18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

US Open odds

På denne side finder du de bedste odds på US Open 2021 i tennis. Samtidig får du en US Open optakt, hvor vi gennemgår alle favoritterne og giver vores anbefaling på vinderen hos både herrerne og kvinderne. Får vi en sjælden US Open vinder i 2021 pga. coronavirus? Vi bringer de bedste US Open odds og US Open spiltips til turneringen, som afvikles fra mandag d. 30. august til og med søndag d. 12. september.

Odds på US Open

*Reklamelink


Odds på US Open i tennis 2021

I denne sektion samler vi bookmakernes bedste odds på US Open 2020. Det er endnu ikke alle bookmakerne, der har vovet sig ud i den svære opgave, det er at sætte odds på US Open i en tid, hvor sporten lider under påvirkningen af coronavirus – men nogle har taget udfordringen op, og herunder finder du de bedste US Open til turneringen.


Hvem vinder US Open 2021? (herrer)

Novak Djokovic: 1,79 – SPIL HER >>*

Daniil Medvedev: 7,50 – SPIL HER >>*

Rafael Nadal: 8,00 – SPIL HER >>*

Alexander Zverev: 9,50 – SPIL HER >>*

Stefanos Tsitsipas: 11,50 – SPIL HER >>*

Matteo Berrettini: 16,00 – SPIL HER >>*

Roger Federer: 19,00 – SPIL HER >>*

Dominic Thiem: 25,00 – SPIL HER >>*

Andrey Rublev: 41,00 – SPIL HER >>*

Denis Shapovalov: 51,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere odds på vinderen af herrernes US Open-turnering.


Hvem vinder US Open 2021? (kvinder)

Naomi Osaka: 5,30 – SPIL HER >>*

Ashleigh Barty: 6,75 – SPIL HER >>*

Iga Swiatek: 10,50 – SPIL HER >>*

Serena Williams: 10,50 – SPIL HER >>*

Aryna Sabalenka: 12,50 – SPIL HER >>*

Coco Gauff: 15,00 – SPIL HER >>*

Bianca Andreescu: 18,00 – SPIL HER >>*

Simona Halep: 18,00 – SPIL HER >>*

Garbine Muguruza: 18,00 – SPIL HER >>*

Jennifer Brady: 20,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere odds på vinderen af kvindernes US Open-turnering.

Odds er senest opdateret kl. 12:15 d. 2. august 2021. Odds kan ændre sig.

Teksten opdateres frem mod eventstart.


Optakt: Federer, Nadal og Barty har trukket sig fra US Open

Når du har set bookmakernes favoritter ovenfor, studser du sikkert over, at der mangler et par af de vanlige navne. Og det er altså ikke dig, der har kigget forkert; det hænger simpelthen sammen med, at der har været massivt mandefald forud for turneringsstart, fordi flere spillere ikke ønsker at deltage i en tennisturnering i USA, hvor coronapandemien synes at hærge for fuld styrke. Hos herrerne er det blandt andet Roger Federer, Rafa Nadal og Nick Kyrgios, der ikke stiller op, mens det hos kvinderne faktisk drejer sig om hele seks spillere fra den aktuelle Top 8, nemlig Ashleigh Barty, Simona Halep, Elina Svitolina, Bianca Andreescu, Kiki Bertens og Belinda Bencic.

I det følgende vender vi blikket mod de spillere, der rent faktisk deltager – dem, der udgør favoritfeltet ved US Open i tennis 2020.


Novak Djokovic er favoritten hos herrerne

Med ærkerivalerne sorteret fra, er det naturligvis Novak Djokovic, der er den helt store favorit til at tage endnu en Grand Slam-titel til samlingen. Serberen, der har været i syv US Open-finaler siden 2010 (og vundet de tre), har trukket en del kedelige overskrifter i 2020, fordi han var arrangør for den corona-skandaleramte opvisningsturnering i Beograd. Djokovic har senest deltaget i Cincinnati-turneringen, hvor han har løftet sit niveau fra kamp til kamp (i skrivende stund skal Djokovic møde Bautista-Agut i semifinalen).

De nærmeste udfordrere, er ”de unge”; altså Daniil Medvedev og Stefanos Tsitsipas. Både Medvedev og Tsitsipas gav store prøver på talentet i 2019, og på gode dage, kan de slå hvem som helst. Begge spillere kommer dog ind til turneringen med nederlag, der kan mærkes. Medvedev smed en meget lovende føring mod Bautista-Agut i Cincinnati, mens Zverev gjorde det samme, da han ikke formåede at serve kampen hjem mod Andy Murray. Netop Andy Murray, der er ved at være oppe i omdrejninger igen oven på sin skræk-skadespause, bliver interessant at følge ved US Open; han kunne ikke matche Milos Raonic i Cincinnati, men han kæmper igen 100 % og synes smertefri.


Naomi Osaka er kvindernes favorit

Serena Williams vil håbe, at hun kan drage fordel af det decimerede kvindefelt, men den legendariske amerikaner har lidt et par grumme nederlag, der får os til at tvivle på, at hun igen kan spille sig hele vejen frem til en Grand Slam-titel. Nederlag til spillere som Shelby Rogers og Maria Sakkari, og en ”lige-ved-og-næsten” mod forholdsvis upåagtede Arantxa Rus, gør, at vi er noget lunkne ved Serena Williams’ vinderchancer.

Hun er da heller ikke den største favorit; den rolle tilfalder Naomi Osaka. Den blot 22-årige japaner er uhyggeligt stærk på sit topniveau, og hun har allerede to Grand Slam-titler på CV’et, hvilket vidner om, at hun ikke knækker under presset. Hun har set velspillende ud i Cincinnati.

Andre bud er Karolina Pliskova og Australian Open-vinderen Sofia Kenin. Ingen af spillerne har dog for alvor vist noget på denne side af corona-pausen.


US Open 2021 spiltips

Herunder kan du se vores spiltips til US Open.


Stefano Tsitsipas vinder herrernes turnering

Novak Djokovic er, med rette, gjort til favorit hos herrerne, men oddset er ikke særligt tiltalende – og vi synes, at bookmakeren er lige søde nok ved serberen. Derfor er det mere interessant at kigge mod en outsider, og her springer Stefanos Tsitsipas i øjnene til odds 9,00. Grækeren har fået en taknemmelig lodtrækning, hvor han bør kunne spille sig varm mod Ramos-Vinolas og Cressy/Kovalik i henholdsvis første og anden runde. Herefter venter Londero/Donskoy/Andujar/Coric, inden Garin/Lajovic virker mest sandsynligt i en fjerde runde.

Når Tsitsipas frem til en duel med Djokovic, vil grækeren kunne tage selvtillid med fra det faktum, at han har slået serberen i to af fem dueller (på udendørs hardcourt fører grækeren sågar 2-1).

Tsitsipas kan slå de bedste, når han rammer topniveauet, og måske de milde rammer (uden tilskuerpres) ligefrem er til grækerens fordel.

Opdatering 1. september: Tsitsipas var 1,02 favorit i hans første runde mod Ramos, og der var da absolut heller ingen kvaler for grækeren, da han gik 6-2/6-1/6-1. Tsitsipas skal nu møde amerikanske Cressy, hvor vi igen ser grækeren som stor favorit. Vi har grundet den forventede sejr til Tsitsipas heller ikke set US Open oddset falde endnu og der kan derfor stadig hentes 9,00.

SpilXperten.com anbefaler: Stefanos Tsitsipas til odds 9,00 – SPIL HER >>*


Angelique Kerber vinder kvindernes turnering

Som vi har været inde på ovenfor, synes favoritværdigheden til Serena Williams noget overdreven. Mere fair er det, at Naomi Osaka er med fremme, men også her synes vi, at prisen er utiltalende. Vi går derfor med et langskud på en spiller, der har vist, at hun kan holde koncentrationen og toppræstere over to uger – nemlig Angelique Kerber. Tyskeren har tre Grand Slam-titler på CV’et, og hun vandt US Open i 2016. Hun indleder turneringen mod formsvage Tomljanovic, inden Dolehide/Friedsam og Li/Rus/Maria/Riske venter. Langt fra nogen skræklodtrækning for Kerber, der bør kunne få nogle sejre i kroppen og finde Grand Slam-rytmen.

Kerber er en arbejdshest, der sjældent finder det helt spektakulære frem. Defensiven er dog bundsolid.

Opdatering 1. september: Kerber slog i første runde Tomljanovic ud med 6-4/6-4, vi derefter US Open oddset faldet fra 41 til 34. Kerber har i 1/32 finalen trukket Friedsam, her er vores tysker 1,33 favorit på US Open oddset.

SpilXperten.com anbefaler: Angelique Kerber til odds 41,00 – SPIL HER >>*


Bookmakere til US Open

Har du lyst til at spille på US Open, går du ikke galt i byen her:

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*
ComeOn
*


US Open 2021: Værd at vide

Hvad skal du vide om US Open 2021?

– Turneringen afvikles fra mandag d. 30. august til og med søndag d. 12. september

– Turneringen er traditionelt årets sidste Grand Slam-turnering, men pga. coronavirus bliver det årets første

– Flere af forberedelsesturneringerne er blevet aflyst pga. coronavirus, og derfor får spillerne ikke en ideel optakt

– Roger Federer, Rafa Nadal, Nick Kyrgios og Ashleigh Barty er blandt topspillerne, der allerede har meddelt, at de ikke deltager

– Serena Williams, som regnes for et af sportens største ikoner, står indtil videre som deltager i turneringen

– Sofia Kenin er den eneste kvindelige, forsvarende Grand Slam-vinder, der deltager, eftersom Ashleigh Barty, Simona Halep og Bianca Andreescu alle har meldt afbud

– Kun to fra Top 8 hos kvinderne deltager. Det drejer sig om Sofia Kenin og Karolina Pliskova


US Open 2021 i TV

Du kan følge US Open i tennis anno 2021 direkte på Eurosport 1 og Eurosport Player. Eurosport har rettighederne til at vise samtlige kampe fra turneringen, og kanalen ventes at dække både i nat- og dagtimer.


Historie: De 10 seneste US Open vindere

Herunder tager vi et kig på de seneste turneringsvindere hos både herrerne og kvinderne.

Herrerne
2020: Dominic Thiem
2019: Rafa Nadal
2018: Novak Djokovic
2017: Rafa Nadal
2016: Stan Wawrinka
2015: Novak Djokovic
2014: Marin Cilic
2013: Rafa Nadal
2012: Andy Murray
2011: Novak Djokovic
2010: Rafa Nadal
2009: Juan Martin del Potro

Kvinderne
2020: Naomi Osaka
2019: Bianca Andreescu
2018: Naomi Osaka
2017: Sloane Stephens
2016: Angelique Kerber
2015: Flavia Pennetta
2014: Serena Williams
2013: Serena Williams
2012: Serena Williams
2011: Samantha Stosur
2010: Kim Clijsters
2009: Kim Clijsters

Læs med her, hvis du vil live streame US Open 2021.

Odds på US Open

*Reklamelink