18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Malmö FF
Elfsborg
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
28. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Breda
Excelsior
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
28. maj.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Vasco da Gama
Flamengo
Tipped at 1.82
Frank Pilantra-avatar
2. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

10.00
2/10
EM 2024 – Gruppe Special
Tipped at 10.00
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
2/10
EM 2024 – Hold Mål
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Caroline Wozniacki – Coco Gauff: Odds og optakt den 3. september 2023

Mamma Mia. Hvilket comeback af Caroline Wozniacki. Både det store – med retur til WTA-touren – og det lille med sejren over Jennifer Brady. I 4. runde af US Open møder danskeren den 19-årige Coco Gauff, der har vundet både i WTA 500 i Washington og Masters-turneringen i Cincinnati i den seneste måned. Caroline Wozniacki – Coco Gauff går i gang tidligst klokken 20:00 søndag d. 3. september 2023, og du kan se kampen direkte på 6’eren eller Discovery+. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Caroline Wozniacki spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Caroline Wozniacki - Coco Gauff ved US Open 2023 søndag den 3. september

Caroline Wozniacki har spillet sig i 4. runde af US Open, hvor hun møder amerikanske Coco Gauff. (Foto: IMAGO / PanoramiC)

Wozniacki i voldsom fremgang

Caroline Wozniacki er flyvende. Tre vidt forskellige sejre ved US Open har nu båret hende ind i 4. runde af årets US Open. 

Først vandt danskeren helt ubesværet over kvalspilleren Prozorova i 1. runde. Dernæst overraskede hun og kæmpede sig i to tætte sæt forbi verdens nummer 11, Petra Kvitova. 

Og i 3. runde blev det så, for første gang siden danskeren støvede tennisketsjeren af igen, til sejr i tre sæt mod amerikanske Jennifer Brady.

Wozniacki var mod Brady ude af balance i 1. sæt, hvor hun høvlede alt for mange bolde uden for stregerne, og hun tabte fortjent 6:3.

I 2. sæt var Brady oppe med et brud ved 2:0 og førte 40:15 i egen serv, men Wozniacki fik kæmpet sig tilbage og vandt 11 af de 12 næste partier. 

Da hun endelig igen tillod Brady at få et parti, havde danskeren vundet 2. sæt 6:3 og førte 5:0 i 3. sæt, som hun til slut vandt 6:1. 

Nu er der så bagt op til en generationskamp, når den 19-årige Coco Gauff står på den anden side af nettet. 

Amerikaneren viste ikke helt så sympatiske sider af sig selv, da hun i 1. runde sendte tyske Laura Siegemund ud ved i fællesskab med publikum at behandle tyskeren så ringe, at hun på det efterfølgende pressemøde brød ud i tårer. 

Dét virker næppe over for en rutineret mor til 2. Prøver Gauff på noget lignende, kan hun se frem til en endefuld og en tur i skammekrogen.

Gauff måske verdens bedste netop nu

Cori Dionne Gauff – eller bare Coco Gauff – har vist forrygende form i august. Hun fyldte 19 år i marts, men på WTA-touren har hun fyldt det hele. 

Hun vandt sin første WTA-titel helt tilbage i 2019 i Linz, mens hun måtte vente til 2021 med at hakke titel nummer to i bæltet i italienske Parma. 

Og i 2023 er det så gået helt forrygende med først titlen i Auckland i Australien og her i august altså triumfer både i Washington og Cincinnati. 

Gauff er nummer 6 på verdensranglisten – og 5 på racelisten – og hendes hidtil bedste resultat i en Grand Slam var en finale i French Open i 2022.

I Paris har hun yderligere to kvartfinaler, så mon ikke det er derfor, hun holder den franske hovedstad som sin yndlingsby?

I US Open 2022 nåede hun kvartfinalen efter at have slået blandt andre Maddison Keys og Shuai Zhang, men blandt de sidste otte blev hun slået af Caroline Garcia. 

Nu står Gauff så igen på tærsklen til kvartfinalen i New York, og hun kan her møde en ældre udgave af hendes måde at spille tennis på. 

Begge spillere har en forrygende defensiv, som bliver godt hjulpet af en stærk og rap fysik. De foretrækker også begge baghånden frem for forhånden. 

Gauff har fordel i en stærkere serv, men det skal Wozniacki nok dæmme op for med hendes væsentligt større rutine.

Odds og optakt til Caroline Wozniacki - Coco Gauff ved US Open 2023 søndag den 3. september
Coco Gauff møder i 4. runde af US Open Caroline Wozniacki. Amerikaneren er storfavorit. (Foto: IMAGO PanoramiC)

Match up: Caroline Wozniacki vs. Coco Gauff

De har aldrig mødt hinanden tidligere.

Caroline Wozniacki – Coco Gauff odds

Wozniacki har imponeret indtil videre i US Open med flotte sejre, men her mener bookmakerne, det bliver endestationen for danskeren.

Du kan hente pengene hjem 5-foldigt hos Nordicbet* på sejr til Caroline. 

Coco Gauff er bookmakernes klare favorit her, og du får odds 1,20 hos bet365* på amerikansk sejr. 

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Nobody puts Wozniacki in the Corner!

Coco Gauff er favorit. Og det er fair nok, for amerikaneren har været stærkt spillende i august måned. 

I US Open har Gauff indtil videre slået den 35-årige tysker Siegemund, den bare 16-årige russiske Andreeva og senest belgiske Mertens på 32 år. 

Det er altså ikke fremmed for Gauff at spille mod erfaring og rutinerede spillere. Mertens har endda en knap 5 år gammel 12. plads på ranglisten som bedste placering at vise frem, så det er en kvalitetsspiller. 

Men har de Wozniackis gå-på-mod? Slidstyrke? Vindervilje? Og erfaring fra tiden som øverst i verden? Nej, nej og atter nej. 

Det er ikke sikkert, danskeren kan tumle den unge fremstormende amerikaner. Det er måske lige et par måneder for tidligt i comebacket. Måske!

At Wozniacki ikke giver sig uden kamp er dog helt sikkert, og nu har hun så også prøvet – i 6. comebackkamp – at spille tre sæt. Og det gik jo forrygende. 

Det er ikke uvant for Gauff heller, for hun har i tre af sine fem seneste kampe været i tre sæt – mod verdens nummer 1, Swiatek, mod tyske Siegemund, der er nummer 121 og mod Andreeva, der er nummer 63.

Vores bud er, at danskeren (mindst) formår at slæbe kampen i tre sæt. Om hun så har nok til at snuppe sejren, vil vise sig søndag aften, når kampen skal spilles.

Buddet herfra: Over 2,5 sæt

*Reklamelink

Unibet
3,05
Over 2,5 sæt
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar