18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

US Open odds

På denne side finder du de bedste odds på US Open 2024 i tennis. Samtidig får du en US Open-optakt, hvor vi gennemgår alle favoritterne og giver vores spilforslag på US Open-vinderen hos både herrerne og kvinderne.

US Open i tennis afvikles fra mandag d. 28. august til og med søndag d. 10. september 2023.

Us open mobile, blå baggrund, sportstennisbold og konkurrenceudstyr

Odds på US Open i tennis 2024

I denne sektion finder du de bedste odds på US Open 2024.

Hvem vinder US Open 2024? (herrer)

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Udbyder Odds
Novak Djokovic
Unibet
1.80
Carlos Alcaraz
Unibet
2.20
Daniil Medvedev
Unibet
10.0
Ben Shelton
Unibet
51.0
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. feb. 15:52.


Hvem vinder US Open 2024? (kvinder)

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Udbyder Odds
Aryna Sabalenka
Unibet
2.20
Coco Gauff
Unibet
2.80
Karolina Muchová
Unibet
6.00
Madison Keys
Unibet
7.50
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. feb. 15:52.

Optakt herrer: Kan Alcaraz besejre Djokovic igen?

Oddsene på US Open lægger op til, at vi får en tokamp mellem 20-årige Carlos Alcaraz og 36-årige Novak Djokovic. Verdens nr. 1 og verdens nr. 2, finalisterne fra Wimbledon.

Carlos Alcaraz og Novak Djokovic, der duellerede i Wimbledon-finalen, er seedet til også at nå finalen ved US Open 2023. Foto: IMAGO / Paul Zimmer

Carlos Alcaraz og Novak Djokovic, der duellerede i Wimbledon-finalen, er seedet til også at nå finalen ved US Open 2023. Foto: IMAGO / Paul Zimmer


Carlos Alcaraz kommer ind til turneringen med tanken fuld af selvtillid. Ikke nok med, at den spanske komet vandt US Open-turneringen sidste år; han kommer også med en dugfrisk Grand Slam-sejr fra Wimbledon, hvor han besejrede Novak Djokovic i en mindeværdig 5-sætter. Netop dén WImbledon-sejr, på græs, i fem opslidende sæt mod en legende som Djokovic, må have flyttet mentale bjerge for Alcaraz.

Spanieren havde brug for at revanchere en meget skuffende Djokovic-kamp fra French Open, og det fik han i den grad gjort. Der er ikke noget at sige til, at tourens mest atletiske spiller spås meget pæne vinderchancer.


Hans værste konkurrent bliver formentlig Novak Djokovic. Der står 36 år i passet, men sejre ved både Australian Open og French Open vidner om, at serberen stadig har friske ben, alderen til trods. Men hvad med sulten?

Novak Djokovic har fået lagt afstand til Rafa Nadal (og Roger Federer) i Grand Slam-kapløbet, så spørgsmålet er, hvad det betyder for motivationen. Selv siger Djokovic, at han er motiveret ved udfordringen som den nye generation – særligt Alcaraz – repræsenterer, og det ville da også ligne serberen dårligt, hvis ikke han kommer tændt ud på US Open-anlægget.

Djokovic har præsteret at vinde US Open tre gange tidligere, men ikke siden 2018. Han nåede finalen i 2021, og han havde ikke mulighed for at deltage i 2022 pga. manglende coronavaccination.


Det tredjemest oplagte vinderbud er Daniil Medvedev. Den 27-årige russer trives på amerikansk hardcourt, han vandt turneringen i 2021, og han har præseteret som minimum at gå i semifinalerne tre år i træk fra 2019 til 2021.

Medvedev er en uortodoks spiller, med ekstrem udholdenhed, der er en tricky modstander for de fleste.


Holger Rune US Open 2023

Holger Rune er det femtemest oplagte vinderbud, og bookmakerne spår således danskeren pæne chancer for at levere et godt resultat ved US Open. Holger Rune er oppe som nr. 4 på verdensranglisten, og han har vist, at han kan bide skeer med de største, på sine gode dage.

Der mangler dog stadig lidt bund i danskeren, og det er risikabelt, når der skal leveres på topniveau over to uger, hvis man vil stå som sejrherre til sidst.

Opdatering: Holger Rune trak sig med en skade i sin seneste kamp i Cincinnati.

Opdatering: Holger Rune tabte i 1. runde ved US Open.

Vi dækker naturligvis alle Holger Runes kampe her på SpilXperten.

Optakt kvinder: Swiatek fører an i kvindernes Grand Slam-trio

Har du læst med i disse spalter ved de foregående Grand Slam-turneringer, så ved du, at der er tre spillere, der skiller sig særligt ud hos kvinderne i disse år. Det drejer sig om Iga Swiatek, Aryna Sabalenka og Elena Rybakina.

Vil det lykkes for Iga Swiatek at forsvare sin US Open-titel, eller kan en spiller som Aryna Sabalenka drille? Foto: IMAGO / Oscar J. Barroso

Vil det lykkes for Iga Swiatek at forsvare sin US Open-titel, eller kan en spiller som Aryna Sabalenka drille? Foto: IMAGO / Oscar J. Barroso


Iga Swiatek er bare 22 år gammel, men hun står allerede noteret for fire Grand Slam-titler. Den ene tog polakken sågar ved netop US Open sidste år, så hun ved godt, hvordan tingene skal strikkes sammen på Flushing Meadows.

Bookmakerne har Swiatek som topfavorit, men verdensetteren er begyndt at have lidt udfald i nogle af sine kampe, der må efterlade modstanderne med en tro på, at hun kan rystes.


Aryna Sabalenka er en 25-årig, hårdtslående belaruser, der er meget stærk, hvis hun får lov til at diktere spillet med sine tunge slag. Tidligere i karrieren havde hun lidt problemer med nerverne, når det spidsede til, men de seneste år er hun nået semifinalen i samtlige Grand Slam-turneringer, og tidligere i 2023 formåede hun sågar at triumfere på hardcourt ved Australian Open.


Elena Rybakina på 24 år, vandt Wimbledon i 2022 – og leverede dermed karrierens klart bedste Grand Slam-resultat. Var det så en enlig svale? Noget kunne tyde på, at Rybakina har kvalitet og sult nok til mere, for allerede ved Australian Open i 2023 gik hun i finalen.

Rybakina har et stort fighterhjerte, og så slår hun, som hendes rivaler, tungt og præcist i grundspillet.


Caroline Wozniacki US Open 2023

Havde du troet, at du skulle læse den overskrift for bare en håndfuld måneder siden? Caroline Wozniacki er tilbage i tennissporten, og den populære dansker har – naturligvis – fået et wildcard til US Open.

Wozniacki elsker at spille på amerikansk hardcourt, men det giver sig selv, at der er nogle usikkerhedsmomenter forbundet med præstationerne, når man kommer tilbage efter tre års pause og to graviditeter.

Du kan læse optakter til samtlige Caroline Wozniackis kampe på SpilXperten.


Clara Tauson US Open 2023

Caroline Wozniacki er ikke den eneste kvindelige dansker, der stiller op ved US Open. 20-årige Clara Tauson vil også lege med, og hun har et potentiale, man ikke må undervurdere.

Desværre har Tauson allerede tidligt i karrieren døjet med en del skader, men når hun er skadesfri, og frit bevægelig, spiller hun en herlig omgang offensiv tennis, der kan presse de fleste tilbage på banen.

Opdatering: Clara Tauson trak sig med en skade i sin seneste kamp i Cleveland.

Vi dækker alle Clara Tausons kampe på SpilXperten.

US Open 2024 spiltips

Herunder finder du vores US Open spiltips til 2024-udgaven af turneringen.


Spiltip til herrernes US Open

Kan Novak Djokovic tage revanche for Wimbledon-nederlaget til Carlos Alcaraz? Vi tror det. Serberen har allerede fået en mini-revanche i en episk Cincinnati-finale, og selvom scenen nu bliver større, så rykker det nogle procenter i Djokovic’ favør, at han har så dugfrisk en sejr på hardcourt.

Djokovic har fået en meget fordelagtig lodtrækning, der ikke bør give ham de store udfordringer før sent i turneringen.

SpilXperten.com anbefaler: Novak Djokovic vinder US Open til odds 2,25 – SPIL HER >>*


Spiltip til kvindernes US Open

Tabt finale ved Wimbledon 2022, tabt finale ved US Open 2022 og tabt finale ved Wimbledon 2023. Er det ved at være tid til karrierens første Grand Slam-titel for Ons Jabeur? Vi tror det.

Den populære tuneser har vist, at hun har staminaen til at gå langt i Grand Slams, og hun har spillet, og ikke mindst spilintelligensen, til at give alle modstandere alvorlige problemer.

Desværre for Jabeur har nerver været et problem i finalerne, hvor hun sjældent rammer topniveau, men her hjælper det alt andet lige, at hun har stået i situationen nu tre gange tidligere.

Lodtrækningen er fin frem mod en kvartfinale, hvor Aryna Sabalenka formentlig venter.

SpilXperten.com anbefaler: Ons Jabeur vinder US Open til odds 21,00 – SPIL HER >>*

Anbeflingerne er skrevet fredag forud for turneringsstart.


Flere tips til US Open

Vores tennis-eksperter udkommer løbende med tips på turneringen. Find spillene her:

Bookmaker til US Open 2024

Har du lyst til at spille på US Open, går du ikke galt i byen her:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

US Open 2024: Værd at vide

Hvad skal du vide om US Open 2023?

  • Turneringen afvikles fra mandag d. 28. august til og med søndag d. 10. september
  • Turneringen afvikles på hardcourt i New York, USA
  • Turneringen er årets sidste Grand Slam
  • Carlos Alcaraz er forsvarende mester i herresingle
  • Iga Swiatek er forsvarende mester i damesingle
  • Danskerne Holger Rune, Caroline Wozniacki og Clara Tauson stiller alle op ved US Open

US Open 2024 i TV

Du kan følge US Open i tennis anno 2023 direkte på Eurosport-kanalerne. Eurosport har rettighederne til at vise samtlige kampe fra turneringen, og kanalen ventes at dække både i nat- og dagtimer.

Du kan live streame US Open 2023 uden abonnement, og uden reklamer. Vi viser dig hvordan via linket.


US Open kampe i dag

Tjek dagens US Open kampe her:


Herrer:


Kvinder:


US Open program

Se sendeplanen for US Open her:

Historie: De 10 seneste US Open vindere

Herunder tager vi et kig på de seneste turneringsvindere hos både herrerne og kvinderne.

HerrerKvinder
2022Carlos AlcarazIga Swiatek
2021Daniil MedvedevEmma Raducanu
2020Dominic ThiemNaomi Osaka
2019Rafa NadalBianca Andreescu
2018Novak DjokovicNaomi Osaka
2017Rafa NadalSloane Stephens
2016Stan WawrinkaAngelique Kerber
2015Novak DjokovicFlavia Pennetta
2014Marin CilicSerena Williams
2013Rafa NadalSerena Williams

US Open finaler

Hvem mødte hvem i US Open finalerne de seneste år?


Herrer

VinderTaber
2022Carlos AlcarazCasper Ruud
2021Daniil MedvedevNovak Djokovic
2020Dominic ThiemAlexander Zverev
2019Rafa NadalDaniil Medvedev
2018Novak DjokovicJuan Martin del Potro
2017Rafa NadalKevin Anderson
2016Stan WawrinkaNovak Djokovic
2015Novak DjokovicRoger Federer
2014Marin CilicKei Nishikori
2013Rafa NadalNovak Djokovic


Kvinder

VinderTaber
2022Iga SwiatekOns Jabeur
2021Emma RaducanuLeylah Fernandez
2020Naomi OsakaVictoria Azarenka
2019Bianca AndreescuSerena Williams
2018Naomi OsakaSerena Williams
2017Sloane StephensMadison Keys
2016Angelique KerberKarolina Pliskova
2015Flavia PennettaRoberta Vinci
2014Serena WilliamsCaroline Wozniacki
2013Serena WilliamsVictoria Azarenka

Hvis du er interesseret i tennis odds, så glem ikke at tjekke andre populære turneringer, som du kan finde på SpilXperten.

Hvornår starter US Open 2023?

US Open 2023 starter mandag d. 28. august.

Hvor kan man se US Open?

Du kan live streame US Open hos bookmakerne, uden reklamer.