18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Holger Rune i US Open: Få ekstra procenter på gevinsten

US Open i tennis står for døren, og danske Holger Rune er med i turneringen. Vil du spille på Holger Rune, Novak Djokovic og de andre dygtige spillere, der kæmper med om titlen, kan du overveje at gøre det hos bet365, hvor du får ekstra procenter oveni gevinsten, hvis du spiller på to eller flere kampe.

Artiklen er sponsoreret af bet365.

bet365: Sådan fungerer “Akkumulator på tennis”

Få 5 – 70% tilføjet til dine gevinster for kampe fra enhver Grand Slam-, ATP-, WTA- eller Challenger Tour-begivenhed.

 1. Placér en før-kampakkumulator på 2 eller flere tennisvalg på markederne Vinder kampen, Første sæt – Vinder og Spil på sæt for single- og doublekampe fra Grand Slam, ATP, WTA eller Challenger Tour, såvel som single- og doublekampe fra Davis Cup og Billie Jean King Cup.
 2. Hvis dit væddemål er succesfuldt, tilføjes yderligere 5 – 70% til dine gevinster. Procentbeløbet er afhængigt af antallet af valg. En samlet oversigt over yderligere gevinster kan findes nedenfor.
 3. Yderligere gevinster bliver udbetalt i kontanter og tilføjet til din udbetalingsbare saldo.
 4. Væddemål, som placeres med væddemålskreditter, kvalificerer ikke til denne afgørelsesfunktion.Akkumulator på tennis: Sådan er procenterne

SpiltypeYderligere gevinster
Doubler5%
Tripler10%
4-linger15%
5-linger20%
6-linger25%
7-linger30%
8-linger35%
9-linger40%
10-linger45%
11-linger50%
12-linger55%
13-linger60%
14-linger og opefter70%


Vigtigste regler og vilkår

 • Denne afgørelsesfunktion er kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.
 • Denne afgørelsesfunktion gælder for gevinster på før-kampakkumulatorer på 2 eller flere tennisvalg på markederne Vinder kampen, Første sæt – Vinder og Spil på sæt for single- og doublekampe fra Grand Slam, ATP, WTA eller Challenger Tour-begivenhed, såvel som single- og doublekampe fra Davis Cup og Billie Jean King Cup.
 • De maksimale yderligere gevinster du kan få, er £100.000 eller tilsvarende i anden valuta*.
 • Hvor Boost væddemål tilbydes på et multivæddemål (for eksempel en forudbygget Trippel) gælder afgørelsesfunktionen ikke.
 • Denne afgørelsesfunktion gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvis en indsats er blevet delvist lukket, udregnes de yderligere gevinster på basis af den resterende aktive indsats. Hvor alle valg indenfor væddemålet er markeret som vundet, og dette er lukket til den fulde værdi via Luk væddemål, gælder afgørelsesfunktionen.
 • Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes de yderligere gevinster på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, der er i gang, gælder denne afgørelsesfunktion ikke længere.
 • Væddemål, som placeres med væddemålskreditter eller kombinationsvæddemål såsom Lucky 15 eller Lucky 31, gælder ikke for denne afgørelsesfunktion.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

US Open i fjernsynet

Er du klar over, at du kan se samtlige Holger Runes kampe i TV? Faktisk er der rigtig meget tennis på menuen i den kommende tid:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar