18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.65
1/10
Corinthians
Gremio
Tipped at 1.65
Frank Pilantra-avatar
26. jul.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.96
1/10
Club Brugge
KV Mechelen
Tipped at 1.96
Dagens Spil-avatar
26. jul.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

2.22
1/10
Drogheda United
Waterford FC
Tipped at 2.22
Dagens BetBuilder-avatar
26. jul.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

1.87
3/10
FC København
AGF
Tipped at 1.87
MJN1999-avatar
28. jul.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.85
2/10
Flamengo
Atletico GO
Tipped at 1.85
BettingGuru-avatar
28. jul.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

3.00
3/10
Holdforfølgelse (M)
Tipped at 3.00
Jesper Carstens-avatar
5. aug.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.88
1/10
Vitesse
Telstar
Tipped at 1.88
BettingGuru-avatar
9. aug.
20:00

Tauson SKAL kunne slå Zidansek

Clara Tauson møder slovenske Tamara Zidansek i kvalifikationen til Masters i Miami. Danskeren glippede kvalifikationen til Indian Wells for to uger siden, og i mellemtiden har hun nået at tabe i WTA 125 i Charleston. Der er ikke mange opløftende momenter hos Tauson for tiden. Tamara Zidansek – Clara Tauson går i gang klokken 17:30 søndag d. 17. marts 2024, og du kan se kampen direkte på bet365.com. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Clara Tauson spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Zidansek - Tauson ved Miami Masters kvalifikationen søndag den 17. marts 2024

De lovende takter i januar er afløst af bekymrende mange dårlige kampe for Clara Tauson. (Foto: IMAGO / NurPhoto)

Tauson har tabt tråden

Kampstatistikken for 2024 er stadig positiv for Clara Tauson. Ni sejre og otte nederlag er det blevet til, hvis vi tæller alle kval-kampe med. 

Det ændrer dog ikke på, at hun siden sin exit fra Linz med nederlag til Ostapenko 1. februar har haft gevaldige vanskeligheder med at vinde kampe. I Rumænien røg hun ud allerede i 2. runde mod Jaqueline Cristian.

Så rejste hun til Altenkirchen og blev sendt ud af en – bevares da – velspillende Alison van Uytvanck. Så gik turen vestpå, men i San Diego blev det også kun til én kamp og et nederlag til kinesiske Xinyu Wang.

Og så kom skuffelsen i Indian Wells, hvor hun blev slået af Hailey Baptiste i kvalen og som trøstepræmie deltog danskeren i WTA 125 i Charleston, hvor det så også blev til nederlag mod Erika Andreeva i to klare sæt, der endda bød på et æg.

Så der er efterhånden ikke noget at sige til, hvis den unge dame tvivler en anelse på egne evner. Som ellers ofte gentaget er hun udstyret med et par voldsomme våben i både sin serv og forhånd, men det har absolut ikke klikket for hende endnu i 2024. 

Der har været opmuntringer undervejs og pæne kampe, men der har altså været flest skuffelser indtil videre. 

Danskeren går ind til denne kamp som nummer 93 på verdensranglisten, og hvis ikke hun snart skal dratte ud af top 100, er det tid til en fin lille stime af velkomponerede kampe og sejre.

Det udfordrende ved den aktuelle situation er, at Tausons problemer nok mest foregår inde i hovedet. Dén slags kan være vanskeligt at rette op på med et snuptag. Men træner Christensen forsøger helt sikkert.

Og skulle det blive til endnu en skuffelse, virker den unge dansker moden til en periode i hænderne på en mental coach af en slags, hvis hun ikke allerede er i gang med det.

Zidansek døjer med formen

26-årige Tamara Zidansek er en af de mere stille eksistenser på WTA Touren. Ikke fordi hun ikke er et spændende menneske men på grund af manglende sejre. 

Sloveneren slog sent igennem, og det kan skyldes, at hun brugte energi som yngre på at blive national mester i snowboarding. 

I de snefri perioder og off-season var der tennislektioner på snowboard-resortet, som Zidansek kastede sig over, og det udviklede sig til en mulig karrierevej.

