18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

US Open odds

På denne side finder du de bedste odds på US Open 2023 i tennis. Samtidig får du en US Open-optakt, hvor vi gennemgår alle favoritterne og giver vores spilforslag på US Open-vinderen hos både herrerne og kvinderne. Hvem løber med titlerne i New York? US Open i tennis afvikles fra mandag d. 28. august til og med søndag d. 10. september.

Hvis du er interesseret i tennis odds, så glem ikke at tjekke andre populære turneringer, som du kan finde på SpilXperten.

Odds på US Open i tennis 2023

I denne sektion finder du odds på US Open 2023. Gå direkte til favoritgennemgang og tips her.


Hvem vinder US Open 2023? (herrer)

KLIK HER* for at se flere odds på vinderen af herrernes US Open-turnering.

Oddsene afslører, at Daniil Medvedev regnes for favorit foran Rafa Nadal og Carlos Alcaraz, forud for turneringsstart.


Hvem vinder US Open 2023? (kvinder)

KLIK HER* for at se flere odds på vinderen af kvindernes US Open-turnering.

Oddsene afslører, at Iga Swiatek regnes for favorit foran Simona Halep forud for turneringsstart.

Optakt herrer: Får Novak Djokovic lov til at stille op?

Kan du huske balladen omkring Novak Djokovic ved Australian Open? Vi har den igen.

Aktuelt (pr. 8. august) hedder det, at den rutinerede serber ikke kan få lov at deltage ved US Open, da han ikke lever op til indrejsekravene som følge af sin status som uvaccineret mod covid-19.

Ligesom sidst gør Djokovic-lejren imidlertid alt, hvad der står i deres magt for, at Novak Djokovic kan få lov at deltage. Lykkes det? Jamen så er han favorit til at vinde titlen.

Novak Djokovic har selv udtalt, at han forbereder sig som om, han skal spille turneringen. Og det er skidt nyt for resten af feltet, for når Novak Djokovic er i hopla, er det meget svært for de andre at gøre noget. Det så man senest ved Wimbledon 2022, hvor Djokovic snuppede titlen.

De mest seriøse konkurrenter vurderes pt. til at være Daniil Medvedev og “spanier-duoen” bestående af Carlos Alcaraz og Rafa Nadal.

Daniil Medvedev viste sidste år, at han trives på de amerikanske hardcourts, og da han også overkom “Grand Slam-hurdlen ved at vinde netop US Open 2021, er han et oplagt vinderbud i år. Daniil Medvedev har en lidt uortodoks spillestil, der volder de fleste problemer, og så er han et meget svært gennembrydeligt defensivt bolværk.

Både Carlos Alcaraz og Rafa Nadal elsker at spille offensiv tennis, og mens førstnævnte åbenlyst har et enormt talent, kniber det med Grand Slam-erfaringen (han er blot 19 år). Rafa Nadal, derimod, har allerede vundet to Grand Slam-titler i år, og fører aktuelt All-time Grand Slam-kapløbet, men spørgsmålet er, om han fysisk bliver klar i tide. Gør han det, er han en fighter af Guds nåde, som kan æde sig selv nok til, at han skal tages seriøst til titlen.

Legendariske Roger Federer deltager desværre ikke, og et andet nævneværdigt fravær er Alexander Zverev, der sidder ude med en skade.

Opdatering 26/8: Novak Djokovic har ikke fået lov at deltage i US Open 2022.


Holger Rune er med ved US Open

19-årige Holger Rune er inde i en downperiode med flere nederlag end sejre, men danskeren er naturligvis en del af feltet, der stiller op ved US Open. Holger Rune har brug for en god lodtrækning, så han kan tanke selvtillid tidligt i turneringen. Vi dækker alle Holger Runes kampe med dedikerede optakter, som du kan tilgå lige her:

Optakt kvinder: Kan verdensetteren Swiatek snuppe titlen i New York?

Iga Swiatek vandt uhyggelige 37 kampe i træk, inden hun tabte i 3. runde ved Wimbledon. Siden er det ikke blevet til meget tennis for den polske verdensetter, der blot har spillet seks officielle kampe, siden hun vandt French Open-finalen d. 4. juni 2022.

Når hun er i hopla, er hun uhyggelig. Iga Swiatek trykker hårdt til fra alle positioner på banen, og derved tager hun så meget tid væk fra sin modstander, at der kommer fejl eller nemme bolde tilbage.

Naomi Osaka er en del af favoritfeltet. Det er efterhånden svært at spå om, hvilken forfatning af Naomi Osaka, der møder op. Hun har døjet med mange mentale udfordringer, og hendes spillelyst svinger meget. Japaneren vandt US Open i både 2018 og 2020, så hun ved godt, hvad det handler om, og hun står pt. på i alt fire Grand Slam-titler på underlaget, hvilket vidner om et højt topniveau på hardcourt.

Herfra vurderer bookmakerne, at feltet er meget tæt. Navne som Simona Halep, Coco Gauff, Paula Badosa og Ons Jabeur dukker op.

Serena Williams? Hun er såmænd med igen, evigt jagtende sin 24. titel, der vil tage hende op på siden af Margaret Court. Hun er bare ikke blandt topfavoritterne længere, da hun ikke er i stand til at bevæge sig lige så godt, som tidligere i karrieren.


