18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

John Isner – Holger Rune: Odds og optakt den 1. september 2022

Det er endnu engang rutineret modstand, der møder Holger Rune i US Open. Efter sejren over 33-årige Gojowczyk i 1. runde, gælder det 37-årige John Isner i 2. runde torsdag. Amerikaneren slog argentinske Delbonis i tre sæt. John Isner – Holger Rune går i gang klokken 17:00 torsdag d. 1. september 2022, og du kan se kampen direkte på Discovery+.

Opdatering: John Isner er blevet skadet, så Holger Rune har fået en walkover.

Danske Holger Rune fik en smertefri start på US Open med 3:0 mod tyske Gojowczyk. (Foto: Mary Altaffer / AP / Ritzau Scanpix)


Rune med sikker og solid sejr mod Gojowczyk

Vi anede det nok allerede i seneste turnering i Cincinnati. At Holger Rune er ved at finde formen igen. Efter et enormt formdyk siden French Open fik han en god oplevelse både i et knebent nederlag til Cameron Norrie og i en legende deltagelse i double med Stefanos Tsitsipas. Og det tog Rune med videre til 1. runde-kampen mod Gojowczyk. 

Den rutinerede tysker fik ikke et ben til jorden i de første to sæt, som Rune vandt 6:2, 6:4 i sikker stil. I tredje sæt fik tyskeren rettet op på spillet og bed bedre fra sig, men Rune var for stærk og tog sættet 7:6. Det lover godt, men nu er der returnerings-træning for alle moneterne til danskeren mod den amerikanske serve-kanon John Isner. 

Det bliver en nøgle at få sat Isners server i spil, for får Rune returneringerne ind, vil han formentlig kunne slide amerikaneren op og ofte også outsmarte ham i de længere dueller. Med indsatsen mod Gojowczyk som pejlemærke lover det absolut godt for danskeren, der som altid har et højt anlagt spil i IKEA-posen, men som også virker afklaret, fokuseret og mentalt stærkere.

John Isner er kendt for sin ekstremt gode serv. Dén skal Holger Rune nok få sit hyr med. (Foto: Matthew Stockman AFP Ritzau Scanpix)


Stærke server og stor rutine

Aktuelt er John Isner nummer 48 i verden, men han var i 2018 helt oppe som nummer 8. Det er blevet til i alt 16 ATP-titler, og den seneste var i 2021, hvor han vandt i Atlanta. Som han i øvrigt har gjort det fem gange tidligere. I første runde var Isner oppe mod argentinske Delbonis, og her blev det til en sejr i tre sæt med cifrene 6:3, 6:1 og 7:5. 19 serveesser lagde grunden for Isner, der lå på 88% vundne i egne servepartier.

Isners bedste resultat i US Open er to kvartfinaler i henholdsvis 2018 og 2011, mens hans hidtil eneste Grand Slam-semifinale kom i Wimbledon i 2018. I 2022 har han endnu ikke vundet titler, men det er blevet til 22 sejre i 38 kampe, og de to seneste turneringer – i Cincinnati og Atlanta – er han nået kvartfinalen. I Cincinnati tabte han til Runes doublemakker, græske Tsitsipas. 


Match up: John Isner – Holger Rune

Deres hidtil eneste møde var i Barcelona i 2021. I en mere end to timer lang match endte det med 2:1-sejr til Holger Rune med cifrene 3:6, 6:3, 7:5.


John Isner – Holger Rune odds

Det er første gang, de to spillere mødes i kamp.


Aktuelle odds på kampen

[Odds på vej]

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.


Der skal gang i det hele hos Holger

“Rune mod Rutine”. Det er overskriften for de første to runder i US Open. Først en 33-årig tysker. Og torsdag altså en 37-årig amerikaner. Isner ser særligt stærkt servende ud for tiden, og det bliver meget, meget væsentligt for Holger Rune, at han får bidt fra sig på Isners server – og hvis det ikke lykkes, at Rune så fokuserer på sine egne partier. En tabt bold kommer ikke igen. Videre!

Holger Rune skal til gengæld være påpasselig i egen serv og undgå den stribe af dobbeltfejl, han fik lavet mod Gojowczyk, for Isner kan få relativt lette point i egen serv, og så duer det ikke, hvor Rune skal slide i hvert eneste af sine egne servepartier. Så der er meget, der skal balanceres. Men der er også alt det positive at tage med fra første kamp. 

Det så ekstremt afbalanceret ud for Holger Rune. Når modgangen var der, strammede han strengene og kæmpede sig i medvind igen. Det kan blive en nøgle mod Isner. Det er svært at se, hvordan Isner kan undgå i hvert fald ét sæt med den fremragende serv, og så er spørgsmålet, kan Holger Rune sørge for minimum ét sæt også? Vi siger ja baseret på indsatsen mod Gojowczyk, og dermed lander vi på mindst fire sæt i denne dyst.

*Reklamelink

Unibet
1,50
Over 3,5 sæt
Gå til Unibet *

Anbefaling kl. 14:30 d. 31. august 2022. Odds kan ændre sig.


Skriv første kommentar

Skriv et svar