18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ryan Peniston – Holger Rune: Odds og optakt d. 21. juni 2022

Holger Rune har taget turen til Eastbourne for at vænne sig til græsset forud for Wimbledon, og danskeren bliver testet mod britiske Ryan Peniston i første runde. Kan Holger Rune få tiltrængt selvtillid på underlaget, eller stopper festen tidligt ved Rothesay International? Ryan Peniston – Holger Rune afvikles fra kl. 12:00 tirsdag d. 21. juni 2022, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport og TV2 Play.

Bliver Holger Rune dus med græsset i Eastbourne? Foto: Bildbyrån

Bliver Holger Rune dus med græsset i Eastbourne? Foto: Bildbyrån


Holger Rune mangler tid på græsset

Mens Holger Rune allerede er ved at have opbygget sig et flot grus-CV i en tidlig alder, er det småt med meritterne på det grønne underlag. Faktisk var Halle-opgøret mod Pablo Carreño Busta (en spiller, der heller ikke kan bryste sig af specielt stærke græsbedrifter) danskerens første seniorkamp på græs, og et nederlag på 3-6 6-7 her fik umiddelbart Holger Rune til at skrue ned for forventningerne til Wimbledon.

Siden sit Halle-exit har Holger Rune fået klokket nogle timer på en ”næsten-græsbane” i Danmark, og nu er danskeren så klar til at spille 1. runde på Devonshire Park i Eastbourne – hvor undertegnede i øvrigt er til stede på tilskuerpladserne for at tage en frisk temperaturmåling på den danske tennisstjerne forud for Grand Slam-ugerne i London.


Ryan Peniston kender banerne hjemme i England

Ryan Peniston har, ulig Holger Rune, en masse erfaring på græsset i England, hvor han nyder at spille. Han er med i Eastbourne på et wildcard, og det virker ganske fortjent, eftersom han formåede at besejre både Casper Ruud og Francisco Cerundolo i Queen’s, inden han tabte til Filip Krajinovic i tre sæt. Casper Ruud (og i øvrigt også Francisco Cerundolo) er bedst på grus, men det var nu alligevel flot af briten at slå verdens nr. 5 i karrierens første ATP main draw-kamp.

Forud for Queen’s spillede Ryan Peniston et par Challenger-turneringer på græs i Surbiton og Nottingham, og her fik han seks kampe (fire sejre) under bæltet; han slog blandt andet både Adrian Mannarino og Jack Draper i førstnævnte Challenger, hvilket må anses for ganske solide skalpe på underlaget.

Ryan Peniston kommer til Eastbourne med selvtilliden i orden. Foto: Bildbyrån


Match up: Ryan Peniston vs. Holger Rune

Der er mere end 150 ranglisteplaceringer til forskel på Holger Rune (28) og Ryan Peniston (180), men selvom danskeren fører ”kapløbet” så stort, vil det være overraskende at se Holger Rune rulle hen over Ryan Peniston her.

Ryan Peniston kommer som nævnt med en masse græserfaring, samt flotte resultater fra sine seneste optrædener, hvor Holger Rune omvendt har sparsomt kendskab til underlaget og ikke har haft specielt lang tid til at foretage transitionen fra grus til græs.

Bemærk i øvrigt, at den 26-årige brite er en venstrehåndet spiller med godt riv i forhånden, hvorfor Holger Rune kan blive holdt langt tilbage i baghåndssiden, hvis ikke han indtager græstæppet med French Opensk autoritet og aggressivitet.


Peniston – Rune odds

Oddssætningen på Ryan Peniston – Holger Rune afslører, at bookmakerne har danskeren som favorit til at vinde kampen.

Det er muligt at live streame kampen hos flere bookmakere.


Aktuelle odds på kampen


Kan Holger Rune avancere i Eastbourne, eller går han “græssat”?

Det er ikke nogen nem opgave, der venter for Holger Rune i 1. runde, og jeg synes, at bookmakerne er lidt for flinke ved danskeren.

Ryan Peniston er for længst spillet ind på græsset, hvorimod Holger Rune ligner en spiller, der endnu skal bruge tid på at gøre sin transition fra grus til græs. I et første sæt på “udebane” i sin blot anden græskamp, er det svært at se Holger Rune ramme noget, der ligner topniveauet.

Ryan Peniston vandt første sæt i samtlige sine tre kampe i Queen’s, og han kan gøre det igen her.

Buddet herfra: Ryan Peniston vinder 1. sæt

*Reklamelink

ComeOn
2,45
Ryan Peniston vinder 1. sæt
Gå til ComeOn! *

Anbefaling kl. 09:28 d. 19. juni 2022. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar