18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

US Open live stream

Er du på udkig efter live streaming til US Open 2023 i tennis? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos bet365* kan du både streame og oddse på samtlige kampe fra årets sidste Grand Slam-turnering. Få et direkte signal, så du ikke går glip af kampene. Vi tager dig i hånden og viser, hvordan det foregår.

Få adgang til live stream af US Open

For at have adgang til odds og stream af tennis såvel som en lang række andre sportsgrene, skal du oprette en konto hos bet365*. Følg vores trin-for-trin herunder – så er du klar til at streame og spille på US Open i løbet af få minutter.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din kamp fra US Open

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

>> Live stream og odds til US Open – KLIK HER*Læs også: Clara Tauson live streaming og Holger Rune live streaming

Regler og vilkår for live streaming hos bet365

Spil og stream, når du har penge stående på din konto hos bet365*. Du har også mulighed for at tilgå livestreaming, hvis du har placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer.

>> Stream og odds til US Open – KLIK HER*


US Opens historie

Den største amerikanske tennisturnering har eksisteret siden 1881, hvor det blev til en hjemmebanesejr for Richard Sears. Turneringen har i de fleste perioder været domineret af amerikanske tennisspillere, men vi skal faktisk helt tilbage til 2003 for at finde den seneste amerikanske vinder på herresiden. Her var det serv-kongen Andy Roddick, som overbevisende hev trofæet hjem efter tre sæt. Den forsvarende mester hos herrerne er Carlos Alcaraz.

På kvindesiden er billedet nogenlunde det samme, hvad angår amerikansk dominans. Her har Serena Williams til gengæld ikke ligget på den lade side de seneste år, hvor det er blevet til sejre i både 2012, 2013 og 2014. I den sammenhæng er det værd at nævne, at danske Caroline Wozniacki faktisk var den suveræne amerikaners modstander i 2014. Serena Williams nåede også finalen i 2018, men her tabte hun til den unge komet Naomi Osaka.


Kamptidspunkter i US Open

Kampene i US Open er til en vis udstrækning tilpasset publikum i Europa, da de spilles om eftermiddagen eller om aftenen dansk tid. Du skal derfor ikke bruge meget af din nattesøvn på at følge med i US Open.

>> Stream og odds til US Open – KLIK HER*


Alternativer til US Open

Udover at vise kampene fra US Open kan du med fordel også benytte bet365* til at se og spille på Wimbledon, Australian Open og French Open.

Wimbledon
Med en spilkonto hos bet365* kan du se og spille på kampene fra den uden tvivl mest prestigefyldte tennisturnering i sæsonen. Find ud af, om Novak Djokovic kan bide skeer med sine største konkurrenter hos bet365*.

Australian Open
Du kan følge med helt fra sæsonens begyndelse med bet365*. Grand Slam-turneringen i Australien er årets første store turnering, og det er derfor muligt både at spille på og at se stjernerne kæmpe om et yderst prestigefyldt trofæ.

French Open
Se og spil på den traditionsrige grusturnering i Paris med bet365*. Kan Nadal opretholde sit enevælde ved French Open?

Brug vores guide, opret en konto hos bet365*, og så kan du både spille på og se den bedste tennis.