i bøssen?

Serena Williams er fyldt 39 år, men hun er ikke færdig med at bide fra sig på touren. Amerikaneren mangler stadig en enkelt Grand Slam-titel for at tangere Margaret Courts mytiske 24 af slagsen, og da hun hele 7 gange tidligere har præsteret at vinde Wimbledon, er det et oplagt mål. Den hårdtslående amerikaner, der er blevet lidt mindre bevægelig, er dog kun bookmakernes fjerdemest oplagte vinderbud.

Opdatering d. 30/6: Serena Williams måtte trække sig med en skade ved 1. sætstillingen 3-3 mod Aliaksandra Sasnovich i 1. runde.

Favoritten er teknisk dygtige Ashleigh Barty, der også har vist, at hun kan holde hovedet koldt over det to uger lange Grand Slam-format. Således præsterede australieren at vinde French Open i 2019, og selvom hun aldrig er gået længere end til 4. runde på græsset i Wimbledon, har bookmakerne altså fidus til, at hun kan gå hele vejen i 2021.

Teenagefænomenet Iga Swiatek er også en del af favoritfeltet, men Maria Sakkari viste for nyligt ved French Open, at polakken ikke er usårlig. Et andet varmt navn er Naomi Osaka, og mens japaneren ved flere lejligheder har demonstreret, at hun har, hvad der skal til, så er det værd at være opmærksom på, at hun trak sig fra French Open for at passe på psyken – og at hun i det hele taget ikke lader til at være det rigtige sted rent mentalt i øjeblikket.

Opdatering inden turneringsstart: Både Naomi Osaka og Simona Halep har trukket sig fra Wimbledon forud for turneringsstart.


Kan Clara Tauson gøre sig gældende ved Wimbledon?

Clara Tauson kan spilles som Wimbledon-vinder til odds 401, og det vidner om, at der skal et mindre mirakel til for, at den danske teenager stryger helt til tops. Tauson er helt sikkert på rette vej, og hun begynder så småt at tage nogle skalpe, der giver genlyd, men det er lige tidligt nok at tage danskeren i betragtning til sportens allerstørste titler.

Opdatering d. 30/6: Clara Tauson tabte til French Open-vinderen Barbora Krejcikova med 3-6 2-6 i første runde.


Spilforslag: Vinder af Wimbledon 2021 (kvinder)

Med både Naomi Osaka og Simona Halep ude, må flere spillere kunne øjne den engelske Grand Slam-titel. Der er ikke en klar favorit hos kvinderne, på samme måde som man ser det hos herrerne, og de 1-cifrede muligheder på Ashleigh Barty og Serena Williams frister ikke til prisen. Men hvem så?

Maria Sakkari leverede en rigtigt flot French Open-turnering, hvor hun tabte en tæt semifinale til Barbora Krejcikova, og den stærke græker kommer med selvtillid nok til, at hun kan blive en faktor. Hun er modsat i lodtrækningen af både Barty og Williams, og selvom karrieren ikke tæller nogle pæne Wimbledon-meritter, fortjener hun lille anbefaling til odds 34.

SpilXperten.com anbefaler: Maria Sakkari vinder Wimbledon til odds 34,00 – SPIL HER >>*

Anbefalingen er skrevet d. 28. juni 2021 kl. 10:40. Odds kan ændre sig.


Bookmakere med odds på Wimbledon

Wimbledon er en stor begivenhed hos bookmakerne, og derfor har du masser af muligheder for at spille på den prestigefyldte tennisturnering. Vi giver dig her tre solide bookmakere.

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*


Om Wimbledon

Wimbledon er den ældste og mest prestigefyldte tennisturnering på touren. Den engelske Grand Slam har været afviklet siden 1877, og det er den eneste Grand Slam-turnering, der foregår på græs. Alle spillerne stiller op helt i hvidt, og der er dermed maksimalt fokus på den atletiske præstation. Novak Djokovic vandt hos herrerne i 2019, og dermed er han oppe på fem engelske GS-titler (Roger Federer har otte). Hos kvinderne tog Simona Halep sejren i 2019.


De 10 seneste vindere hos kvinderne og herrerne

Kvinderne:
2020: Aflyst
2019: Simona Halep
2018: Angelique Kerber
2017: Garbine Muguruza
2016: Serena Williams
2015: Serena Williams
2014: Petra Kvitova
2013: Marion Bartoli
2012: Serena Williams
2011: Petra Kvitova

Herrerne:
2020: Aflyst
2019: Novak Djokovic
2018: Novak Djokovic
2017: Roger Federer
2016: Andy Murray
2015: Novak Djokovic
2014: Novak Djokovic
2013: Andy Murray
2012: Roger Federer
2011: Novak Djokovic

Besøg også: Wimbledon vindere

Odds på Wimbledon

*Reklamelink