18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.50
1/10
Portugal
Tjekkiet
Tipped at 2.50
Dagens Spil-avatar
18. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.20
4/10
Portugal
Tjekkiet
Tipped at 2.20
Higuain-avatar
18. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.55
1/10
Kroatien
Albanien
Tipped at 2.55
Dagens BetBuilder-avatar
19. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.88
1/10
Skotland
Schweiz
Tipped at 1.88
Dagens Spil-avatar
19. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.60
1/10
Juventude
Vasco da Gama
Tipped at 1.60
Frank Pilantra-avatar
20. jun.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

7.50
2/10
Copa America – Topscorer
Tipped at 7.50
BettingGuru-avatar
20. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.71
3/10
USA
Bolivia
Tipped at 1.71
BettingGuru-avatar
24. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Albanien
Spanien
Tipped at 1.75
MJN1999-avatar
24. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Copa America – Hold Point
Tipped at 1.78
BettingGuru-avatar
25. jun.
00:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
3/10
Colombia
Paraguay
Tipped at 1.82
BettingGuru-avatar
25. jun.
02:00

Caroline Wozniacki – Jennifer Brady: Odds og optakt den 1. september 2023

Caroline Wozniacki møder i 3. runde ved US Open amerikanske Jennifer Brady. Det er en dyst mellem ranglistens aktuelle nummer 623 og 433. Brady er – indtil videre – højest placeret. Caroline Wozniacki – Jennifer Brady går i gang klokken 20:00 fredag d. 1. september 2023, og du kan se kampen direkte på 6’eren eller Discovery+. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Caroline Wozniacki spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Caroline Wozniacki - Jennifer Brady den 1. september 2023 ved US Open

Caroline Wozniacki leverede på den helt store klinge mod Petra Kvitova og bankede verdens nummer 11. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Wozniacki i voldsom fremgang

Midt i den danske nat skinnede Miss Sunshine over Arthur Ashe Stadium i New York, da hun i 2. runde af US Open vandt i to tætte sæt mod verdens aktuelle nummer 11, Petra Kvitova. Wow. 

7:5, 7:6 stod der på pointtavlen, og danskeren leverede en helstøbt, solid og meget stærk kamp mod den aggressivt spillende tjekke. 

Hvis det er sådan, spillet ser ud fra nu af for Caroline Wozniacki, skulle hun altså bare bruge fire kampe til at finde formen, balancen og timingen igen, for i nattens kamp mod Kvitova lignede Wozniacki en spiller, der kan tage kampen op med alle på WTA-Touren. 

Baghånden er altid et pålideligt og giftigt våben for danskeren, som vi kan stole på leverer 100% indsats i alle dueller og alle kampe. 

Men mod Kvitova var forhånden blevet skarpere, mere præcis og hårdere, og det tilføjer flere nuancer til danskerens offensive arsenal. 

Ligeledes var serven på højt niveau, og det gør altså tennissejre lettere at opnå, når man server for fuld kraft og med stor præcision.

Vinder Wozniacki fredag aften mod Jennifer Brady, venter vinderen af den rutinerede belgier Elise Mertens og den bare 19-årige amerikaner Coco Gauff. 

Bliver det Gauff, vil Wozniacki formentlig blive udsat for et stort pres, da Gauff sammen med publikum i New York behandlede den tyske veteran Laura Siegemund så dårligt i kampen mod Gauff, at tyskeren på det efterfølgende pressemøde brød grædende sammen. 

Det er dog svært at se Wozniacki ligefrem være den upopulære på banen i New York netop nu. De ÆLSKER Miss Sunshine.

Brady langsomt på vej tilbage

Jennifer Brady er 28 år gammel og aktuelt nummer 433 i verden. Hun har fornemme Grand Slam-resultater i karrieren. 

Hun nåede semifinalen i US Open i 2020 og finalen i Australian Open i begyndelsen af 2021. Her var hun helt oppe som nummer 13 på verdensranglisten. 

I august 2021 fik amerikaneren en knæskade, der holdt hende fra tennisbanerne i næsten to år. Derfor er hun nu dalet til en placering som 433, men der er altså væsentligt flere krummer i hende, end placeringen indikerer. 

Brady er tæt på en komplet spiller. Et brag af en førsteserv. Andenserven som en effektiv kickserv. Forhånden slår hun hårdt og med masser af topspin, og herfra scorer hun en masse vinderslag. 

Hun har en hel del erfaring som doublespiller, så hendes netspil er varieret og effektivt, mens hun defensivt har fordel af en stærk fysik, der lader hende løbe det meste op. 

