18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.20
4/10
Oriente Petrolero
The Strongest
Tipped at 2.20
BettingGuru-avatar
27. maj.
02:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
1/10
Fortuna Düsseldorf
Bochum
Tipped at 2.00
Dagens BetBuilder-avatar
27. maj.
21:30
sport-icon

Anbefalet til

3.20
1/10
Union
Barracas Central
Tipped at 3.20
Dagens Spil-avatar
28. maj.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Tauson slås med serber om plads i Rom Masters hovedturnering

Danske Clara Tauson er nummer 78 på verdensranglisten, men hun er ikke favorit, når hun tirsdag møder serbiske Olga Danilovic, der holder til som nummer 112. Serberen bankede Rakhimova klart i to sæt i kvalens 1. runde og virker helt klar til at udfordre Tauson. Clara Tauson – Olga Danilovic går i gang klokken 12:30 tirsdag d. 7. maj 2024, og du kan se kampen direkte på bet365.com. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Clara Tauson spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Tauson - Danilovic ved Rom Masters 2024.

Tauson ser ud til igen at døje med helbreddet. (Foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Alamy Live News)

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Clara Tauson
Olga Danilovic
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 7. maj. 11:56.

Clara Tauson skal passe på sig selv

Der er intet i hele verden at sige til, at Clara Tauson længes efter flotte sejre og store tigerspring på verdensranglisten. 

Hun har allerede én gang i karrieren vist sig frem i toppen af ranglisten, da hun i begyndelsen af 2022 nåede en placering som nummer 33. 

Siden har hun været frygteligt plaget af skader, og det har altså sendt hende på nedtur på listen, hvor hun dog i dag er nummer 78. 

Det vigtigste aktuelt er, at hun i en længere periode har været fri for skader, og derfor er det ekstra bekymrende, at hun igen ligner en spiller, der ikke kan komme gennem en kamp uden behandling undervejs. 

Det var forståeligt, at den lange periode med mange kampe i portugisiske Oeiras satte sine spor i kroppen og endte med finalenederlag. 

Det var træls, at trætheden trak med videre til kvalen til Madrid Masters, så hun måtte trække sig dér. 

Men det er decideret bekymrende, at hun skulle have behandling flere gange undervejs i løbet af mandagens kvalkamp mod australske Astra Sharma. Bekymrende. 

Serbiske Danilovic bør på papiret være en slå-bar modstander, men hvis Tauson ikke kan holde sig oprejst for smerter, kan det blive en helt anden sag. 

Danilovic med stærk indsats i Madrid Masters

Den 23-årige serber Olga Danilovic er ved at kæmpe sig tilbage op af verdensranglisten, hvor hendes hidtil bedste placering er 93 for knap et år siden. 

Hun har nok en joker i ærmet i form af juli, hvor hun hele tre gange har været i finaler. Begge hendes WTA 250-finaler har været i juli i henholdsvis Moskva i 2018 og Lausanne i 2022. 

I 2018 vandt hun i tre sæt mod Potapova, mens det i Lausanne blev til nederlag i to sæt til kroatiske Martic. 

Sidste år i juli var det så tid for endnu en finale, da hun vandt WTA 125 i svenske Båstad med finalesejr i tre sæt mod amerikanske Emma Navarro. 

I denne sæson har det været op og ned allerede for serberen. Hun røg ud i kvalifikationen i Australian Open, og derefter var det også kval-exit i WTA 500 i østrigske Linz.

Så spillede Danilovic to WTA 125-turneringer i først Tyrkiet og derefter Spanien, og det gav en kvartfinale og en semifinale. 

En ITF W100 i spanske Zaragoza gav exit i første forsøg, mens Danilovic ved Masters i Madrid slog sig gennem kvalifikationen og endda vandt i 1. runde mod franske Burel. 

Danielle Collins var dog for stor en mundfuld i 2. runde og vandt i tre tætte sæt 4:6, 6:4, 7:6.

Det må have givet optimisme hos Danilovic, der formentlig også har set, hvad bookmakerne ser – en dansker i problemer.

Odds og optakt til Tauson - Danilovic ved Rom Masters 2024.

Danilovic kom let gennem 1. kvalrunde. (Foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Alamy Live News)

Match up: Clara Tauson vs. Olga Danilovic

De mødtes sidste år i januar i Lyon, og dengang var det også i kvalifikationen for at få lov at være med i selve hovedturneringen. 

For et års tid siden var Tauson kæmpe favorit, men ved den lejlighed var det Danilovic, der vandt kampen 6:4, 6:4.

Clara Tauson – Olga Danilovic odds

Clara Tauson er ikke favorit i kampen, hvor du kan hente odds 2,70 hos Nordicbet* på sejr til danskeren.

Det betyder omvendt, at Danilovic står i 1,52 hos Unibet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Tauson tager nok chancen, men er det klogt?

Med den efterhånden alt for omfattende skadeshistorik Clara Tauson har bag sig, kan man frygte, at hun for ofte stiller op uden at være helt klar. 

Det er nærliggende at tænke noget lignende her efter tre kampe på stribe ned træthed og rygsmerter. Men med Lars Christensen i trænerboksen bør der være mere omtanke end som så. 

Han skal være det kølige overblik, som Tauson ikke selv magter på banen. Christensen skal guide og råde, om hun nu gør klogt i at spille eller ej. 

Så hvis hun stiller til start, er det et fælles ansvar, og spiller hun, bør hun være så klar, at hun i det mindste har udsigt til at kunne stille op i en eventuel 1. runde. 

Vores bud til kampen er nu alligevel, at danskeren stadig vil være mærket af mandagens kamp, og at hun måske nok er klar til at hapse et sæt, men at der skal et tredje til at afgøre kampen. 

Det kan vise sig alt for optimistisk, for danskeren kan trække sig længe før, men som sagt: Hvis hun spiller, bør hun kunne holde til strabadserne. 

Buddet herfra: Over 2,5 sæt

*Reklamelink

Unibet
2,48
Over 2,5 sæt
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar