18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

US Open odds

På denne side finder du de bedste odds på US Open 2022 i tennis. Samtidig får du en US Open-optakt, hvor vi gennemgår alle favoritterne og giver vores spilforslag på US Open-vinderen hos både herrerne og kvinderne. Kan Novak Djokovic snuppe sin 4. Grand Slam-titel i år? Kan Naomi Osaka stå for presset? US Open i tennis afvikles fra mandag d. 29. august til og med søndag d. 11. september.

Odds på US Open

*Reklamelink


Odds på US Open i tennis 2022

I denne sektion samler vi bookmakernes bedste odds på US Open 2021. Oddsene afslører, at Novak Djokovic er forholdsvis klar favorit hos herrerne, mens feltet, der føres an af Ashleigh Barty, er tættere hos kvinderne.


Hvem vinder US Open 2022? (herrer)

Novak Djokovic: 1,58 – SPIL HER >>*

Daniil Medvedev: 4,80 – SPIL HER >>*

Alexander Zverev: 6,25 – SPIL HER >>*

Stefanos Tsitsipas: 10,50 – SPIL HER >>*

Matteo Berrettini: 34,00 – SPIL HER >>*

Andrey Rublev: 34,00 – SPIL HER >>*

Jannik Sinner: 34,00 – SPIL HER >>*

Denis Shapovalov: 41,00 – SPIL HER >>*

Hubert Hurkacz: 51,00 – SPIL HER >>*

Roberto Bautista Agut: 61,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere odds på vinderen af herrernes US Open-turnering.


Hvem vinder US Open 2022? (kvinder)

Ashleigh Barty: 3,95 – SPIL HER >>*

Naomi Osaka: 5,40 – SPIL HER >>*

Aryna Sabalenka: 13,00 – SPIL HER >>*

Simona Halep: 17,00 – SPIL HER >>*

Barbora Krejcikova: 17,00 – SPIL HER >>*

Karolina Pliskova: 17,00 – SPIL HER >>*

Iga Swiatek: 17,00 – SPIL HER >>*

Cori Gauff: 18,00 – SPIL HER >>*

Belinda Bencic: 21,00 – SPIL HER >>*

Garbiñe Muguruza: 26,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere odds på vinderen af kvindernes US Open-turnering.

Odds er senest opdateret kl. 10:09 d. 1. september 2021. Odds kan ændre sig.


Optakt: Novak Djokovic kan vinde alle fire Grand Slams i år

Et kig på bookmakernes odds afslører, at Novak Djokovic er storfavorit til at vinde sin fjerde Grand Slam-titel i år. Skulle det lykkes, vil serberen være den første siden Steffi Graf i 1988 til at præstere den overbevisende magtdemonstration med samtlige Grand Slam-titler på ét kalenderår. Det er dog ikke lutter fryd og gammen for Novak Djokovic, der faktisk sigtede endnu højere forud for OL i Tokyo – her var den såkaldte Golden Slam (OL + fire Grand Slam-titler) nemlig en mulighed (en bedrift ingen herrespiller nogensinde har præsteret på ét år). Det gik dog ikke, og et totalt sammenbrud mod Alexander Zverev i OL-semifinalen og en efterfølgende meget energiforladt præstation, med 2 x ketsjerkast til følge, i bronze-nederlaget til Pablo Carreño Busta, efterlader en vis usikkerhed omkring serberen. Novak Djokovic trak sig fra sin mixdouble-bronzekamp pga. skulderproblemer, men oddsene indikerer altså, at bookmakerne regner med, at den sædvanligvis mentalt stærke serber formår at bearbejde det hele forud for turneringsstart på US Open.

Forud for US Open står både Novak Djokovic, Rafa Nadal og Roger Federer på i alt 20 Grand Slam-titler. Det bliver imidlertid kun førstnævnte, der har et skud i det amerikanske i år, da Rafa Nadal har meldt afbud med en fodskade kort før turneringsstart, mens den populære schweizer allerede for længe siden meddelte, at han ikke ville deltage pga. knæproblemer.

Et par af de seriøse udfordrere er Daniil Medvedev, der typisk finder sit bedste spil frem på hardcourt, og Alexander Zverev, der kommer med tanken fuld af selvtillid oven på sin OL-guldmedalje for Tyskland.


Holger Rune kan få Grand Slam-debut ved US Open

Den danske teenager, Holger Rune, har vundet sine to første kampe i kvalifikationen, og han spiller i dag sin tredje og sidste kvalifikationskamp mod tyske Mats Moraing. Vinder danskeren sin kamp, så er der dømt Grand Slam-debut – men taber han, kommer han altså ikke til at deltage i hovedturneringen.


Pressede Osaka er en af favoritterne igen

Hos kvinderne har Naomi Osaka vist, at hun godt ved, hvordan US Open-kagen skal skæres. Den unge japaner har vundet turneringen i både 2018 og 2020, og med Australian Open-titler fra 2019 og 2021 har hun sat en tydelig streg under, at man skal regne med hende i enhver betydningsfuld turnering på hardcourt. Aktuelt har Naomi Osaka dog primært trukket overskrifter for at vise sårbarhed i medierne; således trak hun sig fra French Open pga. mental udmattelse, og hun stillede slet ikke op ved Wimbledon. Ved OL i Tokyo blev presset for stort for hjemmebanehåbet, der tabte klart til Marketa Vondrousova i tredje runde. Ikke desto mindre er Naomi Osaka en af bookmakernes største favoritter til at vinde US Open igen i 2021.

Ashleigh Barty, som vandt den seneste Grand Slam-turnering i Wimbledon, regnes ligeledes for et oplagt vinderbud, og så kommer Karoline Pliskova. Ashleigh Barty er selvskrevet med sin eminente spilforståelse og teknik, mens tjekkiske Karolina Pliskova ved flere lejligheder har vist, at hun har den mentale styrke til at gå langt i Grand Slams.

Aryna Sabalenka, Barbora Krejcikova, Iga Swiatek og Coco Gauff udgør det øvrige favoritfelt, omend deres chancer ikke vurderes meget større end den næste håndfuld spillere på listen.


Williams-søstrene har meldt afbud

Hverken Serena Williams eller Venus Williams stiller til start ved US Open i 2021. Begge spillere har desværre været tvunget til at melde afbud pga. skader.


US Open 2022 spiltips

Herunder finder du vores US Open spiltips til 2022-udgaven af turneringen.


Spiltip til herrernes US Open

Kan Novak Djokovic rejse sig oven på OL-skuffelsen? Det er det helt store spørgsmål forud for herrernes US Open, og til odds 1,65 kan vi simpelthen ikke give serberen tilliden. Serberen er mentalt stærk, ja, men presset kommer også til at være enormt. Vi kigger i stedet mod Daniil Medvedev, der vandt turneringen i Toronto og så solid ud i Cincinnati – og som i øvrigt blev lidt af en kultfigur, da han nåede finalen ved US Open i 2019.

SpilXperten.com anbefaler: Daniil Medvedev vinder US Open til odds 5,30 – SPIL HER >>*


Spiltip til kvindernes US Open

Ashleigh Barty er aldrig gået forbi 4. runde ved US Open, men hun virker målrettet og sulten i år, hvor hun allerede har vundet Wimbledon. Australieren har en teknik, der bakker den eminente spilforståelse op, og så er hun i stand til at variere sit spil løbende, så modstanderen hele tiden holdes utilpas. Vi går med endnu en Grand Slam-titel til Barty.

SpilXperten.com anbefaler: Ashleigh Barty vinder US Open til odds 4,50 – SPIL HER >>*

Anbefalingerne er skrevet fredag formiddag, forud for turneringsstart.


Bookmakere til US Open

Har du lyst til at spille på US Open, går du ikke galt i byen her:

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
ComeOn
*


US Open 2021: Værd at vide

Hvad skal du vide om US Open 2021?

  • Turneringen afvikles fra mandag d. 30. august til og med søndag d. 12. september
  • Turneringen afvikles på hardcourt i New York, USA
  • Turneringen er årets sidste Grand Slam
  • Roger Federer har meddelt forud for turneringsstart, at han ikke deltager
  • Vinder Novak Djokovic eller Rafa Nadal turneringen, tager den pågældende spiller føringen i Grand Slam-trekampen med Roger Federer (alle tre spillere har lige nu 20 Grand Slam-titler)
  • Novak Djokovic vil, i tilfælde af sejr, sidde på samtlige fire Grand Slam-titler i 2021
  • Serena Williams vil, i tilfælde af sejr, tangere Margaret Courts 24 Grand Slam-titler


US Open 2021 i TV

Du kan følge US Open i tennis anno 2021 direkte på Eurosport 1 og Eurosport Player. Eurosport har rettighederne til at vise samtlige kampe fra turneringen, og kanalen ventes at dække både i nat- og dagtimer.


Historie: De 10 seneste US Open vindere

Herunder tager vi et kig på de seneste turneringsvindere hos både herrerne og kvinderne.

Herrerne
2020: Dominic Thiem
2019: Rafa Nadal
2018: Novak Djokovic
2017: Rafa Nadal
2016: Stan Wawrinka
2015: Novak Djokovic
2014: Marin Cilic
2013: Rafa Nadal
2012: Andy Murray
2011: Novak Djokovic
2010: Rafa Nadal
2009: Juan Martin del Potro

Kvinderne
2020: Naomi Osaka
2019: Bianca Andreescu
2018: Naomi Osaka
2017: Sloane Stephens
2016: Angelique Kerber
2015: Flavia Pennetta
2014: Serena Williams
2013: Serena Williams
2012: Serena Williams
2011: Samantha Stosur
2010: Kim Clijsters
2009: Kim Clijsters

Odds på US Open

*Reklamelink