18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

US Open live stream

Er du på udkig efter live streaming til US Open 2024 i tennis? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos bet365* kan du både streame og oddse på samtlige kampe fra årets sidste Grand Slam-turnering. Få et direkte signal, så du ikke går glip af kampene. Vi tager dig i hånden og viser, hvordan det foregår.

Få adgang til live stream af US Open

For at have adgang til odds og stream af tennis såvel som en lang række andre sportsgrene, skal du oprette en konto hos bet365*. Følg vores trin-for-trin herunder – så er du klar til at streame og spille på US Open i løbet af få minutter.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din kamp fra US Open

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

>> Live stream og odds til US Open – KLIK HER*

Se danskerne live ved US Open

Hele tre danskere stiller til start ved US Open, nemlig Holger Rune, Caroline Wozniacki og Clara Tauson.

Vi giver dig al den info, du har brug for, hvis du gerne vil se danskerne LIVE via live streaming.

Og så er vi naturligvis også klar med optakter og tips, uanset om du er interesseret i Holger Runes næste kamp, kampe med Caroline Wozniacki eller Clara Tausons kommende kampe.

US Opens historie

Den største amerikanske tennisturnering har eksisteret siden 1881, hvor det blev til en hjemmebanesejr for Richard Sears. Turneringen har i de fleste perioder været domineret af amerikanske tennisspillere, men vi skal faktisk helt tilbage til 2003 for at finde den seneste amerikanske vinder på herresiden. Her var det serv-kongen Andy Roddick, som overbevisende hev trofæet hjem efter tre sæt. Den forsvarende mester hos herrerne er Carlos Alcaraz.

På kvindesiden er billedet nogenlunde det samme, hvad angår amerikansk dominans. Her har Serena Williams til gengæld ikke ligget på den lade side de seneste år, hvor det er blevet til sejre i både 2012, 2013 og 2014. I den sammenhæng er det værd at nævne, at danske Caroline Wozniacki faktisk var den suveræne amerikaners modstander i 2014. Serena Williams nåede også finalen i 2018, men her tabte hun til den unge komet Naomi Osaka. Den forsvarende mester hos kvinderne er Iga Swiatek.

Kamptidspunkter i US Open

Kampene i US Open er til en vis udstrækning tilpasset publikum i Europa, da de spilles om eftermiddagen eller om aftenen dansk tid. Du skal derfor ikke bruge meget af din nattesøvn på at følge med i US Open.

Alternativer til US Open

Udover at vise kampene fra US Open kan du med fordel også benytte bet365* til at se og spille på Australian Open, Wimbledon og French Open.

Australian Open
Du kan følge med helt fra sæsonens begyndelse. Grand Slam-turneringen i Australien er årets første store turnering.

Wimbledon
Kan Novak Djokovic revanchere sit mindeværdige nederlag til Carlos Alcaraz, når den står på græs-Grand Slam i 2024?

French Open
Se og spil på den traditionsrige grusturnering i Paris. Kan Carlos Alcaraz stryge helt til tops?