Hun har tidligere – i 2021 – været i semifinalen i French Open, men hendes Masterspræstationer begrænser sig til 3. runde i Indian Wells samme år. I 10 andre forsøg i hovedturneringen har hun 6 gange tabt i 1. runde og 4 gange i 2. runde.

Det er blevet til tre WTA-finaler, og de har alle været på 250-niveau, og alle tre har været på grus. Den seneste – og eneste hun vandt – var i juli 2021 i schweiziske Lausanne. Her slog hun franske Clara Burel i tre sæt. 

Det flotte 2021 betød også, at Zidansek i begyndelsen af 2022 nåede helt op som verdens nummer 22. Hendes bedste placering indtil nu, hvor hun er dalet en del og er nummer 117.

For det meste spiller Zidansek på Challenger- og ITF-niveau, og her har hun i alt været i 28 finaler og vundet pæne 20 af dem. 

I 2024 har hun dog slet ikke fået ketsjeren til at vende rigtigt, og hun har tabt fire af sine fem kampe. 

Først spillede hun WTA 250 i Hobart og tabte i kvalifikationen til Schmiedlova 1:6, 3:6. Derfra fløj hun til Melbourne og tabte i 1. runde af Australian Open til Nadia Podoroska med 1:6, 0:6. Tung start på sæsonen …

Dernæst var Zidansek i Thailand og Hua Hin, hvor det igen blev til nederlag i første forsøg mod Katie Volynets. Denne gang 2:6, 2:6.

Endelig vendte hun næsen mod Centraleuropa, hvor hun to uger i træk spillede først ITF W50 og derefter W75 i Trnava i Slovakiet. 

Den første uge blev det til årets hidtil eneste sejr – mod bosniske Berberovic, der er nummer 361 på ranglisten – med cifrene 1:6, 6:3, 7:5.

Derefter fulgte nederlag mod Pridankina (#295), og ugen efter var det exit i første hug mod Mladenovic (#282). Formen er ikke overvældende. 

Odds og optakt til Zidansek - Tauson ved Miami Masters kvalifikationen søndag den 17. marts 2024

Tamara Zidansek har haft en svær åbning på 2024. (Foto: IMAGO /ZUMA Wire)

Match up: Tamara Zidansek vs. Clara Tauson

Det er første gang, slovenske Zidansek og danske Clara Tauson møder hinanden.

Tamara Zidansek – Clara Tauson odds

Hos bookmakerne kan de nok se, danskeren døjer med tingene, men Clara Tauson er alligevel klar favorit, så du netop nu kan få odds 1,24 hos Marathonbet* på dansk sejr. 

Taber Tauson igen, er der odds 4,00 hos Bwin* at hente på sejr til Zidansek. 

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Motorvej tilbage på sporet for Tauson

Clara Tauson har været helt fra snøvsen i hendes seneste kampe. To gange i de seneste seks opgør, danskeren har spillet, er hun gået fra banen med et æg i baglommen. Den gør nas. 

Hendes trøst forud for denne kamp må være, at Zidansek har set mindst lige så rundtosset ud i årets kampe indtil nu. 

Så hvis Clara Tauson har intentioner om at finde tilbage på vinderkurs og bygge ranglisteplaceringen op frem mod French Open, er det tiden at slå til. 

Vinder hun denne, venter formentlig Oceane Dodin, så det er ingen walkover at nå til hovedturneringen i Miami, men danskeren har efterhånden god erfaring med kvalkampene, 

Dét, kombineret med en modstander, der har svært ved at finde sine fødder, gør, at vi tror på dansk sejr. Men det er med bævende hjerte, for ingen af de to spillere har leveret på et niveau, der berettiger til tiltro. 

Det opløftende for dem begge må være, at én af dem jo skal vinde denne kamp. 

Vi tror, at det helt simpelt bliver Tausons store våben og individuelle styrke, der gør forskellen, for selv om det har knebet at få dem til at virke, bør hun have gode chancer for at benytte dem mod Zidansek, der har svært ved at slå en flue ud af kurs for tiden. 

Vores bud er dansk sejr, og vinder Clara første sæt, kan en spirende selvtillid betyde, at så vinder hun også andet, så vi siger sejr i to sæt.

Buddet herfra: Clara Tauson vinder 2:0

*Reklamelink

Marathonbet
1,65
Clara Tauson vinder 2:0
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar