18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Coco Gauff – Aryna Sabalenka: Odds og optakt den 9. september 2023

Det amerikanske hjemmebanehåb, Coco Gauff, møder lørdag aften verdensranglistens nye nummer 1, Aryna Sabalenka, i årets US Open-finale. Der er lagt op til et brag af en finale mellem den 19-årige Gauff og 25-årige Sabalenka. Coco Gauff – Aryna Sabalenka går i gang klokken 22:00 lørdag d. 9. september 2023, og du kan se kampen direkte på 6’eren eller Discovery+. 

Odds og optakt til US Open-finalen Coco Gauff - Aryna Sabalenka den 9. september 2023.

Coco Gauff er i US Open-finalen på hjemmebane i New York. Holder nerverne for den 19-årige? (Foto: IMAGO / PanoramiC)

Coco Gauff tæt på stor triumf på hjemmebane

Wow. Wow. Wow. 19-årige Coco Gauff har leveret en fornem turnering. Amerikaneren er nummer 6 i verden og seeded 6 i US Open, men kvartfinalen var slet ikke nok for teenageren. 

Vejen til finalen er gået via den tyske veteran Siegemund, der blev slået 3:6, 6:2, 6:4. Derefter var det den bare 16-årige russer, Andreeva, der blev fejet af banen 6:3, 6:2, før det gik ud over 32.-seedede Mertens fra Belgien med 3:6, 6:3, 6:0. 

I 4. runde stod Gauff over for danske Wozniacki, og endnu engang måtte hun ud i tre sæt, før sejren med cifrene 6:3, 3:6, 6:1 var i hus. 

I kvartfinalen slog Gauff den 20. seedede lette Ostapenko 6:0, 6:2, før det i semifinalen gik ud over den velspillende 10. seedede tjekke Muchova, der blev slået 6:4, 7:5. 

Så nu er Gauff i karrierens anden Grand Slam-finale. Den første tabte hun i Paris sidste år til Iga Swiatek med 1:6, 3:6. 

Siden har den 19-årige stjerne været i yderligere tre finaler. De har alle været på hardcourt og alle i 2023. Hun har vundet dem alle tre.

Først WTA 250 i januar i Auckland. Så WTA 500 i Washington i august måned. Og derefter Masters i Cincinnati også i august. 

Sabalenka indkasserede æg i semifinalen – men scorede finalepladsen alligevel

Med exit til den nuværende verdensetter, Swiatek, allerede i US Opens ottendedelsfinaler er det sikkert, at Aryna Sabalenka mandag bliver den nye nummer 1 på verdensranglisten for kvinder. 

Hviderusseren har spillet en stærk sæson, og det er ganske fortjent, at hun nu også kravler til tops på ranglisten. Men er det samtidig nok til at sikre hende sejren i New York?

Hun begyndte helt tilbage i 1. runde mod belgiske Zanevska, der er nummer 112 på ranglisten. Hende bankede Sabalenka 6:3, 6:2.

Derfra gik det ud over britiske Burrage i 2. runde med de samme cifre, før det i 3. runde var franske Clara Burel, der blev fejet af banen 6:1, 6:1. 

I 4. runde vandt Sabalenka 6:1, 6:3 mod landsmandinden Kasatkina, der var seeded som nummer 13, mens det var den 23. seedede kinesiske Zheng, der agerede kanonføde i kvartfinalen og blev slået 6:1, 6:4.

Semifinalen var mod 17. seedede Maddison Keys, og da amerikaneren havde vundet første sæt 6:0 på godt en halv time, duftede det gevaldigt af All-American finale hos kvinderne. 

Sabalenka kæmpede sig dog tilbage i kampen og vandt de to følgende sæt 7:6, 7:6, og dermed er Sabalenka i både karrierens og sæsonens anden Grand Slam-finale efter sejren i Australian Open i januar i år. 

Semifinaler i både French Open og Wimbledon understreger, at Sabalenka er WTA-Tourens allerstærkeste spiller netop nu – se selv på verdensranglisten på mandag!

Odds og optakt til US Open-finalen Coco Gauff - Aryna Sabalenka den 9. september 2023.
Aryna Sabalenka er ny nummer 1 i verden fra mandag. Er hun også ny US Open-vinder allerede lørdag? (Foto: IMAGO / ABACAPRESS)

Match up: Coco Gauff vs. Aryna Sabalenka

De har mødt hinanden fem gange tidligere. Coco Gauff fører i det regnskab med 3:2.

Seneste duel var ved Indian Wells i marts i år, og her vandt Sabalenka overlegent 6:4, 6:0. på kun lidt over en time. 

Coco Gauff – Aryna Sabalenka odds

Bookmakerne spår et lige opgør, men de hælder mest til sejr til Sabalenka. 

Hælder du også til hviderussisk sejr, kan du hælde 1,90 gange indskuddet tilbage i lommen med Marathonbet*.

Gnækker du ved udsigten til sejr til Gauff, kan du hente grunkerne retur 2,10 gange hos Marathonbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Fremragende finale i vente

Der er lagt op til en stor finale i US Open. Den 25-årige hviderusser Aryna Sabalenka har spillet et forrygende 2023, hvor hun har været i to Grand Slam-finaler og i semifinalen i de to øvrige. 

Sabalenka har vundet 44 af sæsonens 54 kampe indtil nu. Hun vandt både WTA 500 i Adelaide og Australian Open i januar. Og i maj vandt hun Masters-turneringen i Madrid. 

Hun er bookmakernes favorit, og Sabalenka er vel realistisk set en anelse stærkere netop nu end Coco Gauff. 

Men den unge amerikaner er på hjemmebane. Hun har haft en imponerende turnering, hvor hun har vist stor mental styrke undervejs, hvor hun i tre af de første fire kampe var ude i tre sæt. 

I kvartfinalen og semifinalen har Gauff dog løftet sig yderligere og vundet i to sæt, og hun vil have hele arenaen i ryggen i forsøget på at snuppe trofæet lørdag aften. 

Sabalenka tabte 1. sæt i semifinalen 0:6 til Maddison Keys, men omvendt vandt hviderusseren et sæt 6:0, da hun senest mødte Coco Gauff. 

Det kommer til at foregå i hovedet på spillerne, for spillemæssigt er forskellen ikke enorm netop nu. Lille plus til Sabalenka i spillet. Lille plus til Gauff for hjemmebane og mental styrke. 

Tre af de fem indbyrdes møder indtil nu er gået i tre sæt. Det tror vi også, denne kamp gør.

Buddet herfra: Over 2,5 sæt

*Reklamelink

Unibet
2,35
Over 2,5 sæt
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar