18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.99
1/10
Fiorentina
Genoa
Tipped at 1.99
Dagens Spil-avatar
15. apr.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

2.15
4/10
Osasuna
Valencia
Tipped at 2.15
PC Betting-avatar
15. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
11:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Taylor Fritz – Holger Rune: Odds og optakt den 14. marts 2024

Der er storkamp allerede i 4. runde af Indian Wells Masters i USA. Holger Rune, der er nummer 7 på verdensranglisten, møder natten til torsdag Taylor Fritz, som er på en aktuel 12. plads. Fritz vandt deres hidtil eneste opgør, og han er favorit hos bookmakerne. Taylor Fritz – Holger Rune går i gang klokken 02:00 torsdag d. 14. marts 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Taylor Fritz - Holger Rune i Indian Wells Masters onsdag den 12. marts 2024 klokken 19:00.

Holger Rune var godt spillende mod Lorenzo Musetti. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Holger legede Katten og Musetti med frustreret italiener

Efter at have siddet over i de to første runder af turneringen i Indian Wells var det interessant at se, hvordan danske Holger Rune kom i gang, da han mandag aften trådte ind i turneringen. 

Det gjorde han med kæmpesko og store tramp. Italienske Lorenzo Musetti er ikke nødvendigvis en let opgave, men Holger Rune fik det til at se ubesværet ud. 

Det endte 6:2, 7:6 til danskeren, der viste god moral, da han var presset undervejs. De tunge grundslag sad fint i banen, og Rune fik kostet Musetti fra side til side af flere omgange. 

Den unge dansker udstrålede da også tilfredshed efter kampen, selv om der altid er detaljer, der kan forbedres i den ambitiøse Runes hoved.

Med nederlag til den førsteseedede verdensetter, Novak Djokovic, i nat mod den upåagtede 20-årige italiener Luca Nardi, åbner Runes turneringshalvdel sig på lovende vis. 

Det er dog ikke ren lagkage herfra, for vinderen af Fritz og Rune møder i kvartfinalen vinderen af Medvedev og Dimitrov, som kan blive et herligt hundeslagsmål. 

Derfra vil det så formentlig være en semifinale mod Casper Ruud eller Tommy Paul, før det forventes, at Carlos Alcaraz venter i en eventuel finale. 

Fritz føler sig godt tilpas i Indian Wells

26-årige Taylor Fritz har vundet i alt syv ATP-titler i karrieren. Én af dem var Indian Wells Masters i 2022. 

Sidste år røg Fritz ud i Indian Wells i kvartfinalen mod Sinner, og for to år siden nåede han semifinalen men tabte til Basilashvili.

Amerikaneren har en stærk serv, og han slår både i forhånd og baghånden skarpe cross court-slag. Han er lidt af en allrounder, som kan være svær at fange i svagheder, så det kræver en kamp på højeste niveau at slå ham. 

Fritz nåede kvartfinalen i årets Australian Open, hvor han blev stoppet af Novak Djokovic. Kvartfinaler er hans indtil videre bedste Grand Slam-præstation, da han også er nået hertil i både Wimbledon og US Open

Som helt ny pro var Taylor Fritz så lovende, som de overhovedet kommer. To Grand Slam-finaler som junior med sejr i den ene – US Open – og en kometagtig opstigen af ranglisterne fik håb og puls til at stige. Var her en ny verdensetter?

Sådan er det ikke helt gået. 5. pladsen i februar 2023 er hans hidtil bedste placering på ranglisten, og han har vundet syv af 12 finaler. 

Det er flotte tal, men Fritz kommer næppe til at knuse konkurrenterne, som hans tidligere form antydede kunne blive tilfældet. 

Det er i årets Indian Wells indtil videre blevet til to sejre på 2:0 mod først chilenske Alejandro Tabilo – 7:6, 6:2 – og derefter den formstærke argentiner Baez, der blev verfet væk med 6:2, 6:2 på 69 minutter.

Odds og optakt til Taylor Fritz - Holger Rune i Indian Wells Masters onsdag den 12. marts 2024 klokken 19:00.

Taylor Fritz bare vinder og vinder i Indian Wells. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Taylor Fritz vs. Holger Rune

Deres hidtil eneste møde var i Miami Masters i 2023, hvor de mødtes i 4. runde. Dengang vandt Taylor Fritz 6:3, 6:4.

Taylor Fritz – Holger Rune odds

Amerikanske Taylor Fritz er favorit hos bookmakerne, hvor han står til odds 1,73 hos bet365*. 

Tror du på sejr til Holger Rune, kan du hos Unibet* få odds 2,30 på dansk triumf.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Slag på slag på slag – hvem slår først?

Det kan blive en virkelig seværdig 4. runde-kamp mellem to hårdtslående, velservende og kreativt tænkende spillere. 

Holger Rune har sine stopbolde, som han gerne krydrer spillet med, når der skal spice i kampen, mens Fritz er kendt for et forrygende top spin lob. To af de mere kunstneriske slag i værktøjskassen i tennis. 

Fritz har vundet sine to kampe her, og alle fire kampe i turneringen i Delray Beach uden at afgive sæt. Amerikaneren vandt også det hidtil eneste indbyrdes møde i to sæt.

Holger Rune lod sig heller ikke ryste til at afgive sæt mod Musetti, så det er et par herrer, der er vant til at få tingene afgjort i en fart. 

Her kan de stærke server, de begge besidder, vise sig at blive en afgørende komponent, der kan trække kampen i langdrag. 

Holger Rune leverede en flot kamp mod Musetti, men bookmakerne er med amerikaneren, der historisk har det rigtig, rigtig godt på hjemmebane i Indian Wells. 

Vores bud er, at Holger Rune spolerer festen og sender Fritz på tribunen med dansk sejr. Det kan godt være, der skal tre sæt til, men vi tror, Holger Rune har et fysisk og mentalt overskud, som gør, han kan sende amerikaneren ud.

Buddet herfra: Holger Rune vinder

*Reklamelink

Unibet
2,30
Holger Rune vinder
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar