18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ustabil Frances Tiafoe må ikke undervurderes: Han elsker energien med tilskuerne

Frances Tiafoe nåede semifinalen ved sidste års US Open, men Frederik Løchte Nielsen siger, at amerikaneren stadig mangler stabilitet i sit spil, før han kan konkurrere om en Grand Slam titel, men at hjemmepublikummet i New York vil hjælpe den karismatiske amerikaner. 

Frances Tiafoe med armene over hovedet i ærgelse efter et misset point – Foto: IMAGO / Dan Hamiltonx

Frances Tiafoe spillede sig i semifinalen ved 2022-udgaven af US Open, og nu får amerikaneren endnu en chance for at gøre en god figur på sit favorit underlag. 

Det er på hjemmebane, og Frederik Løchte Nielsen er overbevist om, at hjemmepublikummet vil være en stor fordel for den karismatiske amerikaner, der elsker energien, som publikummet giver ham. 

“Men en spiller som ham, der er med pil op, er god på hjemmebane og godt kan lide den energi, som tilskuerne kommer med, så skal man ikke afskrive Frances Tiafoe”, indleder Frederik Løchte Nielsen. 

En kraftfuld returnering fra Tiafoe ved National Bank Open i Toronto, Canada – Foto: IMAGO / Zou Zheng

Højt topniveau, men lavt bundniveau

Der er dog stadig mangler i amerikanerens spil, hvis man spørger eksperten, der mener, at Frances Tiafoe er for ustabil. 

“Der er ingen tvivl om, at hans topniveau er godt, men hans bundniveau er måske lidt svingende.” 

“Jeg synes stadig, han mangler noget kontinuitet, der gør, at han kan konkurrere i syv kampe i træk, hvor det er bedst af fem sæt.”

Det lave bundniveau er også én af årsagerne til, at Frederik Løchte Nielsen ikke ser Frances Tiafoe som værende blandt favoritterne til at vinde US Open.

“Men i moderne tennis kan alle næsten konkurrere med alle. Det er ikke så stor en overraskelse længere, når de gode spillere taber i første runde, som det måske var før i tiden.”

“Det kræver virkelig meget koncentration hos alle spillere nu til dags.”

“Jeg synes, han har været med pil op i hele hans karriere indtil nu faktisk, men indtil jeg har set mere fra ham, så tror jeg, der er andre, der er før ham ift. at kæmpe med om titlen.”

Tiden vil dog vise, om Frances Tiafoe er i stand til at levere på samme høje niveau, når US Open skydes i gang senere på måneden, men indtil da kan du glæde dig over, at du i morgen kan læse med, når Frederik Løchte Nielsen giver sit besyv med på Taylor Fritz, som han ikke har den store fidus til. 

Læs også:

Skriv et svar