18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.14
1/10
Bologna
Juventus
Tipped at 2.14
Dagens Spil-avatar
20. maj.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Peyton Stearns – Clara Tauson: Odds og optakt den 31. august 2023

Clara Tauson slog verdens nummer 27, Potapova, i 1. runde af US Open. Torsdag møder hun i 2. runde amerikanske Peyton Stearns. Hun er nummer 59 på ranglisten og i hvert fald på papiret en lettere modstander for danskeren. Peyton Stearns – Clara Tauson går i gang klokken 17:00 torsdag d. 31. august 2023, og du kan se kampen direkte på 6’eren eller Discovery+. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Clara Tauson spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Peyton Stearns - Clara Tauson dem 31. august 2023 ved US Open

Clara Tauson fik en fin begyndelse på US Open med sejr i 2 sæt mod russiske Potapova. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire).

Stadig noget at forbedre for Tauson

Clara Tauson gik tirsdag aften videre fra 1. runde i US Open. Hun mødte verdens nummer 27, russiske Anastasia Potapova, og danskeren vandt 7:6, 3:6, 6:3.

Kampen bød på i alt 16 breaks, og de var ligeligt fordelt med otte til hver. Det gav spillerne et sæt hver, og så var det afgørende moment i kampen sådan set tiebreaken i 1. sæt, hvor Tauson altså vandt.

På banen føltes det nok mere, som om maratonpointet ved 3:3 i 3. sæt var afgørende. Tauson fik først på den syvende breakbold brudt russeren til 4:3, og derfra sikrede hun sejren ved også at tage de to næste partier. 

Dermed får danskeren en kamp mere i New York, og baseret på opgøret mod Potapova behøver det ikke være den sidste, Tauson spiller.

Serverne er et åbenlyst forbedrings-potentiale efter at have tabt så mange af egne servepartier, og det er heldigvis atypisk for danskeren, der normalt server godt. 

Hun kan så i stedet glæde sig over, at hun flere gange i kampen viste stærkt og stort mod og virkelig fik hamret igennem på boldene. Når danskeren for alvor slipper hestene løs og spiller frit, er det en stor, stor offensiv, hun byder ind med. 

Det kan hun så passende gøre igen, når det gælder amerikanske Peyton Stearns torsdag aften. 

7. seedede Caroline Garcia tabte overraskende til den kinesiske kvalspiller Wang, og det kan få betydning for Tauson, for hvis hun går videre, møder hun nu vinderen af Wang og Katie Boulter frem for verdens nummer 7. Det ser lovende ud. 

Stearns var en stor collegespiller. Det er hun i gang med at overføre til WTA-Touren

21-årige Peyton Stearns er i gang med sin første hele sæson som pro-spiller på WTA-Touren. Hun nåede kvartfinalen i WTA 250-turneringen ATX Open hjemme i Texas i marts.

Og bare en måned senere var hun i sin første finale på Touren, da hun på grus i endnu en WTA 250 – denne gang i Columbia – tabte i tre sæt til Tatjana Maria. 

French Open nåede hun 3. runde, og det er hendes bedste Grand Slam-resultat indtil nu efter at være røget ud af 1. runde i sidste års US Open, og ved årets Wimbledon røg hun også ud i første forsøg. 

Det er blevet til fire finaler på ITF-Touren i år med to sejre til følge, og de er begge kommet på hardcourt. 

I 1. runde i US Open slog Stearns bulgarske Tomova 6:3, 6:4, og som i Tausons kamp vrimlede det også med breaks, for de to sæt bød på hele 10 af slagsen de to spillere imellem. 

Sæsonen har budt på 39 sejre i 56 kampe for Stearns, men siden French Open har hun blot vundet tre kampe i hovedturneringerne, mens det er blevet til seks nederlag.

I de to Masters-turneringer tidligere i august røg hun i begge tilfælde ud i 1. runde. 

Odds og optakt til Peyton Stearns - Clara Tauson dem 31. august 2023 ved US Open
Peyton Stearns vandt i 1. runde mod bulgarske Tomova i 2 sæt. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Match up: Peyton Stearns vs. Clara Tauson

Det er første gang, Clara Tauson står over for Peyton Stearns.

Peyton Stearns – Clara Tauson odds

Bookmakerne vurderer, at Tauson er favorit i opgøret. Du kan hente pengene hjem 1,82 gange hos Nordicbet* på dansk sejr.

Tror du mere på Peyton Stearns, kan du dirigere 2,13 gange grunkerne retur i pengepungen hos Marathonbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Holder helbredet, vinder Tauson

Vejen frem i US Open ser rigtig fornuftig ud for danske Clara Tauson. Efter den flotte sejr mod Potapova venter nu verdens nummer 59, Peyton Stearns. 

Vinder danskeren her, skal hun møde enten Katie Boulter (#61) eller Yafan Wang (#114). Det er begge overkommelige modstandere for danskeren, der med sejr dér vil sætte scenen for et møde med Wimbledonmesteren Vondrousova. 

Hvis altså tjekken kommer forbi sin 3. rundekamp mod enten Alexandrova eller Tsurenko. Den tid, de overvejelser …

Nu gælder det først Peyton Stearns, der er en strid modstander. Fuld af energi og med et brag af en forhånd, som hun ofte bruger efter at have trådt ind i banen. Stearns er ikke en walkover. Hun er god. 

Men det er Tauson også, når hun rammer dagen. Hvis hendes medical timeout i 1. sæt mod Potapova med ankelproblemer viser sig ikke at genere danskeren, vinder hun her. 

Buddet herfra: Clara Tauson vinder

*Reklamelink

bet365
1,82
Clara Tauson vinder
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar