18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.14
1/10
Bologna
Juventus
Tipped at 2.14
Dagens Spil-avatar
20. maj.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Tauson tager 1. skridt mod Masters i Rom

Clara Tauson kom ned på jorden igen efter en flot stime i portugisiske Oeiras med først landsholdet og siden i WTA 125. Hun tabte finalen med smerter i ryggen og tabte så også første kvalkamp til Madrid Masters. Nu sigter hun efter Rom Masters og begynder kvalen mod australske Astra Sharma. Clara Tauson – Astra Sharma går i gang klokken 14:30 mandag d. 6. maj 2024, og du kan se kampen direkte på bet365.com. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Clara Tauson spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Tauson - Sharma ved Madrid Masters 2024 i 1. kvalrunde mandag den 6. maj

Tauson var tappet for kræfter i Madrid Masters. Forhåbentlig er hun helt genopladt nu. (Foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Alamy Live News)

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Clara Tauson
Astra Sharma
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 6. maj. 14:31.

Fik Tauson benene op og genfundet formen? 

Clara Tauson viste storspil og stor glæde på tennisbanen, da hun fra 8. april til 20. april vandt ni kampe i træk i Portugal. 

Den niende var godt nok en walkover mod amerikanske Bernarda Pera i semifinalen, og måske var det i det hele taget lidt for mange kampe på lidt for kort tid for danskeren. 

Hun har i en lang periode spillet ubesværet i forhold til de mange skader, der har plaget hende i de foregående år, men det lignede unægteligt en form for overbelastning, hun blev ramt af. 

Først tabte hun finalen i Oeiras til hollandske Lamens, og så måtte danskeren trække sig fra kvalifikationen til Madrid Masters mod slovakiske Sramkova. 

Dén går ikke. Danskeren skal tilbage på sporet, og nu har hun haft kamppause siden 22. april, og mon ikke de to uger har gjort hende rigtig, rigtig godt?

Hvis Tauson igen finder formen fra Oeiras, hvor hun jo blandt andet slog græske Maria Sakkari, har hun også gode muligheder for at spille sig ind i hovedturneringen i Rom. 

Dét må også være kravet efter den skuffende indsats i Madrid med nederlag i kvalifikationens 1, runde. 

Hvis vi skal finde noget lovende for danskeren, er det måske, at hun ikke har point at forsvare fra turneringen i den italienske hovedstad sidste år. 

Så hendes aktuelle placering som nummer 80 på ranglisten kan hurtigt blive en del bedre, hvis hun ellers henter for eksempel en lille håndfuld sejre i Rom.

Sharma bøvler med formen

Den 28-årige australier, Astra Sharma, er nummer 126 på verdensranglisten, og det er et stykke fra karrierens bedste, som hun opnåede i 2022, da hun var helt oppe at snuse til nummer 84. 

Hun har to finaler i karrieren på WTA-niveau, og det var begge på WTA 250 og på grus. Første gang var i Colsanitas i Colombia i 2019, hvor det blev til nederlag mod amerikanske Anisimova. 

Der var mere held i 2021, hvor hun nåede finalen i Charleston, USA og slog tunesiske Ons Jabeur i finalen 2:6, 7:5, 6:1. 

I 2023 blev det til en enkelt sejr på WTA 125-niveau, hvor hun i Bukarest – også på grus – slog italienske Sara Errani 0:6, 7:5, 6:2. 

Denne sæson har ikke været helt i top for Sharma, der åbnede året med nederlag i 1. runde i WTA 125 i Canberra og derefter røg ud i kvalifikationen til Australian Open

Derefter havde hun mere end to måneders pause, og da hun igen var på banen – i San Luis Open i Mexico – blev det kun til en enkelt kamp. 

Den ene kamp gjorde noget godt, for ugen efter spillede hun WTA 500 i Charleston og kom gennem kvalen – dog som Lucky Loser – men hun nåede til 3. runde, hvor hun tabte til Sakkari 4:6, 1:6.

Hun røg ud i kvalen til Madrid mod argentinske Carle og spillede trøstturnering i franske Saint Malo, hvor hun tabte i 1. runde til colombianske Arango.

Odds og optakt til Tauson - Sharma ved Madrid Masters 2024 i 1. kvalrunde mandag den 6. maj

Astra Sharma har svært ved at finde den rette grimasse i denne sæson. (Foto: Independent Photo Agency / Alamy Stock Photo)

Match up: Clara Tauson vs. Astra Sharma

De har mødt hinanden tre gange tidligere. Første møde var indendørs i Luxembourg, hvor Tauson vandt 6:2, 6:2. 

Så mødtes de to gange i 2022, hvor den første duel var ved Australian Open i 1. runde, og her vandt Tauson 6:3, 6:4. 

Tredje gang, de stod over for hinanden, var i august 2022 i amerikanske Concord i Challenger-turneringen, og igen vandt Tauson – denne gang 7:5, 6:2.

Clara Tauson – Astra Sharma odds

Bookmakerne holder benhårdt på dansk favoritværdighed, og du kan hapse odds 1,30 hos Nordicbet* på sejr til Tauson. 

Tror du mere på australsk sejr, kan du hos Nordicbet* putte 3,20 gange grunkerne tilbage i kænguru-pungen med sejr til Sharma. 

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Tauson tager sejren i 2 sæt

Tre tidligere møder er alle endt med sejre i to sæt til Clara Tauson. Danskeren var i fremragende form i portugisiske Oeiras, indtil hun tabte finalen efter behandling undervejs. 

Og så trak hun sig efterfølgende fra kvalien i Madrid Masters, og træner Lars Christensen forklarede, at der ikke var mere energi i danskeren. 

Så nu håber vi, hun har fået pusten tilbage og er klar til at ramme samme høje niveau, for så kan det blive fornøjeligt i den italienske hovedstad. 

Vejen til hovedturneringen går først forbi Astra Sharma og derefter mod vinderen af Danilovic og Rakhimova. Det er en overkommelig opgave. 

Vores bud her er da også, at danskeren gør kort proces og for fjerde gang kan gå fra banen mod Sharma uden at afgive sæt. 2:0 til Tauson.

Buddet herfra: Clara Tauson vinder 2:0

*Reklamelink

Nordicbet
1,78
Clara Tauson vinder 2:0
Gå til Nordicbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar