18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Cameron Norrie – Holger Rune: Odds og optakt den 3. september 2022

I tredje runde af årets US Open møder danske Holger Rune britisk modstand. Som det var tilfældet i Cincinnati for lidt mere end to uger siden er modstanderen igen verdens nummer ni, Cameron Norrie. Mens Norries første to kampe er endt 3:0, fik Rune en walkover i 2. runde, da John Isner måtte trække sig med en skade. Cameron Norrie – Holger Rune går i gang klokken 17:00 lørdag d. 3. september 2022, og du kan se kampen direkte på Bet365 eller hos Discovery+. 

Holger Rune fik en walkover i 2. runde, da John Isner trak sig fra deres duel. (Foto: Mary Altaffer / AP / Ritzau Scanpix)


To sejre på stribe er ønsket for Holger

Vi skal tilbage til maj måned for at finde sidste gang, Holger Rune vandt to tenniskampe i træk. I single, forstås. For i Cincinnati spillede Rune double med Stefanos Tsitsipas, og her hentede de to ungersvende sejre på stribe. Så Holger Rune kender følelsen. Og i Cincinnati fik han også lov at føle noget andet; nemlig styrken hos verdens nummer ni, øjeblikkets stærkeste mandlige brite Cameron Norrie. 

De mødtes i 1. runde i Western & Southern Open, og det var en tæt affære, som Norrie vandt 2:1 i sæt. Men det var også en kamp, der antydede, at Holger Rune er på vej tilbage mod en form, hvor han godt kan tillade sig at drømme om at vinde mere end én kamp i de turneringer, han stiller op i. 

Faktisk er han jo allerede kommet to runder frem i US Open efter åbningssejren over tyske Peter Gojowczyk, der blev slǻet 6:2, 6:4, 7:6, men i anden runde var det altså en walkover for Rune, da John Isner måtte trække sig. Så nu er spørgsmålet selvfølgelig, om det har rokket ved Runes flow at sidde over, eller om han har godt af en dags ekstra pause. Det vil vise sig lørdag eftermiddag. Kampen er programsat til klokken 17:00, men der kan som altid komme forskydninger.

Cameron Norrie er nummer 9 på verdensranglisten. Og han har slået Holger Rune 2 gange tidligere. (Foto: Matthew Stockman / AFP / Ritzau Scanpix)


Stadig bomstærk – nu bare et år ældre

Da de to mødtes i august, var Cameron Norrie 26 år gammel. Han har siden haft fødselsdag og er nu 27 år. Det ændrer ikke en tøddel ved, at det er en stærk modstander. Han har fire ATP-titler i karrieren, og de to af dem er kommet i år, som er hans stærkeste år til dato, og han er også som nummer ni på ranglisten højere, end han nogensinde tidligere har været det.

Norrie var i semifinalen på hjemmebane i Wimbledon, men han er nu egentlig mest en hardcourt-spiller, så han vil være opsat på som minimum at gøre det lige så godt i New York.

Det er 20. gang, Norrie er med i en Grand Slam, og bortset fra årets semifinale på græsset i Wimbledon, har han aldrig været længere end 3. runde. Det vil vise sig, om det var et gennembrud for hans Grand Slam-eventyr, eller om det bare var en enlig svale. 


Match up: Cameron Norrie – Holger Rune

De to herrer har mødt hinanden to gange tidligere. Første gang i slutningen af maj i semifinalen på grus i Lyon. Her vandt Norrie i tre tætte sæt med 6:2, 5:7, 6:4, og han vandt også finalen mod slovakiske Molcan efterfølgende. 

Og så mødtes de altså for lidt mere end to uger siden i Cincinnati, hvor Cameron Norrie igen vandt i tre sæt med 7:6, 4:6, 6:4. De spiller tætte kampe, men indtil nu har briten altså to gange formået at besejre danske Holger Rune.


Cameron Norrie – Holger Rune odds

Bookmakerne er overbevist om, briten vinder kampen, og du kan i skrivende stund få odds 1,29 hos Marathonbet* som bedste odds på sejr til Norrie.

Det betyder omvendt, at der er svulmende 4,00 gange grunkerne at hente på sejr til Holger Rune hos Bet365*.


Aktuelle odds på kampen

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.


Holger Rune skal oppe sig – men han kan spille helt frit

En af de ting, Holger Rune selv har italesat som problematisk ved at komme længere frem på verdensranglisten, er, at han skal vænne sig til at være favorit i kampene. Dét behøver han ikke bekymre sig om her. Den otte år ældre brite, Norrie, får hele favoritkåben slynget om skuldrene, så på den konto bør Rune nok kunne tillade sig at bide til bolle og spille frit med alt, hvad det indebærer af risikable grundslag og listige stopbolde. 

Om det så er nok til ligefrem at besejre Cameron Norrie er en anelse tvivlsomt. Men det bør være rigeligt til at levere endnu en tæt kamp og måske også en velspillet forestilling. Holger Rune er en spiller med stort repertoire og flair for spektakulære vinderslag. Det skal han bare slippe løs i denne kamp, og så skal han nok give briten noget at spekulere på.

Vi tør ikke spå om en vinder, for vi tror (måske mere håber, men anyways!) at Holger Rune kan yde solid modstand, og buddet til denne kamp bliver, at den går i mindst fire sæt. Deres to tidligere møder har Rune snuppet et sæt i hver, selv om han har tabt. Det gør han også her. Mindst.

*Reklamelink

Nordicbet
1,70
Over 3,5 sæt
Gå til Nordicbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar