18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Roberto Carballés Baena – Holger Rune: Odds og optakt den 28. august 2023

Danske Holger Rune åbner US Open med et opgør mod spanske Roberto Carballés Baena. Danskeren er 4. seeded i turneringen og storfavorit mod Baena, der er nummer 63 på verdensranglisten. Det er tredje kamp mellem de to, men det er første gang, de mødes på hardcourt. Roberto Carballés Baena – Holger Rune går i gang klokken 18:30 mandag d. 28. august 2023, og du kan se kampen direkte på 6’eren eller Discovery+. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Holger Rune - Roberto Carballés Baena ved US Open 2023

Holger Rune skal hæve niveauet, når han mandag spiller 1. runde ved US Open. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Holger har tabt den seneste håndfuld kampe

Det er ikke helt så slemt, som det kan lyde, men at Holger Runes form ikke er, hvor den skal være, kan vi næppe løbe fra. 

Han er noteret for fem nederlag på stribe, hvis vi tæller kvartfinalenederlaget ved Wimbledon til Alcaraz med. Derefter fulgte to nederlag i Hopman Cup, og her så danskeren både ferie-trængende og egentlig også en anelse ferie-ramt ud. 

Endelig blev det til exit i første forsøg ved Masters-turneringerne i Toronto og Cincinnati. I den seneste i sidste uge i Cincinnati måtte danskeren endda trække sig ved 4:6, 0:2 mod amerikanske McDonald, der er nummer 39 på ranglisten. 

Nu har Holger Rune haft 11 dage til at hvile, restituere, forbedre, justere og optimere. Han kommer formentlig med Mouratoglou på trænerpladsen, mens danske Lars Christensen er udlånt til Clara Tauson, hvis træner Carlos Martinez er forhindret. 

Det behøver ikke være skidt for Holger Rune at blande kortene, og ifølge ham selv er de hyppige skift og af og til helt fravær af en træner en del af en frigørelses- og udviklingsproces, hvor danskeren skal blive skarpere til at stå på egne ben under kampene. 

Lodtrækningen i New York er udfordrende men ikke decideret umulig for Holger Rune. Vi har gennemgået den andetsteds, som du kan læse herunder.

Den helt korte version er, at vejen frem ser ud til at hedde Baena (R1), Lehecka (R2), Bublik (R3), Paul (R4) før en eventuel kvartfinale mod Casper Ruud, semifinale mod Djokovic og finale mod Alcaraz. 

Holger Rune indleder US Open på bane 5 på anlægget, og det er en af de mindste baner ved turneringen. 

Ganske uforståeligt, når nu danskeren er både nummer 4 på verdensranglisten og dermed også seeded 4 i turneringen. Men forhåbentlig er det bare mere brændstof til en stærk præstation.

Baena er heller ikke i topform

Spanske Roberto Carballés Baena har i en årrække ligget på verdensranglisten i laget fra nummer 50 til 100. Han er ekstremt stabil, så hvis modstanderen ikke er på tæerne, kan spanieren snildt levere en overraskelse.

Det er blevet til to ATP-finaler på touren. Den første kom i 2018 i Ecuador, mens den anden faldt så sent som i april, hvor han vandt i Marokko mod franske Alexandre Müller. 

Begge turneringer var ATP 250, og Baenas bedste resultat i en Grand Slam var i 2020 med tredje runde på gruset i French Open. 

I US Open har Baena aldrig været forbi 2. runde efter indtil videre fem forsøg i hovedturneringen. 

Formen er trods sejren i Marokko i april ikke imponerende.

Det er blevet til ni sejre i de følgende 21 kampe, og kun én gang er det lykkedes for Baena at vinde to kampe i træk, og det var helt tilbage til Masters i Rom, hvor han slog Dellien og Evans, før det blev til nederlag mod Borna Coric.

De seneste kampe for Baena var i østrigske Kitzbühel i begyndelsen af august, hvor han slog argentinske Pella i 1. runde 6:2, 6:4, før det blev til exit mod endnu en argentiner, Baez, i 2. runde via 1:6, 2:6.

Odds og optakt til Holger Rune - Roberto Carballés Baena ved US Open 2023
Roberto Carballés Baena skal i 1. runde af US open 2023 hævne 0:3 fra seneste duel med danske Holger Rune. (Foto: IMAGO / GEPA Pictures)

Match up: Roberto Carballés Baena vs. Holger Rune

De har mødt hinanden to gange tidligere og har hentet hver én sejr. 

I 2022 i den første duel var det Baena, der vandt med 6:2, 6:4 i argentinske Cordoba i 1. runde. Baena røg ud i den følgende runde. 

Deres seneste møde var ved årets Wimbledon i 2. runde, og her var danskeren noget mere suveræn og vandt 3:0 via cifrene 6:3, 7:6, 6:4.

De hidtidige møder har været på henholdsvis grus og græs, og nu tager de så en dyst på hardcourt i New York.

Roberto Carballés Baena – Holger Rune odds

Hos bookmakerne er der ingen tvivl om, at Holger Rune er favorit i kampen. Du kan i skrivende stund hente pengene hjem 1,15 gange hos Marathonbet*.

Hælder du til spansk sejr, kan du hælde 6 gange grunkerne retur i tegnebogen med bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Rune har brug for at hæve niveauet

Det har ikke været rigtig godt for Holger Rune siden Wimbledon. Fem nederlag på stribe er kedelig læsning i resultatbøgerne.

I sidste sæson havde han en lignende stime efter kvartfinalen i French Open, hvor det blev til 11 nederlag i 15 kampe. 

Dengang vendte det efter US Open og eksploderede med fire finaler i træk og sejr i Masters i Paris. 

Sådan går det måske også denne gang, men de store udsving er forhåbentlig noget, de arbejder på i Rune-lejren. Det kan også være et fysisk aspekt, for han spiller mange turneringer og fysisk krævende tennis. 

Her bør han dog kunne hæve sig til at slå Baena, der slet ikke har samme flair og topniveau som danskeren. 

Hvis Rune er kommet sig over sin skade fra Cincinnati, tror vi, han vinder denne kamp relativt ubesværet og i sikker stil. 

Buddet herfra: Holger Rune vinder 3:0  

*Reklamelink

bet365
1,91
Holger Rune vinder 3:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar