18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Peter Gojowczyk – Holger Rune: Odds og optakt den 30. august 2022

Det er tid for sæsonens tredje Grand Slam. Vi er på hardcourt i US Open, og her møder danske Holger Rune i første runde den erfarne tysker Peter Gojowczyk. Rune er seedet som nummer 28 i turneringen, og han er da også favorit i denne kamp. Peter Gojowczyk – Holger Rune går i gang klokken 18:30 tirsdag d. 30. august 2022, og du kan se kampen direkte på Discovery+.

Holger Rune begynder US Open tirsdag mod tyske Peter Gojowczyk. (Foto: Bildbyrån)


Rune lignede en lykkelig mand i Cincinnati

Det blev godt nok til nederlag i første runde igen i forrige uges ATP-turnering i Cincinnati for Holger Rune. Det var 10. nederlag i de seneste 12 kampe for danskeren, men der var opløftende takter og både fokus og vilje i opgøret mod verdensranglistens nummer ni, Cameron Norrie, der vandt en tæt kamp 7:6, 4:6, 6:4. 

Trods nederlaget må der være mange gode ting at arbejde videre med for danskeren, der samtidig havde en god oplevelse med Stefanos Tsitsipas i doublerækken, hvor de hyggede sig gevaldigt og spillede sig frem til semifinalen, hvor parret trak sig, så Tsitsipas kunne hellige sig singlerækken, hvor det dog blev til finalenederlag til kroatiske Coric. 

Som seedet er Rune beskyttet mod andre seedede modstandere i de første to runder, og det giver ham en god mulighed for igen at ramme en sejrsstime. Ét tidligere møde med Gojowczyk har givet dansk sejr, og går Rune videre til næste runde, venter formentlig servekanonen John Isner. Får Holger Rune styr på returneringerne og bolden i spil, vil han have en god chance for at vinde den kamp også. 

Derefter vil det så sandsynligvis være Cameron Norrie, der venter, og lykkes det Holger at slå verdens nummer ni, kan han stå over for nummer 11, Andrey Rublev i den følgende runde. Men den tid, den glæde. 

33-årige Peter Gojowczyk ligner en overkommelig modstander for Holger Rune. (Foto: Bildbyrån)


En tysk veteran med få meritter

Peter Gojowczyk har været på ATP-touren siden 2006. Han er i dag 33 år, og trods 16 år på turen er det indtil videre blot blevet til en enkelt titel. Den faldt i franske Metz tilbage i 2017, og året efter nåede tyskeren sin højeste placering på ranglisten, da han var nummer 39. 

Nu er han gledet ned som nummer 108, og han har ikke haft et imponerende 2022. Han var skadesplaget i 2019-2020, og derfor raslede han ned på ranglisten, men sidste år nåede han ganske imponerende til fjerde runde i US Open, som også er hans bedste præstation ved en Grand Slam indtil videre. 

Han var igennem kvalifikationen, men i hovedturneringen slog han først Humbert, derefter Lajovic og i tredje runde gik det ud over Laaksonen. Det blev til exit i fjerde runde mod Alcaraz i en kamp over fem sæt, hvor Gojowczyks to sæt blev bundet 7:5, mens Alcaraz vandt sine tre sæt ved kun at afgive i alt tre point med et æg i femte sæt!


Match up: Peter Gojowczyk – Holger Rune

Deres hidtil eneste møde var i Barcelona i 2021. I en mere end to timer lang match endte det med 2:1-sejr til Holger Rune med cifrene 3:6, 6:3, 7:5.


Peter Gojowczyk – Holger Rune odds

Bookmakerne er ikke i tvivl om, at Holger Rune er enorm favorit i denne duel. Du får lige nu odds 1,22 på danskeren hos Unibet*, og det er højeste odds, du kan finde aktuelt. Den rutinerede tysker står dermed i noget mere saftige odds 5,00 hos Bet365*.


Aktuelle odds på kampen

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.


Glæden vækker en tiger i Rune

Det var ganske enkelt en fornøjelse at se Holger Rune på banen i Cincinnati. Både med Tsitsipas i double og også i single, selv om det blot blev til den ene kamp mod Cameron Norrie. For det lignede ikke længere en famlende og usikker Holger Rune, der havde svært ved at tøjle al tumulten fra en kvartfinaleplads i French Open. 

Det lignede igen en teenager fuld af gå-på-mod og utæmmeligt talent, der havde det sjovt med at spille tennis, og finder Holger Rune den side frem igen, vil han helt givet begynde at vinde mere, end han taber. Han er drattet et par pladser ned på ranglisten og begynder US Open som nummer 33, men de pladser kan han hurtigt genvinde med sejre i de første runder på Flushing Meadows. 

Man skal aldrig undervurdere erfaring, men tyske Gojowczyk har ikke ramt mange bolde rent i denne sæson indtil videre, så selv om han nåede fjerde runde i US Open sidste år, tror anbefalingen, at første runde og en gæv dansker bliver endestationen i år. Men det kan snildt blive en affære, der må i mindst fire sæt. Det er buddet herfra. 

*Reklamelink

Unibet
1,80
Over 3,5 sæt
Gå til Unibet *

Anbefaling kl. 14:30 d. 29. august 2022. Odds kan ændre sig.


Skriv første kommentar

Skriv et svar