18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wimbledon odds

Skal du spille på Wimbledon 2023? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi giver dig her de bedste Wimbledon odds på vinderen hos både herrerne og kvinderne, og så kigger vi også nærmere på de allerstørste favoritter i turneringen på både herre- og damesiden. Wimbledon afvikles fra mandag d. 3. til og med søndag d. 16. juli, og Holger Rune stiller til start på græsset.

Hvis du er interesseret i tennis odds, så glem ikke at tjekke andre populære turneringer, som du kan finde på SpilXperten.

Odds på Wimbledon 2023

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på vinderen af Wimbledon 2023. Du ser dem herunder.


Hvem vinder Wimbledon (herrer)?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.

KLIK HER* for at se flere Wimbledon odds på herrevinderne.


Hvem vinder Wimbledon (kvinder)?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.

KLIK HER* for at se flere Wimbledon 2022 odds på kvinderne.

Wimbledon optakt: Djokovic er storfavorit

Nok har der stået Rafa Nadal på både Australian Open, hvor Novak Djokovic jo ikke fik lov at deltage, og French Open, men alligevel er Novak Djokovic skyhøj favorit til at vinde Wimbledon – foran netop Rafa Nadal, Matteo Berrettini og Carlos Alcaraz.


Serbiske Novak Djokovic er forsvarende mester i turneringen, og han har vundet Wimbledon i alt seks gange tidligere – blandt andet tre gange i træk fra 2018 til 2021 (corona aflyste udgaven i 2020). Novak Djokovic har et spil, der passer godt til græsset, og han er mentalt stærk, hvilket er særligt væsentligt i Grand Slam-sammenhæng, hvor man skal levere i potentielt lange kampe over to uger for at løfte titlen. Novak Djokovic har ikke haft nogen mindeværdig sæson, hvor hans corona-standpunkt har besværliggjort en del, men ved French Open lignede han en mand, der kom tættere og tættere på sit topniveau.


Matteo Berrettini regnes for det næstmest oplagte vinderbud. Italieneren havde næsten tre måneders skadespause fra Indian Wells til græsset i Stuttgart, men han har altså gjort et markant comeback med turneringssejr i både Stuttgart og Queen’s. Så ja, ni kampe på græs de seneste uger – og alle ni vundet. Matteo Berrettini nåede finalen i sidste års udgave af Wimbledon, så han har bevist, at han godt kan levere varen over to ugers Grand Slam-pres.


Kan Rafa Nadal lave en kalender-slam? Det er næsten bizart, at Rafa Nadal er blandt favoritterne til turneringssejren – med tanke på, at spanieren blev fotograferet på krykker i lufthavnen efter sin French Open-titel nr. 14. Men med smertestillende og bedøvet fod kan Rafa Nadal mere eller mindre spille, som han altid har gjort, og det er klart, at tourens største fighter kommer med en masse selvtillid, efter at have snuppet årets to første Grand Slam-titler.


Hvor er Roger Federer, tænker du måske? Det tænker vi allesammen. Han er fortsat ude med en skade, og man begynder efterhånden at tvivle på, om det vil lykkes schweizeren nogensinde at spille Grand Slam-tennis igen.

Spilforslag: Vinder af Wimbledon 2023

Der står Novak Djokovic overalt på den her turnering, men serberens odds er så lavt forud for turneringsstart, at vi kigger en anden vej. Vi giver tilliden til Matteo Berrettini, som har virket skarp på græsset i de seneste uger, og som vil have mere erfaring i en eventuel Wimbledon-finale i år, efter at han debuterede på den allerstørste scene sidste år. Italieneren har en evne til virkelig at finde sit bedste spil frem på de største point, og dén kvalitet skal hjælpe ham på vej mod turneringssejren her.

SpilXperten.com anbefaler: Matteo Berrettini vinder Wimbledon til odds 7,00 – SPIL HER >>*

Anbefalingen er skrevet d. 24. juni 2021 kl. 13:45. Odds kan ændre sig.

Opdatering 28/6: Matteo Berrettini har trukket sig fra turneringen forud for start, da han er testet positiv for corona.

Spilforslag: Vinder af Wimbledon 2023 (kvinder)

Iga Swiatek er kæmpe favorit, men vi kan ikke tage hende til prisen, når hun ikke har spillet en eneste officiel græskamp siden French Open på gruset. I stedet kigger vi mod en overraskelse af de større i Petra Kvitova. Tjekken har, i skrivende stund, lige kvalificeret sig til finalen i Eastbourne, hvor hun besejrede en meget formstærk Beatriz Haddad-Maia i semifinalen. Petra Kvitova vandt Wimbledon i både 2011 og 2014, så hun ved, hvad det gælder om – og hun har den store serv og stærke venstrehånd, der kan udfordre de fleste.

SpilXperten.com anbefaler: Petra Kvitova vinder Wimbledon til odds 32,00 – SPIL HER >>*

Anbefalingen er skrevet d. 24. juni 2021 kl. 14:02. Odds kan ændre sig.

Holger Rune og Clara Tauson deltager i Wimbledon

Holger Rune formåede at begejstre det danske tennispublikum med sit run til kvartfinalen ved French Open. Kan danskeren også gære sig gældende på græsset i hvidt? Læs mere om Holger Rune og se vores Holger Rune live streaming guide.

Clara Tauson deltager ligeledes ved årets Grand Slam-turnering på græs. Du kan se danskerens kampe via Clara Tauson live streaming – ja faktisk kan du se samtlige kampe fra turneringen via Wimbledon live streaming). Opdatering 27/06: Clara Tauson måtte trække sig med en skade i 1. runde.

Vi dækker begge danskere med dedikerede kampoptakter. Find dem her (opdateres løbende):

Andre tips til Wimbledon

Herunder kan du tilgå Wimbledon tips, efterhånden som de postes i ekspertpanelet.

Bookmakere med odds på Wimbledon

Wimbledon er en stor begivenhed hos bookmakerne, og derfor har du masser af muligheder for at spille på den prestigefyldte tennisturnering. Vi giver dig her tre solide bookmakere.

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*

Om Wimbledon

Wimbledon er den ældste og mest prestigefyldte tennisturnering på touren. Den engelske Grand Slam har været afviklet siden 1877, og det er den eneste Grand Slam-turnering, der foregår på græs. Alle spillerne stiller op helt i hvidt, og der er dermed maksimalt fokus på den atletiske præstation. Novak Djokovic vandt hos herrerne i 2021, og dermed er han oppe på seks engelske GS-titler (Roger Federer har otte). Hos kvinderne tog Ashleigh Barty sejren i 2021.

Vi giver dig et overblik med de 10 seneste Wimbledon vindere på både herre- og damesiden.

Hvem vinder Wimbledon i år?

Novak Djokovic er med odds 1,80 den klare favorit til at vinde Wimbledon 2022. (Odds kan ændre sig)

Hvem er den kvindelige favorit til at vinde Wimbledon 2023?

Iga Swiatek er med odds 2,30 den klare favorit til at vinde Wimbledon 2022. (Odds kan ændre sig)