Det er altså ingen walkover, selv om Wozniacki kommer fra en duel med verdens nummer 11. For før skaden var Brady på lige præcis dét niveau – som verdens nummer 13. 

Om amerikaneren med lige så hurtige skridt som Wozniacki vender tilbage til tidligere tiders styrke, kan kampen fredag vise.

Odds og optakt til Caroline Wozniacki - Jennifer Brady den 1. september 2023 ved US Open
Jennifer Brady er på vej tilbage fra en lang skadespause, og hun slog den seedede polak Magda Linette i 2. runde. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Caroline Wozniacki vs. Jennifer Brady

Wozniacki og Brady har ikke tidligere mødt hinanden.

Caroline Wozniacki – Jennifer Brady odds

Skæver vi til oddssætningen på kampen, ser vi, at Caroline Wozniacki er kneben favorit hos bookmakerne. Du får lige nu odds 1,82 hos Nordicbet* på sejr til danskeren. 

Bliver det Brady, der booker billet til 4. runde, kan du booke pengene igen 2,06 gange med Unibet*.  

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Wozniacki stråler igen over New York

Det er let at lade sig forføre af Bradys placering som nummer 433 på verdensranglisten og tænke, at det her bliver en let forestilling for Wozniacki. 

I den sammenhæng er det værd at huske på, at Wozniacki jo selv er nummer 623, og at Brady på mange måder er i gang med samme øvelse som Wozniacki. 

Danskeren har været på barsel, mens Brady har været igennem en langvarig skadespause.

Evnerne er til meget mere hos begge end en placering langt nede på ranglisten, men livet og omstændighederne har gjort, at det altså er deres vilkår lige nu. 

Wozniacki er favorit til kampen. Præstationen mod Kvitova peger på store ting for danskeren i den kommende tid. Og hvis Caroline vinder, vinder hun i 2 sæt. 

Alle hendes fem kampe siden comebacket er afgjort i to sæt, men det betyder ikke nødvendigvis lette kampe. Det kan også være tætte kampe. Mod Kvitova varede kampen for eksempel 2 timer og 10 minutter. Ikke let. 

Det kan snildt blive mere udfordrende, end man lige skulle tro, men vi tror på, at Wozniacki forstår og formår at bygge videre på sejren mod Kvitova og besejre Brady. I to sæt. Færdigt arbejde.

Buddet herfra: Caroline Wozniacki vinder 2:0

*Reklamelink

bet365
3,00
Caroline Wozniacki vinder 2:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!5 Kommentarer

Skriv et svar

 1. Racer74

  Fair nok, beklager at jeg også være lidt hurtigt til at dømme Wozzy ude, hendes Duracell-stil vendte kampen og et flot 3. sæt. Generelt savner jeg stats på de skribentanalyser, som er her på “forsiden”, som der eksisterer på resten af ekspertpanelet. Det er nok ikke din beslutning, men det er et ønske herfra, som jeg har også har nævnt til “headquarter”

  1. Michael Vilster

   Jojo, men hun vandt jo desværre ikke i 2 sæt. Første kamp i comebacket, der er gået over 2 sæt. Når du siger ‘skribent-analyser’ på forsiden, tænker du så på Sorgenfri, Bøye, Lisberg, Per P og så videre? Jeg skal nok skubbe til HQ også i forhold til opgørelser og stats. Det lyder som en fornuftig idé. Dejligt med Wozzy – så bliver der knald på næste gang, hvis det ender med Gauff. God kamp – og god nat

   1. Racer74

    Præcis det jeg mener, det gør det mere troværdigt i min optik, ellers minder det for meget om de forslag man kunne læse i BT, hvor skribenten ikke skal stå til regnskab for sine analyser. Tak – og godnat herfra

 2. Racer74

  Jeg synes egentlig, at dine optakter og forslag er velformulerede, men jeg har bemærket, at der er lidt meget “klaphat” over dem, jeg mindes ikke at ha’ set forslag som ikke går danskernes vej og det virker skudt noget forbi, eksempelvis i dag, hvor Wozzy er på vej til at tabe relativt klart

  1. Michael Vilster

   Ciao Racer74 – Skyldig! Det er sandt, at jeg har en forkærlighed for danskerne. Når jeg ikke helhjertet tror på dansk sejr, vil det typisk munde ud i et forslag a la Kvitova-kampen, hvor jeg bød på 3 sæt. Det blev det så ikke, men det vil typisk være sådan. Tror jeg ikke på danskerne, foreslår jeg ikke sejr på dem. Det lover jeg.