Clara Tauson er med ved US Open

Danmark er også repræsenteret ved US Open på kvindesiden, eftersom Clara Tauson stiller til start. Den 19-årige dansker har fået store dele af 2022-sæsonen spoleret af skader, og hun måtte trække sig fra 1. runde ved Wimbledon, så det bliver interessant at se, hvad hendes fysik kan holde til i New York. Vi dækker alle Clara Tausons kampe ved US Open:

US Open 2023 spiltips

Herunder finder du vores US Open spiltips til 2023-udgaven af turneringen.


Spiltip til herrernes US Open

Med Novak Djokovic ude på forhånd, er det kun Daniil Medvedev, der spås større vinderchancer end Rafa Nadal. Vi synes, at oddset på russeren er for lavt, og selvom vanlige skadesudfordringer og nu også en “mental udfordring” påvirker Nadal (hans kone er indlagt tidligt på hospitalet i forbindelse med en forestående graviditet), er vi mere tiltalt af oddset på den spanske jernmand.

Han har fået en meget taknemmelig lodtrækning, hvor Hijikata venter i første runde, mens formsvingende Fognini, der godt nok har drillet i ny og næ, venter i en potentiel 2. runde. Nadal kan først møde Medvedev i en eventuel finale, og det vil i givet fald være spillernes fjerde finalemøde (Nadal har vundet alle de tre foregående, senest fra 0-2 nede i sæt ved Australian Open 2022.

SpilXperten.com anbefaler: Rafa Nadal vinder US Open til odds 5,00 – SPIL HER >>*


Spiltip til kvindernes US Open

Efter en lidt sløv start på året, har Caroline Garcia fundet formen – og siden juni har hun faktisk taget titler på tre forskellige underlag. Senest var hun svært imponerende på hardcourt i Cincinnati, hvor hun tog otte sejre (kvalifikation medregnet) og titlen foran Petra Kvitova i finalen. Garcia var meget aggressiv i sit returspil, og tør hun fastholde sin offensive tennis, bliver hun giftig for enhver med tanke på WTA-feltets nuværende forfatning.

Hun åbner turneringen mod Rakhimova, der er med som lucky loser, og så venter vinderen af Peterson/Kalinskaya og dernæst Andreescu/Tan/Konjuh/Haddad Maia. Det ligner to overkommelige kampe at finde form i, inden franskmanden så bliver tvunget op i niveau i tredje runde.

Caroline Garcia er placeret i den modsatte halvdel af Swiatek.

SpilXperten.com anbefaler: Caroline Garcia vinder US Open til odds 18,00 – SPIL HER >>*

Anbefalingerne er skrevet forud for turneringsstart.


Flere tips til US Open

Vores tennis-eksperter udkommer løbende med tips på turneringen. Find spillene her:

Bookmaker til US Open 2023

Har du lyst til at spille på US Open, går du ikke galt i byen her:

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

US Open 2023: Værd at vide

Hvad skal du vide om US Open 2022?

  • Turneringen afvikles fra mandag d. 28. august til og med søndag d. 11. september
  • Turneringen afvikles på hardcourt i New York, USA
  • Turneringen er årets sidste Grand Slam
  • Daniil Medvedev og Emma Raducanu er forsvarende mestre i single
  • Danskerne Holger Rune og Clara Tauson stiller begge op ved US Open
  • Novak Djokovic kæmper et kapløb med tiden for at få lov at rejse ind i USA, selvom han ikke er vaccineret

US Open 2023 i TV

Du kan følge US Open i tennis anno 2022 direkte på Eurosport-kanalerne. Eurosport har rettighederne til at vise samtlige kampe fra turneringen, og kanalen ventes at dække både i nat- og dagtimer.

Du kan live streame US Open uden abonnement. Det gælder både Holger Runes kampe og Clara Tausons kampe – ja faktisk ALLE kampe ved US Open 2022.

Historie: De 10 seneste US Open vindere

Herunder tager vi et kig på de seneste turneringsvindere hos både herrerne og kvinderne.

Herrerne
2021: Daniil Medvedev
2020: Dominic Thiem
2019: Rafa Nadal
2018: Novak Djokovic
2017: Rafa Nadal
2016: Stan Wawrinka
2015: Novak Djokovic
2014: Marin Cilic
2013: Rafa Nadal
2012: Andy Murray
2011: Novak Djokovic
2010: Rafa Nadal
2009: Juan Martin del Potro

Kvinderne
2021: Emma Raducanu
2020: Naomi Osaka
2019: Bianca Andreescu
2018: Naomi Osaka
2017: Sloane Stephens
2016: Angelique Kerber
2015: Flavia Pennetta
2014: Serena Williams
2013: Serena Williams
2012: Serena Williams
2011: Samantha Stosur
2010: Kim Clijsters
2009: Kim Clijsters

Må Novak Djokovic spille US Open?

De aktuelle vaccineregler forhindrer Novak Djokovic i at spille US Open.

Hvem vandt US Open sidste år?

Daniil Medvedev vandt US Open sidste år.